İspir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umutal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Umutal kardeşim paylaşım için teşekkür ederiz.Kuşların güzelliği ortada maşallha,Allah nazardan saklasın.

bu kuşlar hangi ilimize ait acaba bilen var mı?

bildiğim kadarıyla bu kuşlar küme ve karışım ırkı yani filo uçucuları.
doğu ve güneydoğu illerimizde daha çok beslenmekteler.

ya bizim burdada ispirler var hatta ispir akkuyrukta var ama nerden resim ekleneceni bilmiorum
yardım edermisiniz
[email protected]

Selamlar...

Kuşlar çok güzel, maşallah. Boyur karşılaştırması yapabilmek için bu kuşların bir taklacı ile yanyana çekilmiş resimlerini görmemiz mümkün mü?

arkdaşlar arkdasımızın yazdıgı gıbı bu kuslar ispir. ve iki çeşit ispir war. bi bi cinsi aynen suanda resımde olanlardır. bir cinsi ise bunların cok daha açığı olan cam ispirlerdir.. bu kuslar hatay urfa antep maras osmanıye kilis vs gibi kume kusu ucuraln yerlerde çok mevcuttur.. bende de bi çift war.. erkek olan cam ispir dişi ise normal ispir... kümeye çok ıyı uyum sağladıgı için kümecilerin olmazsa olmazlarındandır... SAYGILARIMLA...

Ekli dosyalar

• DSCF1504.webp
    DSCF1504.webp
    31.1 KB · Görüntüleme: 4,158
  • DSCF1486.webp
    DSCF1486.webp
    11.1 KB · Görüntüleme: 3,505
  • DSCF1503.webp
    DSCF1503.webp
    29.1 KB · Görüntüleme: 4,634
Güzel kuşlar bu kuşların özelliği ne?

bu kuslar hatay urfa antep maras osmanıye kilis vs gibi kume kusu ucuraln yerlerde çok mevcuttur.kümeye çok ıyı uyum sağladıgı için kümecilerin olmazsa olmazlarındandır....

herkese mrblar bende ispir hastasıyım 8 tanede bende var filonun vazgeçilmezi güneydogu illerimizin kuşu ama nitekim ben afyonda ucuruyorum kuşlarınız gerçekten çok güzel tüyünce hayrını görün

Merhaba arkadaşlar 1 çivt bendede var.Benim uçurma şansım yok yerim müsait değil.Ama yavru baktırıyorum çok güzel bakıcılar.

ustam bu kuşlar cok güzeller fiyatları ne kadar acaba bu kuşların bana sizin oralardan istir göndere bilecek birisi varmı acaba cok hoşuma gittiler

yaw ağa lar bu kuşlar man yak kuş yaw ben de bunların hastasıyım bende 5çift war daha da alacam satan varsa görüşelim

benim kahvem war kahvem kuş çok ama bunlar benim özel kuşlarım ha

banada hedoye bır çift geldı postaların yanında bakıyorum degişik kuşlar bakalım uretme şansımız olacakmı ve nasıl yavru atacaklar.

Ekli dosyalar

• DSC00161.webp
    DSC00161.webp
    50.8 KB · Görüntüleme: 1,656
bunalr aslen postalar bunların pullularıda mevcutur yuksek ucuculardan fılo guvercınlerıdır postadan tek farkları pullu gorunumudur :)) saygılar genellıklede antep ve cevresınde bulunur

geçen dişisini kaçırdım ama tek yavrusu vardı oda dişi çıktı ama aynı kan oldukları için eşlemek istemıyorum kumeste oylece degişik kuşlarla eşlendıler erkegı sarıallı dişi posta ıle eşlendi dişiside sarıallı erkekle acaba nasıl renk kuş atacaklar bılmıyorum bılen varsa bana söylerse sevınırım yoksa elımden ıkısınıde çıkarıcam :utangac: :utangac:

Ekli dosyalar

• DSC00300.webp
    DSC00300.webp
    64.7 KB · Görüntüleme: 989
  • DSC00553.webp
    DSC00553.webp
    80.2 KB · Görüntüleme: 978
Geri