ıssız bir adaya götüreceğinzi hayvan hangisi olurdu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşcu_halit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ıssız bir adaya götüreceğinzi hayvan hangisi olurdu?

• köpek

Oy: 3 33.3%
  • güvercin

Oy: 5 55.6%
  • kedi

Oy: 0 0.0%
  • muhabbet kuşu

Oy: 0 0.0%
  • at

Oy: 1 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Siteyi ziyaret et
sizce?

kardeşim güzel sormuşsun ama ne köpekten ne güvercinden geçerim.onun için işaretleyemedim.kusra bakma.

tabiki güvercin hemde posta güvercini.seni ordan başka hiçbir hayvan kurtaramaz.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
tabiki güvercin hemde posta güvercini.seni ordan başka hiçbir hayvan kurtaramaz.

abi niye kurtuluyoz, gezmeye gitmedik mi?
:)

ya gerçekten adaya düşmemişiz galiba gezmeyemi gittik yoksa.düzgün okumamaktan bunlar hep.
:)

aslında çok iyi olur sadece 1 çift takla götüreceksin tmm

aslında bir adaya kendi isteğimle düşceksem köpek düşmeyeceksem kuş götürürdüm hem kendi yiğeceğini bulur hem de haber uçurabilir postacı olabilir

Bir koyun ve birde koc götürürüm eger götürebilirsem he yok olmaz derseniz yapcak birsey yok tavuk götürcez issiz adadayiz kusla ilgilenemeyiz köpekte kudurursa hepten yandik aklima gelen bunlar, *BOZOGLU*

valla bu zamanlarda insanlarin yok etmediği adaya düsersem köpeğimi götürüm tabi de

selamlar 2 cıft adana guvercını 2 cıft postacı guvercını 4 cıftte uvey anne baba yuurta bakan kuş götururdum ve bır de arap atı (cok şey mı ıstıyorum acaba) :utangac: bırde mumkunse sıvas kangalı bır kamyon dolusuda hatun :ckmk:

Geri