İst / Bağcılardan Emre ve Horoz Ali 'nin Kuşları ve kümesi :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayal_gemisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
www.kuscular.org
Ad Soyad
Emre Tan
Meslek
SeRBesT...
İlgi Alanı
Kediler

Gördüğünüz iki kapıda kümes

beyaz kelebek

kardeşi beyaz kelebek

mavi baş kelebek

kardeş kelebekler

Re: İst / Bağcılardan Emrenin Kuşları ve kümesi :))

Emre kumesin guzelmiş, kuşlarında sağlıklı görunuyo ,biraz karışık ırk besliyosun ,tam olarak ne besliyeceğine karar vermelisin kumesiniz geniş ve musait ve uretmeye uygun,hastalıksız kumesler.

gökay abi elimde değil gelen kuşu alıyorum kümese böyle bir manzara çıkıyor ortaya karışık kuşlar ama hepsi güzel uçuyorlar ve çok güzel yavru veriyorlar

arkadaşımdan hediye geldi hepsi

güzel kuşlar :heyo:

resimde gördüğünüz kümesin yanında kilitli olan yerde biraz daha kuşlar var onlar mardin cinsi değerli kuşlar :)

onların resimlerini çekmeyi unuttum yakında onların resimlerinide paylaşıcam

güvercindostları' Alıntı:
SELAMLAR
Öncelikle Emre bey kümesinizi beğenmedim havalandırma pencere baca yok kümesinizde bukadar havasız bir ortam kuşlarınız için iyi değil .
kuşlarınızın sağlık durumu iyi demişiniz allah nazardan saklasın maşallah fakat havalandırma pencere ve baca mutlaka olmalı kümese güneş girmeli diye düşünüyorum benden daha deneyimli arkdaslarımız var onların düşünceleri benle aynımı bilmiyorum fakat resimlerde gözüken eksikler bunlar kusra bakmayın...

bende bu görüşlere katılıyorum, şu an hastalık yoktur ama ALLAH korusun gelebilecek bir hastalkıtan arınman zor olur bu şartlarda, baca olmasa bile ön tarafını komple tel yapabilirsin, merak etme üşümezler, yeterki ceyrana maruz kalmasınlar...

kendi kümesim

abiler arka tarafta ve üstte havalandırma var resimi çektiğimde gölgelikti akşam vaktiydi o yüzden belli olmaz

sizin dediklerinizi tabiki biliyorum bunları düşündüm çok önceden :))

hayal_gemisi' Alıntı:
abiler arka tarafta ve üstte havalandırma var resimi çektiğimde gölgelikti akşam vaktiydi o yüzden belli olmaz

paylaşımın için tekrar teşekkürler Emre resimlerden gördüğümüz kadarıyla eksikleri doğru yönde bilgimizce aktardık fakat çok iyi etmişsin ki havlanadırma yağmışsın arka kısımdaymış kusura bakma görmediğimiz için eksikleri bildirdik düşüncen için sağol önceden düşünmek iyidir tebrikederim.paylaşımlarının devamını dilerim.

hayal_gemisi' Alıntı:

Emre bey siz gerekeni yapmışınız fotorafta gözükmediği için yazdım sağlıklı bol yavrulu günler dilerim...

önemli değil :)

tabiki sizin gibi büyüklerimden ve tecrübe sahibi abilerimden bilgilerini paylaşmasını isteyerek kuşçuluğu çok daha iyi öğrenicem :)

sevgiyle kalmanız dileğiyle ...

kümesi daha şekil yaptım içini bölmeler yapmak zorunda kaldım mardin cini kuşalr ve postalar için yakında resimleri koyucam :)

Re: İst / Bağcılardan Emre ve Horoz Ali 'nin Kuşları ve kümesi

Artık burda kuş beslemiorum, yeni çatıya taşındım :)

Geri