İST K.M.P DOLAPÇILAR VE KÜMESİM 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kocamustafapaşa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa arıkeş
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Köpekler
DOLAPÇI

Ekli dosyalar

• DSC_1417.JPG
    DSC_1417.JPG
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,068
  • DSC_1418.webp
    DSC_1418.webp
    481.6 KB · Görüntüleme: 1,149
  • DSC_1420.webp
    DSC_1420.webp
    630.8 KB · Görüntüleme: 1,097
  • DSC_1421.webp
    DSC_1421.webp
    743.9 KB · Görüntüleme: 1,099
  • DSC_1148.JPG
    DSC_1148.JPG
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,094
Mustafa kardeşim dolapçılarını beğendim o arap ve yanındakinin iyi dönüş yaptığını tahmin ediyorum her halde koca mustafa paşanın samatyaya bakan tarafında oturuyorsun önün açık terasın da müsait zevkini yap keyfini çıkar hayırlarını gör iyi akşamlar.

SAĞOL AHMET ABİ SÜMBÜLEFENDİ DEYİZ ABİ DOĞMA BÜYÜME.DEDEM MANASTIR GÖÇMENİ ....TERAS SAMATYA VE YEDİKULE TARAFINDA TEBRİKLER...DOLAPÇILAR DÖNÜŞLERİYLE TATMİN EDİYOR MAŞŞALLAH YOKSA KELEBEKLERİ BIRAKMAZDIM ..BU IRKA GÖNÜL VERDİK...GENÇLİĞİMİZ DÖNÜŞ KUŞU ARAMAKLA GEÇTİ ARTIK RAHATA ERDİK DOLAPÇILAR SAYESİNDE HAMDOLSUN...GÜMÜŞÇÜ MURAT VE DOLAPÇI PROFESÖRÜ İSA CENGİZ DOSTLARIM SAYESİNDE GÜZEL DOLAPÇILARA SAHİP OLDUM...SELAMLAR SAYGILAR...

Mustafa kardeşim inşallah birgün seninlede tanışırız bende çok eski bir göçmen aile torunuyum yani senin anlayacağın şiptarım.gümüşçü muratı tanıdığına göre ISPARTALI İsa CENGİZİ tanımaz isen şaşırır idim yoksa sende evlerin çatılarında İsa gibi koşturuyormusun birgün isanın kümete buluşuruz babası Kemal ağabeyimizi de özledim bu maksatla uğrayıp hasret gidermiş olurum iyi akşamlar.

inşallah ahmet abi...bazen sarı adnan ın mezatına gidiyorum....isa nın kümeste görüşürüz inşallah selamlar saygılar hayırlı geceler...

Geri