muharrem topal
Üye
- Ad Soyad
- muharrem topal
- Meslek
- sigorta acentesi
- İlgi Alanı
- Diğer
baskaların hepsi uçan kuşlarımdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gökhan @k' Alıntı:Selamlar,Muharrem bey,kuşlarınız maşallah çok güzeller.Baskalar bugüne kadar hiç beslemediğim,ancak kendileri hakkında çok şeyler meak ettiğim bir ırk.Mesela bunlardan bir tanesi bu ırkın bir melezleme sonucumu ortaya çıktığı konusundadır.Özellikle istanbul ve denizli illerimizde ağırlıklı olarak beslenildiklerini duyuyorum.Bu kuşların uçuş stilleri ve performanslaını bizlerle paylaşırsanız,büyük mutluluk duyarım,saygılarımla.
piran78' Alıntı:S.A. MUHARREM BEY MAŞALLAH ÇOK GÜZELLER BENDE BASKA BESLEMEK İSTİYORUM. AMA BASKALAR ÇOK PAHALI GELİYOR. DAHA ALMAK NASİP OLMADI. YETERLİ ÖDENEĞİ BULDUĞUMDA ALACAĞIM İNŞALLAH SAYGILARIMLA. YARDIMCI OLMAK İSTEYENE GÖNLÜMDE KÜMESİMDE AÇIK MALUM YENİ BAŞLADIM.
hayal_gemisi' Alıntı:gerçekten renk olarak süperler görüntü süper maşallah
Ömer ÖZKURT' Alıntı:evet çok sayıda ve çok güzel görüntüde başkalarınız var.bunların bangolardan yada bildiğimiz fındık gagalardan görünüş dışında fakları ne bize anlatırsanız sevinirim.
Erbil505' Alıntı:Slm Muharrem bey baskalariniz gercekten cok guzeller.yavru bakici olarak nasillar.