ist.karagümrük muharrem baskaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muharrem topal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
muharrem topal
Meslek
sigorta acentesi
İlgi Alanı
Diğer
baskaların hepsi uçan kuşlarımdır
muakadifebaska2.jpg

muamavibaska.jpg

muasabuni1.jpg

muasari.jpg

akbas4.JPG

cukulataakbas4.JPG

cukulatatakim1.JPG

HPIM0862.JPG

baskalar8.JPG

baskadisi5.JPG

baskalar19.JPG

cukulatadisi2.JPG

kadifelierkek.JPG

karaakbaserkek1.JPG

mavibaska6.JPG

mudidisi.JPG

palmuditakim4.JPG

saribaska6.JPG

saribaska12.JPG

saribaska5.JPG

sari2.JPG

takimbaska.JPG

Selamlar,Muharrem bey,kuşlarınız maşallah çok güzeller.Baskalar bugüne kadar hiç beslemediğim,ancak kendileri hakkında çok şeyler meak ettiğim bir ırk.Mesela bunlardan bir tanesi bu ırkın bir melezleme sonucumu ortaya çıktığı konusundadır.Özellikle istanbul ve denizli illerimizde ağırlıklı olarak beslenildiklerini duyuyorum.Bu kuşların uçuş stilleri ve performanslaını bizlerle paylaşırsanız,büyük mutluluk duyarım,saygılarımla.

Selamlar Muharrem Bey,

Kelebekleriniz ile ilgili yazdığım yazımda güvercin meraklısı ve sevdalısı biri olarak iyi niyet çercevesinde nacizane tavsiyelerimi iletmek istedim hastalıklar hepimizin canını çok acıtıyor sizinde bildiğiniz üzere, bu konuda yanlış bir anlaşılmaya engel olmak adına burada bu açıklamayı yapmayı uygun gördüm. Baskalarınızda kelebekleriniz kadar göz dolduruyorlar maşallah allah nazardan korusun. Ayırca sitemize hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Birikimlerinizi, birikimlerimizle karşılıklı hoş sohbetlerde paylaşmayı temenni ederim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

evet çok sayıda ve çok güzel görüntüde başkalarınız var.bunların bangolardan yada bildiğimiz fındık gagalardan görünüş dışında fakları ne bize anlatırsanız sevinirim.

Selamlar. Muharrem bey öncelikle hoşgeldiniz. Maşallah baskalar göz doldurmaktalar. Allah nazaqrdan saklasın çok güzeller. Paylaşım içinde ayrıca teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Abi bu işin şahaserini çıkarmışın bende beslerim başka ama bu kadar renk hayatta bulumam!

gerçekten renk olarak süperler görüntü süper maşallah

S.A. MUHARREM BEY MAŞALLAH ÇOK GÜZELLER BENDE BASKA BESLEMEK İSTİYORUM. AMA BASKALAR ÇOK PAHALI GELİYOR. DAHA ALMAK NASİP OLMADI. YETERLİ ÖDENEĞİ BULDUĞUMDA ALACAĞIM İNŞALLAH SAYGILARIMLA. YARDIMCI OLMAK İSTEYENE GÖNLÜMDE KÜMESİMDE AÇIK MALUM YENİ BAŞLADIM.

dilekerinize çok teşekkürler
uzun bir zaman işlerimizin yoğunluğundan dolayı bilgisayarın başına geçememiştim tek tek cevaplıcam sorduklarınızı

gökhan @k' Alıntı:
Selamlar,Muharrem bey,kuşlarınız maşallah çok güzeller.Baskalar bugüne kadar hiç beslemediğim,ancak kendileri hakkında çok şeyler meak ettiğim bir ırk.Mesela bunlardan bir tanesi bu ırkın bir melezleme sonucumu ortaya çıktığı konusundadır.Özellikle istanbul ve denizli illerimizde ağırlıklı olarak beslenildiklerini duyuyorum.Bu kuşların uçuş stilleri ve performanslaını bizlerle paylaşırsanız,büyük mutluluk duyarım,saygılarımla.

ben 17 sene ara verdikten sonra yeniden beslemeye başladım 17 sene evvel baska olarak kanı bozulmamışlardan bahsediyorum mavi baska ve kara baska çeşitleri vardı bu baktığımızda en az 15-20 çeşide bürünmüşler herşeyle kırmışlar kuşları bango ırkı ile bile kırmışlar kırı baska üretmişler ben daha çok eski istanbul baskalarından yapmaya çalışıyorum ama sarı baska çukulata basklarda çok güzel ller onlardanda bulunuyor bende ve hepside uçuyorlar

piran78' Alıntı:
S.A. MUHARREM BEY MAŞALLAH ÇOK GÜZELLER BENDE BASKA BESLEMEK İSTİYORUM. AMA BASKALAR ÇOK PAHALI GELİYOR. DAHA ALMAK NASİP OLMADI. YETERLİ ÖDENEĞİ BULDUĞUMDA ALACAĞIM İNŞALLAH SAYGILARIMLA. YARDIMCI OLMAK İSTEYENE GÖNLÜMDE KÜMESİMDE AÇIK MALUM YENİ BAŞLADIM.

haırlısı olsun yalnız dediğin gibi çok pahalı değil baska kuşları takımları kuşuna göre fiatları değişiyor 20 ytl den başlıyor 100 ytl ye kadar çıkıyor normalleri 20-30 ytl çok pahalı sayılmaz nerde besliyorsun bilmiyorum ama bizim burdaki (karagümrük istanbul) mezatlara gelirsen uygun fiatla buluruz

hayal_gemisi' Alıntı:
gerçekten renk olarak süperler görüntü süper maşallah

teşekkürler

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
evet çok sayıda ve çok güzel görüntüde başkalarınız var.bunların bangolardan yada bildiğimiz fındık gagalardan görünüş dışında fakları ne bize anlatırsanız sevinirim.

baskalar bildiğiniz gibi filo uçucu kuşlardandır filo halinde uçarlar biz burda kelebek,dolapçı ve dönekleri uçururken üstümüzden uzaklaşmasınlar diye baskalarla beraber uçuruyoruz fındık gaga diye bango kuşlarından bahsediyorsanız eğer çok görüntü olarak çok farklılar ama uçuş olarak aynılardır düz uçarlar dalıcı ırklardan

abi selamlar öncelikle kuşların gerçekten güzeller ben kendim macır selaniği dolapçı bakıyom malum macır kılavuzsuz uçmaz bendede şahin problemi var 1 haftada 8 tane bango baska verdim şahine şimdi bi baska ikide tip var ama bunlar iyi değiller ben kılavuzda kostüme önem vermem sadece düz oyunsuz evin etrafında uçcak pırıltıyı kümesden atarım pırıltı verince dönekle aşa gelmicek yani uzunda uçması lazım pırıltıyada duyarlı olmamalı nedeni kuş ürkmesin diye dönerken bide dedimya kostüm önemli değil aradığım özellikler olsun yeter bide bursaya yollayabilirseniz toptan 10 20 tane dişi erkek karışık belli bi fiyata sevinirim bursada yokmu derseniz valla yok var ama pahalı aradım özellik yokkkk [email protected]

Orjinal İstanbul baskaları bunlar, şimdi akbaş modasını cıkardılar, bol yavrulu günler.

maşşallah kardeş kırmızılar kesmeleride bi harika nazardan korusun ya rabbim

Abi 41 kere maaşallah.Akbaşlarınız gerçekten çok güzel kuşllar.Peki performansları nasıl?

muharrem abi baskaların en güzeli karagümrekte sende güzel fotolar koymuşsun baska diye resim koyanlar baska görsünler tüyün kadar hayrını gör

Slm Muharrem bey baskalariniz gercekten cok guzeller.yavru bakici olarak nasillar.

Erbil505' Alıntı:
Slm Muharrem bey baskalariniz gercekten cok guzeller.yavru bakici olarak nasillar.

yavru bakıcılıkları kuşun kişiliğine göre değişiyor çok iyi bakanıda var bakamıyanıda var genel olarak iyidirler ben şu an iyi olanlara dolapçı yavruları baktırıyorum diğerlerinin yumurtaları atıyorum uçsunlar yeter

çok güzeller

merhaba bende fatih küçük mustafa paşalıyım satılık kuşunuz varsa fiyat ve resimlerini yollarmısınız

Allah nazardan saklasın.Çok severim baska kuşlarını.Uçuşları,duruşları ,yuvalarına bağlılıklarıyla harika bir kuştur...

foto 8 deki ler satılıkmı ?
satılık sa ilgilenirim maşallah aynı benim basklar ibi baskaların war hayırlısı ALLAH'nazardan saklasın

Geri