ist.karagümrük muharrem kelebekleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muharrem topal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
muharrem topal
Meslek
sigorta acentesi
İlgi Alanı
Diğer
düze giden kelebeklerim
kelebekler8.JPG

kelebkelr12.JPG

kelebek21.JPG

kelebek20.JPG

kelebek18.JPG

kelebek1.JPG

karabas2.JPG

Selamlar Muharrem Bey,

Kelebekleriniz maşallah güzel, arada baskalarınızda var onlarda güzel. Bir kelebek sevdalısı olarak bazı gözlemlerimi aktarmak istiyorum. Sanırım teras yada geniş bir balkonda besliyorsunuz kuşlarınızı yani toprakdan uzaklar bu da minarellerden uzak anlamına geliyor. Sizden ricam bu yüzden salmanızın temizliğine ve hijyenine önem verin bu şekilde güvercinlerinize saygınızı ve sevginizi eksik etmemiş olursunuz, çünkü onlar size streslerinizi atmanızda çok destek oluyorlar..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Kelebekleriniz çok güzeller maşallah,Allah sağlıklı bol yavrular almanızı nasip etsin.Paylaşımınız için teşekkürler.

Muharrem bey aramıza hgoşgeldiniz.güzel bir paylaşım olmuş ama ben bu ırkla pek fazla ilgilenmediğim için şu düze giden kelebeklerim kelimesini açıklarmısınız.

Selamlar Ömer Bey,

Muharrem beyin düze giden diye atlandırdığı oyun "karşıya oynayan kelebek" anlamına gelir.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

teşekkür ederim aykut bey.iyide bunların aşağıya oynayanımı makbul karşıya mı?

Selamlar Ömer Bey,

Bu kişiden, kişiye değişir ama ağırlıklı olarak karşıya oynayanların daha çok tercih sebebi olduğu bilinmektedir.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

aykutk' Alıntı:
Selamlar Ömer Bey,

Bu kişiden, kişiye değişir ama ağırlıklı olarak karşıya oynayanların daha çok tercih sebebi olduğu bilinmektedir.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut
doğru söylüyorsun ama karşıya dönen kelebeklerde akıl olmuyor o yüzden geçen sene uçurduğum düze dönen kelebeklerden bu sene hiçbiri yok bu sebeble aşağıya dönen eski ırklara döndüm karabaş mavi baş arap ve çapar kelebeklere hiç değilse kan karışmamış ırklar daha akıllı oluyorlar

aykutk' Alıntı:
Selamlar Muharrem Bey,

Kelebekleriniz maşallah güzel, arada baskalarınızda var onlarda güzel. Bir kelebek sevdalısı olarak bazı gözlemlerimi aktarmak istiyorum. Sanırım teras yada geniş bir balkonda besliyorsunuz kuşlarınızı yani toprakdan uzaklar bu da minarellerden uzak anlamına geliyor. Sizden ricam bu yüzden salmanızın temizliğine ve hijyenine önem verin bu şekilde güvercinlerinize saygınızı ve sevginizi eksik etmemiş olursunuz, çünkü onlar size streslerinizi atmanızda çok destek oluyorlar..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

doğru düşünmüşünüz teras da besliyorum maya konusunuda sandıkla toprak koyuyorum ikinci olarakda pazardan yada yemcilerden aldığım taşla mayalandırıyorum ama genede bahçede beslemeyi tutmuyor ama yapacak bişey yok birde evdeki bayat ekmekleri doğruyorum ekmekdeki mayaya bayılıyorlar

selam muharrem bey karagümlüksünüz galiba bende karagümrükteyim kelebek baska mardin ve posta beslemekteyim kuşlarınız güzel allah nazar değdirmesin eğer uygun görürseniz irtibata geçmemiz mümkünmü acaba.görüşmek üzere hoşçakalın

scorpione' Alıntı:
selam muharrem bey karagümlüksünüz galiba bende karagümrükteyim kelebek baska mardin ve posta beslemekteyim kuşlarınız güzel allah nazar değdirmesin eğer uygun görürseniz irtibata geçmemiz mümkünmü acaba.görüşmek üzere hoşçakalın

tabi neden olmasın karagümrük draman tarafında ibo ve yakup' un mezatı var pazartesi,çarşamba ve cumartesi akşamları orda oluyoruz gelirsen tanışırız mezat ibo teli 0539 843 29 23 adres tarifi ve kuş lazımzada yardımcı olur sana

Geri