İST. SULTANBEYLİ VE ÇEVRE İLÇELER..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan filo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

filo

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
filocu
Meslek
.
İlgi Alanı
ARKADAŞLAR İSTANBUL SULTANBEYLİ MERKEZDE (ANADOLU YAKASI SARIGAZİ YE YAKIN) 1 DÖNÜM (TAM OLARAK 1.200 M2) ARAZİ KİRALADIM VE HOBİ BAHÇESİ OLUŞTURMAYA KARAR VERDİM.

İLK ETAPTA 20 KÜMES, KAMELYA,EVCİL HAYVAN BARINAKLARI VE KÜÇÜK BİR KAFETERYA YAPMAYI PLANLIYORUZ,ÖTE YANDAN BAHÇEMİZDE BAKICI VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLACAKTIR. 12 13 KÜMES REZERVE EDİLMİŞ OLUP GERİ KALAN KISMI İÇİN KAYITLAR DEVAM ETMEKTEDİR (KÜMES FİYATLARI AYLIK 200,00 TL DİR).. İLGİLENEN ARKADAŞLAR BENİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİRLER..

ahmet abi allah yolunuzu açık etsin,yaptığınız olay çok güzel,istanbulda bir çok kuşcu kuşlarını sizin orda ucurmak isticektir yalnız kümes kiraları biraz fazla gibi.

kardeşim allah bahtını açık etsin aklımda olan bi projeydi sen gerçekleştirmişşin yerin resimleri falan varmı haftanın iki günü sultan beyliye geçiyorum belki ziyaretinize gelirim açık adres verirsen tabi arsayı kaça aldınız kaça kiraladınız bilmem ama biraz kiralar yüksek gibi gözüküyo

Emre ve Suat arkadaşlar temennileriniz için çok teşekkür ederim,Arazi kiralandı lakin Proje henüz tasarım aşamasında şu an bahçeyi projelendirme, kayıt alımı ve peşinatları toplamak ile uğraşıyoruz. Kurucular arası hiçbir ticari kar güdülmeksizin sunulan hizmet karşılığı 200 TL makul gibi düşündük lakin başvuru sayısı istenenden fazla olur ise biraz indirim yapabilme şansımızın olacağından eminim. saygı ve selamlar..

s.a ahmet bey çok güzel düşünmüşsünüz.
eminimki faliyete her kez böyle bir oartamdan çok mutlu olacaktır.
başarılar.

avrupa yakasında olsaydı kesin alırdım.Hayırlı olsun selamlar

kırıkkaleli metin' Alıntı:
s.a ahmet bey çok güzel düşünmüşsünüz.
eminimki faliyete her kez böyle bir oartamdan çok mutlu olacaktır.
başarılar.

A.S. METİN BEY.. BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ, İNŞALLAH KATILIM OLUR..

tabiki kolay iş deil bide mesuliyetli bi iş ALLAH yardımcınız olsun inşallah böyle yerler çoğalır bizde kendi çatılarımızda kimseyle yüz göz olmamak adına hırsız gibi inip çıkmaktan kurtuluruz :evet:

Geri