istanbul anadolu yakası gündüz mezatları ve kuş pazarları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdemekshi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

erdemekshi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erdem ekşioğlu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
arkadaşlar anadolu yakasında gündüz mezatı yada kuş pazarı bilen varmı varsa yardımcı olabilirse hakkında çok duacı olurum (:

yada böyle bayagı bir büyük kuşçu aradıgım birçok türü bulabileceğim bir yer

kavacık ta var, ümraniye de var ama en aktif olanı yenisahra da hasan abinin mezatı,genelde mardin kuşu çıkarılır.SAYGILARIMLA.

adres verirsen çok iyi olur saygılarla

ümraniyedeki santralde..(barış) sancaktepedeki tır garajının orada (orhan) sarıgazideki merkezde (tuncay) küçükbakkalköy deki su deposunun yakınlarında (ruşen)kavacık daki sahilde(ismail) pendikdeki içmelerde (ahmet devir etti bekir e)ataşehirdeki (ziya) ve daha biçok var... selamlar..

benim bunların içinden birtek bildiğim var sarıgazi mezatı o da saat akşam 10 dan sonra oluyo benim sordugum gündüz yapılan mesat yada kuş pazarları saygılarımla

ismailin kavacık dernekle alakası yoktur yanlış bilgi vermiyelim orası tokatköy dernk diye geçer.kavacık güvercin sevenler derneği başkanı mahmut arslan mezat günleri salı perşembedir

tokatköy dernek, benim bahsettiğim mezat değil.. çubukluya giderken sahilde ismail in mezatı var..Oradan bahsediyorum..buda teli ismail bey 05364850130

ARKADAŞALAR ÜMRANİYEDEKİ DERNEK İSTANBULDA İLK DERNEKDİR DERNEK ŞUANDA AKTİF VE ÇOK GÜZELDE GEÇİYOR İSTEDİGİNİZ Bİ KUŞ OLSA SİPARİŞ ÜZERİNE GETİRİYORLAR ÜMRANİYE DİYE GEÇMEYELİM ARKADAŞLAR ÇOK SÜPRİZ KUŞLAR ÇIKIYOR VALLA, MEZAT GÜNLERİDE CUMARTESİ,SALI GÜNLERİDİR.GELİP GÖRMEKDE FAYDA VAR,YALNIZ BÜTÜN MEZATCILARA SESLENİYORUM MEZATA BAŞLAMA SAATLERİ ÇOK GEÇ BAŞLIYOR MEZAT BAŞKANLARI TOPLANSALARDA MEZAT SAATLERİNİ ÖNE ÇEKSELER MESALA,ŞUNU YAPSALAR KUŞUNU SATMAK İSTEYEN ADAM KUŞLARIYLA BİRLİKDE GELSE KENDİ SIRSINI YAZSA KİM ÖNCE GELİRSE İLK SIRA KEDİNİ YAZAR SIRAYLA ARKA ARKA DİZİLİRLERDİ MEZAT BAŞLADIGINDADA GEÇ GELEN ARKADAŞI KUŞ SATMA İZNİ OLMASA DAHA İYİ OLMAZMI BENİM DÜŞÜNCEM BUDUR DAHA ERKEN BAŞLANIRDI.YOKSA MEZATCILIKDA BİTECEK PAZARLARDA SÜRÜNECEGİZ.BAŞKANLARA SESLENİYORUM.

ümraniyedeki mezat nerede adres verirseniz sevinirim

Geri