İstanbul Avrupa YAKASIndan Umut

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aristocracy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Umut Yıldırım
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
Selamn aleyküm arkadaslar ben umut yıldırım

İstanbul avrupa yakasında EYüpde oturuyorum Kuşçuluğa yeni başladım biraz yardım edermisiniz kuş konusunda ???

Öncelikle aramıza hoşgeldin Umut. Sitede güvercin adına merak ettiğin herşeyi bulabilir her türlü bilgiyi edinebilirsin. Biraz dolaş siteyi , eğer merak ettiğin ve sitede bulamadığın bir konu varsa da Soru-Cevap kısmından sorabilirsin..

saolasın özgür abi .

bilgilendirdiğin için saol .. kuşçuluğa yeni başladm birazdan gidip 2 tane ilk kuşumu alacagım posta ile mardin alırsam fotoalrını atarım

A S UMUT KARDESİM ARAMIZA HOS GELDİN KUS BESLEMEYLE ALAKALI BİLMEN GEREKEN BÜTÜN BİLGİLER SİTEMİZDE MEVCUT KONU BASLIKLARINI GEZEREK KENDİNİ İYİCE BİLGİLENDİREBİLİRSİN KAFANIN TAKILDIGI DURUMLARDA İSE BURADAN YADA CHATTAN SORUP ÖGRENEBİLRSİNTEKRAR HOS GELDİN

Güzel kardeşim öncelikle hoşgeldin.
Sitede daha önceden üyeliğin mevcutmuş, umutcansimsek olarak. Birden fazla üyelik açma bir daha lütfen.
Ayrıca renkli yazma istersen okunması zorlaşıyor.

Tamam saolun Bilgilendirdiğiniz için renkli yazı yazmıyıcam :)

Aristocracy' Alıntı:
Tamam saolun Bilgilendirdiğiniz için renkli yazı yazmıyıcam :)
simsek 123 umutcan simsak simdide baska bir kullanıcı adı bizleri yorma istersen samimiyetle sana sunu söylemek isterim uyanıklıgını bilgilenmeye kullanırsan sende bizde kazanırız tamammı umut kardesim

Geri