İSTANBUL DAN İBRAHİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rahatsız
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

rahatsız

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ibrahim
Meslek
kk
İlgi Alanı
herkese selamlar oncelikle, (BEN İBRAHİM 28 yasındayım)

3 sene once kusculugu talihsiz bir hırsızlık olayı yuzunden bırakmak zorunda kaldım.
canımla - disimle tek soy yapma gibi bir hırsım vardi, bursa'dan hediye gelen cok guzel bir cift kelebekten yaklasık 30 adet kadar urettim ki, maalesef bir kac kendini bilmez, sabah geldigimde kuslarımı calmıstı, kalan yavrular cok kucuk oldugundan sinirlerim acayip bozuldu ve bir daha kumese girmedim.

simdi tekar kus beslemeye baslayacagim, artık calınma oranları eskiye nazaran daha dusuk seviyedeymis, bu cok sevindirici bir haber. ayrıca balkon'da beslemeye karar verdim.

maddi durumlar sınırlı oldugundan ve zevk icin bu ise girecegimden, cok buyuk miktarlar da ucret vermemek sartiyla, guzel kelebekler arıyorum. gerci kusların hepsi guzel, ayrım yapmıyorum.

yardımlarınızı bekliyorum, kuslarınıza allah hastalık vermesin, guzel gunler sizinle olsun..

s.a ibrahim arkadasim aramiza hosgeldin insallah aradigin vasiflardaki kuslari bulur,hayirlisiyla kazasiz belasiz beslersin aradigin kuslardan bu sitede besleyen degerli arkadaslarimiz ve kardeslerimiz var eminim sana seve seve yardimci olacaklardir.
Saglicakla kal,ALLAH a emanet ol

Selamlar aramıza hoşgeldiniz. Umarım istediğiniz kuşları bulur dilediğiniz gibi üretirsiniz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

aramaıza hoşgeldin şimdi benimde taklacılarımı çaldılar 1 hafta önce tolga diye bir arkadşım var ondan şüpheleniyorum umarım bir daha çalmazlar her şey gönlünüze göre olsun

aleykum selam, guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler.

bu arada yazmayı unutmusum, kusculuga tekrar baslamam sebebi, 3 sene sonra geri gelen ve bos kumesin ustunde buzusmus sekilde durup icimi burkan eski kusumdur.

Aramıza hoş geldiniz...

Aramıza hoşgeldinzi değerli İbrahim bey,İnşallah yine eskisi gibi damarlar elde edersiniz.

varsa eski kuşunuzun resmini görmek isterim.
saygılarımla

Selamlar,

Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Umarım bu sefer hırsızlık konusunda önemler alırsınız.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Selamlar,

Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Umarım bu sefer hırsızlık konusunda önemler alırsınız.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

inşallah istediğn özelliklere göre kuşları bulup üretirsin. hoş geldin

aramıza hoşgeldiniz.

Hoşgeldiniz İbrahim Bey başınıza gelen kötü olaydan dolayı geçmiş olsun ...Yeni çalışmanızda umarım umutlarınız gerçek olur..

Aramıza hoşgeldiniz
umarım herşey gönlünüzce olur

ya bu kus beslemek cok ayrı bı zevk bende ankarada beslıyorum benımde kuslarımı caldıklar onceden demır kumesımız vardı kapısını hırsızlar gelıyordu ancak acamıyorlardı en sonunda kumesle beraber goturmuslerdı simdı askere gıdecek bı arkadsımız vardı onun kumesını aldık arka bahcemıze betonladık kuslarıda yavas yavas cogaltıyoruz eger ank yolun duserse bır cıft ıyısınden ayarlarım plevne mah hısar sok sıncan halı sahanın yanı guner ergun

Sevgili Ibrahim ,
Oncelikle Aramıza hosgeldin..
Umarım iyi vakit gecirirsin, basindan gecen talihsiz olay icin uzuldum..

hg. İbrahim bey;
İstanbulda yaşadığınıza göre , edirnekapıdaki kuş pazarını ziyaret etmenizi isterim bu hafta sonu oradaydım kelebeklerin fiyatı cok uygundu.

KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİN

HISIZLARI ALLAH İSLAH ETSİN HER KUŞCU HIRSIZLARDAN DERTLİ BAZANDE YAKIN DOST BİLDİGİN DOSTLAR
ÇEKEMEMEZLİKTEN KUŞCULARIN KUŞLARINI ÇALDIRIYORLAR KÜMESİNİ ALARM TETTİBATINI İYİ YAPTIR TEKNİK
İLERLEDİ KOBLOSUZ ALARMLAR VAR CANIN SAG OLSUN dursun

ALLAHA EMANET OL

aramıza hoş geldin usta evet arkadaşların da dediyi gibi eski kuşlarının resmini görmek isterim saygılarla !!!

Geri