İstanbul/Edirnekapı güvercin pazarı videosu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teşekkürler gökay abi yine güzel bir paylaşım yapmışsınız bugün bende gidecektim kısmet olmadı fiyatlar nasıldı pazarda?

Bakan çok alan yok sanırım :)) Paylaşım için teşekkürler.Saygılar...

Video da birşey dikkatimi çekti o kadar güvercinseverin olduğu bir mekanda nasıl kendini bilmez biri kuşun ayağına ip bağlayıp da salabiliyor.
Hiç mi duyarlı güvercinsever yok orada herkes mi ticaret peşinde,kimse engel olmuyormu,uyarmıyor mu?
:sinirli: :sinirli: :sinirli:

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Video da birşey dikkatimi çekti o kadar güvercinseverin olduğu bir mekanda nasıl kendini bilmez biri kuşun ayağına ip bağlayıp da salabiliyor.
Hiç mi duyarlı güvercinsever yok orada herkes mi ticaret peşinde,kimse engel olmuyormu,uyarmıyor mu?
çok haklısın ömer abi benim de en sevmediğim konu o kuşlara eziyet resmen ama adamlara anlatamıyosun ki kuş pazarları artık tamamen ticaret sadece bu videodakiler değil zaten her mardin satan aynısını yapıyor

Bu gün bende edirne kapı kuş pazarındaydım ama tam bi ticarethane olmuş,pazardaki kuşlar sadece yem parası olarak görülüyo hatta okadar bile değer verilmiyo.Yazık...

Ömer ÖZKURT' Alıntı:

Taklasını göstermek için ipe takıyolar, alışagelmiş bir durum :)Birde ipe takıp ipi cekenler var, o zaman hayvanın canı yanıyor, ipten kurtulupta kaçan da çok oluyo bu arada.
Fiyatlar oynaktı ben bitane şampanya rengi mardin aldım 10 lira verdim, ayağı şişikti ama topallama yoktu, hava güzel olunca satıcı cok, alıcı yoktu, güzel bangolar vardı, kırmızı kanatlar 100, sarıkanatlar 200.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:

selamlar ezelinden beri öyledir adam gelir mezatlara yada pazarın girişinde satanın başına ipte oynayanı mezatta içerde oynayanları toplarlar kuştan anlamayanlar ipte oynayan kuşa biter onlarda hep ipe takar o kadardırki orda koli satanlar kasalardaki iplerden ayaga bağlama ipi bile satar ne duyarlılığı pazarda yam yam dolu :=( ama gerçek olan bi kek gelsede yolsak diyen cok hayvanı ipe takmak bir şeymi hayvan arapsa neresinde beyaz varsa yolarlar kuş normal ayna kuyruksa ama akrebi varsa hemen orayı yolarla beli kapalıysa beli yolarlar v.s ezelinden beri bu böyle böylede gidecek :=( çünki kuş piyasası küçük sanılssada bayağı büyük ve rantcılar cıkarları için her şeyi yapıyor tabi bu işi usulüne göre yapanlara söz söylenmez onlarda olmalı ki bizler rahatlıkla kuş bulalım. orda sen ipi niye takıp hayvana işkence ediyorsun nasıl diyeceksin ki abi kaldırda bi bakalım tak ipe görelim diyen alıcı bu şekilde olursa satıcıdan ne beklenir.

mysterio' Alıntı:
Bu gün bende edirne kapı kuş pazarındaydım ama tam bi ticarethane olmuş,pazardaki kuşlar sadece yem parası olarak görülüyo hatta okadar bile değer verilmiyo.Yazık...

selamlar orası adı üstünde pazar bu nedemektir ticarethane sadece yem parası edecek kuş besleyen ammada cokmuş :=)

BEYLER İSTANBUL KOCAMUSTAFA PAŞADAN NASIL GİDİLİYOT YAZARSANIZ SEVİNİRİM :heyo: :heyo: :slm: :slm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri