İstanbul/Edirnekapı, saka, florya , vb. pazarından resimler.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et
Cumartesi ve pazar günleri kuruluyor.

bugun(pazar) burdaydıkm.Bu adamların yarısı uçkağıtcı. saka satmak için 30 takla atıyorlar. ama sezon bitmesine rahmen bu adar kuş olması şaşırtıcı bir durum.
resimler çok guzel emeğine sağlık

Sakadan anlamam , tenesine 5 lira diyolardı, ortam güzeldi hava da güzel olunca bu kareleri sizlerle paylaşmak istedim.

selamlar..bende bugun edırnekapıdayım yazdan kalma bi hava vardı guzeldi... o sakaların ordan gecerken ötüşleri cok guzeldii yaa

Üremek için göç eden sakaları Florleri ağlarla yakalıyolar o kuşlar 2 gün yaşamaz kafeste sonra niye tükendi...........

Gecenlerde belediye saka pazarına baskın yaptı, yabani hayvan tcareti yasak, ayagında marka olanlar serbestce satabiliyor.

selam
saka florya iskete bülbülün kafeslerde beslenmesine karşıyım.doğal ortamda dinlemek daha çok hoşuma gidiyor.

saka ve floryaların tane fiyatı nı öğrenebilirmiyim lütfen yardım olursanız sevinirim...

Sakalar yakalama olanlar 5 lira, evcilleştirilmiş kostümlüler 30 liradan başlıyor.

o 5 lira olanlar kyduğunuz resimler arasında varmı eğer yoksa elinizde 5 liralık sakaların resimleri varsa koyarmısınız..

Sakaları ben satmıyorum sadece resim cektim üsten ikinci resimdeki toplu sakalar yakalama olduğu için gecen sene 5 liraydı.

s.a bende daha yeni ötüme başlamış kanaryam var kendi yavrumdur flotrya veya fanyatayla takas yapmak istiyorum ilgilelenler bana msj atarlarsa sevinirim ispinozda olabilir?

Geri