Istanbul-Edirnekapisi pazari piasasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erbil505
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Erbil505

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erbil Adil
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
Bulgar bangosu ariorum .pazarda fiatlari bilen var mi.tesekur ederim. :heyo:

arkadaşım her fiyata her guvercin var 10ytlyede bango var 1000ytlyede bango var. araştırman lazım fiyatlar sabit değil ve her zaman pazarlığını yap

Ben istanbulda oturuyorum haftasonları büyük abilerimiz amcalarımız gidince peşlerine takılıp gidiyorum bulgar bilmiyorumda hünkariler 50-700(takım) tl arası.bunu garanti söyleyebilirim

ben çiftini 20yede buldum hunkarinin enk geldi renkleride guzeldi hastalıklıda değildi. pazarın sonlarına doğru giderseniz her zaman daha ucuz. ama her kuş kalmıyor işte. adam kuşu geri göturmemek için bayağı bi ucuza veriyor

Bugün pazarda bir çift bulgar bangosu vardı ama aradığınız özelliktemiler bilemem ve fiyatınıda sormadım ama güzel bir pazarlıkla 20 liraya alınabilecek kuşlar diye düşünüyorum...

Kuşlar siyah ve akkuyruktular....

Saygılar

kardeş fiyat alacak olduğun kuşta aradığın özelliklere göre değişir

senin elindeki kuşlar gibi bango arıyorsan çifitine en az 1000 tl derler.sen elindeki kuşlara ne kadar fiyat biçersin onu bilemem.

slm hepinize tesekkur ederim .

usta herkesin dediği gibi aradığın özelliği bilmek lazım .bu arada istanbulda kus pazarları nerde var yardım edebilrimisiz.kadıkoyden nasıl gidebilirim..

gemlik16avci88' Alıntı:
usta herkesin dediği gibi aradığın özelliği bilmek lazım .bu arada istanbulda kus pazarları nerde var yardım edebilrimisiz.kadıkoyden nasıl gidebilirim..
Kadıköyden vapura bin, eminönünde in, eminönünde, edirnekapı otobusune bin 15 dakikada edirnekapı otobüs durağında inersin, durakla kuşpazarı 5 dakika yürüme mesafesinde.Durakta indiğin zaman ,caddeden karşıya geciyosun, kale surlarının hizasında, altınay spor klubu sahasını sor (kuş pazarı futbol sahasının içinde kuruluyor) , zaten milletin elinde kuş kutuları ve salmasını taşırken görürsün, etrafı gözlersen.

arkadaşlar ayrın pazaraa gelmek isdiyorum emin önünden nası gelebiliriimmm ?
tarif edebilirmisiniZ *

2. sayfaya bakmadan yazmısım kusra bakmayın :)

kazimsu' Alıntı:
arkadaşlar ayrın pazaraa gelmek isdiyorum emin önünden nası gelebiliriimmm ?
tarif edebilirmisiniZ *

eminönü'nde duraklardan edirnekapi'dan geçen otobüse binin, gidin. edirnekapida birilerine sorun gösterir. diger bir başlıkta edirnekapı kavşagı ve yolu gösteren bir uydudan çekilmiş foto var. dernekler pazarlar bölümünü araştırın bulursunuz. edinekapida inince büyük yardımı dokunur. karagümrük stadyumunun önünde inersiniz. sorun gösterirler hemen.

Geri