abraam74' Alıntı:
kardeşim ben kütahyadan ibrahim ben bu kupaya yazılmak istedim yaklaşık 1 yıl önce ve ben kütahyada oldum için bu kupaya katılamıcam söylendi bende anlayışla karşıladım bu kupanın istanbul için oldugu bazı nedenlerden dolayı istanbul için düzenlendi söylendi senin burdan bu adamları karalamaya hakkınyok sen kuşunu uçursaydın ve iyi puan alsaydı bu sana ozaman söylenseydi ozaman haklı olabilirdin bir yanlış anlaşılma olmuş bunu büyütmeye gerek yok ve bu insanları burdan karalayamassın bu insanlar iyi bişeyler için ugraşıyorlar sen ve senin gibiler bu insanların hevesini kırmaya hakkınız yok yapıcı olun bozucu degil kuşun o kadar güzelse gelip izleyelim adres ver tlf ver görüşelim bu mevsimde iyi kuş kimsede olmaz diye düşünüyorum bizde bunun hastasıyız kuşun çok iyiyse iyi paralarada alırız sözlerimi yanlış anlama insanlar kaynaşmak ve kaliteli kuş beslesin herkez diye bişeyler yapıyor ve işini gücünü bırakıp hakemlik yapıyor vs vs bu tür organizasyonları böyle dedi kodular gölge düşürüyor sinek küçük mide bulandırır derler onun için birazda saygılı olalım kupa nedirki önemli olan muhabbet ve dosluk
Merhaba;
Yorumunuz için sağolun.
Öncelikle sizi hiç tanımadığım halde, bana "sen" diye hitap etmenizi düşünün lütfen. Saygıdan bahsettiğinize göre.
Karalamak gibi bir amacım olmadı. Size Kütahya'dan katılmak istediğiniz söylendiğinde siz rahatlamışsınız. Ama bana Kocaeli'den katılamayacağım söylenmedi, katılabileceğim söylendi. Ben de 7-8 ay kuş hazırlamakla uğraştım. Kuş uçurması için birini tuttum, yavruluğunda kuşu uçurdum, tüy değiştirmesini bekledim, yavruya kusmasını bekledim, form tutması için hafta sonlarımı sürekli kuş uçurmakla geçirdim. Sonra uçurmamıza bir gün kala "olmaz, uçuramazsınız" dendi. Biraz empati yapın, size de benzer bir şey yapılsa ne düşünürdünüz? "Büyütmeye gerek yok" diye düşünürdünüz sanırım!!? Bana çünkü bunu öneriyorsunuz.
Hakemlerin hevesi önemli ama uçurucuların hevesi önemli değil. Kuş hazırlamaya çalışanların hevesi varsın kırılsın, ne olacak ki!!
"Kuşunu uçursaydın iyi puan alsaydın o zaman haklı olabilirdin" demişsiniz. Biz bu kuşu zaten bu yarışmaya uçurmadan 3 gün önce başka bir yarış için zaten kaldırmıştık ve şu anda o yarışmada 1. sırada. Komik olan zaten bunun akabinde yarışmadan diskalifiye edilmemiz. Yarışmadaki performansını ben, bu yarışmanın hakemlerine de söylemiştim. 2 gün sonra , yani uçurma konusunu konuştuktan, zamanı ayarladıktan sonra, geleceklerini söyledikleri günden 1 gün önce "gelemeyiz" dendi. Bunu da bir düşünün lütfen.
"Saygılı olalım" derken üzerime hiç alınmadım. "Saygılı olalım" derken saygısızlık yaptığınızı umarım farkedersiniz.
"Muhabbet", "dostluk" v.s den bahsediyorsunuz. Benim tek amacım buydu zaten. Eğer amacım bu olmasaydı sizin gibi "muhabbet", "dostluk" gibi kavramların içine "para" yı da katardım.
Amacım benim gibi, olumsuz olaylar kuşseverler yaşamasın, bunu sağlamak. Ben bunun "yapıcı" olduğunu düşünüyorum. Birilerinin kalbini kırmasına izin vermememiz gerekiyor. Mücadelem bunun için.
Selamlar.
Şenol