İstanbul Gültepeden Tel Kuyruklarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Korsalı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Korsalı

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan TURGUT
Meslek
Elektronik/Bilgisayar
İlgi Alanı
Balıklar
...

Ekli dosyalar

• 19012010021.webp
    19012010021.webp
    174.3 KB · Görüntüleme: 1,834
  • 19012010022.webp
    19012010022.webp
    99 KB · Görüntüleme: 1,796
Teşekkür ederım ıyı dıleklerınız için bende yenı merak sardım bu kelebek ısıne
arkadaslar saolsun getırıyorlar hedıye

mramnali' Alıntı:
S.A. KUŞLARI ÇOĞALTTA YAZA GELİP YAVRU ALALIM SENDEN :)

Aleykum selam nedemek abi kuşlar senin :)

hakan dostum tel kuyruk erkek güzelve sağlıklı eminim oyunuda güzeldir.ama san bir dost tavsiyesi tel kuyruklarda iddalıyımdır. :) :) güzelbir telkuyruk dişi bul ona. altından güzel yavrular alman için. belki dişi de tel kuyruklardan olabilir ama böyle eşlemeden istediğin gibi yavru alamazsın.selamlar

dushekimi' Alıntı:
hakan dostum tel kuyruk erkek güzelve sağlıklı eminim oyunuda güzeldir.ama san bir dost tavsiyesi tel kuyruklarda iddalıyımdır. :) :) güzelbir telkuyruk dişi bul ona. altından güzel yavrular alman için. belki dişi de tel kuyruklardan olabilir ama böyle eşlemeden istediğin gibi yavru alamazsın.selamlar

Selamlar Mehmet Bey,
Bende merkezınde Balıkesırde otursam en ıyılerını bulur beslerdım emın olun :haha:
Yeni Merak sardıgım ıcın pek ıddaa da bulunamıcam yavru alırım sokulur donmeye baslar ozman
öteriz :p hazır kuslarla hava atmanın anlamı yok dımı (:
Dişi olayına gelince bitane yedek var erkeğin ayarında resimdeki dişi yumrtlayacagı ıcın ayırmadım ,
resimdeki dişide muhtemelen tel kuyruklardan gelme başlarda birer tane beyazı var

Yeni Besleyen biri olduğum için sizin iddalı kuşlardanda almam demem yani :haha:

Saygılar...

slm.a kardesim. Allah tuyu kadar Ömür versin insallah.. görüntü olarak tel kuyruk güzel bana gore disi olan yani arkadaki daha oynak geldi gözüme havada daha cok is yapar gibi duruyor... Bol yavrular alman dilegi ile...

Yeni Dişi

Ekli dosyalar

• 20073649e9o.webp
    20073649e9o.webp
    13.8 KB · Görüntüleme: 625
  • 20073649ix2.webp
    20073649ix2.webp
    13 KB · Görüntüleme: 591
kardeş telkuyruklardan öyle bir güvercin gelmez.onlar ayrı ırklar.ve o karakuyruk olanında döneceğini hiç sanmıyorum.

Geri