istanbul kagıthane

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
A

Anonymous

Misafir
istanbul kagıthane ortabayır çevresinde 1tane çakmaklı aynakuyruk yakalanmıştır kuşta belirli izler bırakılmıs sahıbı özelliklerini belirttigi takdirde iade edilir.. (kuşta manyak oyunlu lakin onun sahibinin emegini harcayamayız)

Ortabayır da ikamet ediyorum, çevremde bu özelliklerde kuş kaçıran olduğunu duymadım ... Bu davranışından dolayı tebrik ederim Mustafa arkadaşım ...

yorumunuz için teşekkürler, ortabayırın neresindesiniz?

Mayıs sokaktayım .. siz ?

isim olarak mayıs sokak hatırlıyorumda yer olarak çıkaramadım kim marketin o taraflardamısın meydana yakınsın sen galiba ben gökçe marketin 1 alt sokagındayım :)

köşe bilardonun oralardasın sen ... Sırık ahmetin kahveye yakınsın sanırım ... Ben tam olarak şöyle söyliyim, dia marketin sokağından gültepe endüstri mesleğe giderken yolu sollu takip ettiğinde mayıs sokak başlıyor oradayım işte ...

BaDDuA' Alıntı:
köşe bilardonun oralardasın sen ... Sırık ahmetin kahveye yakınsın sanırım ... Ben tam olarak şöyle söyliyim, dia marketin sokağından gültepe endüstri mesleğe giderken yolu sollu takip ettiğinde mayıs sokak başlıyor oradayım işte ...
tmm tmm hatırladım sımdı ya zaten isim oalrak çıkardımda yer olarak cıkaramadım bu askerlik varya adamın beynini sıfırlıyor hiçbirşey hatırlamaz oldum iyice :D

efet ben köşe bilardonun yanındaki sokaktayım..

Keşke herkes sizin gibi olsa

Geri