İstanbul-Kartal-Uğurmumcu Gönüllü Sahiplendirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan parkir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

parkir

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Turgay ALTUN
Meslek
SATIŞ (Diagnostik)
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır ara verdiğim bu sevdayı yüksek taş binaların arasında evimin balkonunda beslemeye başladım. Yaklaşık üç aydan beri bakıyorum. Fakat balkonda bu işin olmayacağının kanısına vardım. Gerçekten çok zor oluyor evde çocukda var devamlı balkona çıkmak istiyor. Üç adet süt beyaz güvercinim var. Bir tane erkek iki tane dişi. Erkek şebap kılıç paça. Dişilerden biri ön tepe ama bozuk. Üçüde taklacı. Bu işe yeni başlamak isteyen yeri müsait olan istanbul anadolu yakasında veya avrupa yakası farketmez gelip kendi teslim alacak arkadaşlara hediye etmek istiyorum. Kuşların yanında suluk ve yemlikde verilecektir. Satma gibi bir düşüncem olmadığı için gerçekten bu işe gönül vermiş kişiye iletmek istiyorum. Doğru adresinde burası olduğunu bildiğim için sizlerle paylaşmak istedim.
Teşekkürler.
Turgay Altun

Bizlerde tebrik ederiyoruz :slm: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

turgay abi öncelikle fikrin ve anlayışın için tebrik ederim almak isterdim yeni başladım çokta kuş kaçırdım lakin uzak be abi yoksa gelirdim walla ben mecidiyeköydeyim avrupada :)

burdura otobüsle gönderir misiniz?

Burdura bu sıcakta kolinin içinde imkanı varmı arkadaşım. Zaten yakın civardan diyede belirttim. Kusura bakmayın.

Mustafa kardeşim yinede ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim. :heyo:

parkir' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır ara verdiğim bu sevdayı yüksek taş binaların arasında evimin balkonunda beslemeye başladım. Yaklaşık üç aydan beri bakıyorum. Fakat balkonda bu işin olmayacağının kanısına vardım. Gerçekten çok zor oluyor evde çocukda var devamlı balkona çıkmak istiyor. Üç adet süt beyaz güvercinim var. Bir tane erkek iki tane dişi. Erkek şebap kılıç paça. Dişilerden biri ön tepe ama bozuk. Üçüde taklacı. Bu işe yeni başlamak isteyen yeri müsait olan istanbul anadolu yakasında veya avrupa yakası farketmez gelip kendi teslim alacak arkadaşlara hediye etmek istiyorum. Kuşların yanında suluk ve yemlikde verilecektir. Satma gibi bir düşüncem olmadığı için gerçekten bu işe gönül vermiş kişiye iletmek istiyorum. Doğru adresinde burası olduğunu bildiğim için sizlerle paylaşmak istedim.
Teşekkürler.
Turgay Altun

:tamam:

ben fenerbahçe tesişslerinin orda ikamet etmekteyim.U.Mumcuya 5 dakka uzaklıktadır.Askerden yeni gelen ve kuş besleyen bir arkadaşımız var .Baya hevesli o yüzden 4-5 tane ben verdim ole bakıyor ama isterseniz gelip alabilirim onlarada gözü gibi bakacagından şüphem yok...karar sizin :slm:
Teşekkkürler...

abi üsküdara getirebilirmisin

hidalgoo' Alıntı:
ben fenerbahçe tesişslerinin orda ikamet etmekteyim.U.Mumcuya 5 dakka uzaklıktadır.Askerden yeni gelen ve kuş besleyen bir arkadaşımız var .Baya hevesli o yüzden 4-5 tane ben verdim ole bakıyor ama isterseniz gelip alabilirim onlarada gözü gibi bakacagından şüphem yok...karar sizin :slm:
Teşekkkürler...

Hürkan bey merhaba,
Yarın 18:00'dan sonra müsaitim. Fenerbahçe tesislerinin kapısının önünde buluşalım isterseniz. Saati size uygun olanı bildirin isterseniz. İlginiz için teşekkür ederim.

Eren Gökal' Alıntı:
abi üsküdara getirebilirmisin

Eren kardeşim çok üzgünüm ama yakın yerlerden olmasını belirttim özellikle. Zaten talibide çıktı. İlgin için teşekkür ederim.

tamam ben size özelden msj attım tel numaram orda yazıyor beni ararsınız duruma göre
şimdiden teşekkürler....

Kusura bakmayın hiç huyum değildir EVE YENİ GELDİM OLE ALEL ACELE YAZIYORUM BU MSJ I ama 6:30 anca gelebildim.
5: 30 TA ABİMİ GEBZE TERMİNALDEN MALATYAYA YOLLADIM. AKSİLİKTİR BENİ BULDU TRAFİK VARDI İÇMELERDEN KARTAL KÖPRÜSÜNE GELENE KADAR SAAT 6:25 GEÇİYORDU...ÇOK MAHCUP OLDUM
KUSURA BAKMAYIN ....BEKLETTİYSEM
SİZE ÖZELDEN MSJ DA ATTIM AMA TEL NO OM YAZIYORDU AAMA BAKMAMIŞSSINIZ SİZE GELEN MSJ LARA NEYSE
HAKKINIZI HELAL EDİN....

hidalgoo' Alıntı:
Kusura bakmayın hiç huyum değildir EVE YENİ GELDİM OLE ALEL ACELE YAZIYORUM BU MSJ I ama 6:30 anca gelebildim.
5: 30 TA ABİMİ GEBZE TERMİNALDEN MALATYAYA YOLLADIM. AKSİLİKTİR BENİ BULDU TRAFİK VARDI İÇMELERDEN KARTAL KÖPRÜSÜNE GELENE KADAR SAAT 6:25 GEÇİYORDU...ÇOK MAHCUP OLDUM
KUSURA BAKMAYIN ....BEKLETTİYSEM
SİZE ÖZELDEN MSJ DA ATTIM AMA TEL NO OM YAZIYORDU AAMA BAKMAMIŞSSINIZ SİZE GELEN MSJ LARA NEYSE
HAKKINIZI HELAL EDİN....

Konuyu sonlandıralım :)

Hürkan beyle hayatın gerçekleri olan iş temposu istanbul trafiği derken sonunda buluştuk ve kendisinin ve arkadaşının çok iyi bakacağını belirttiği güvercinlerimi kendisine verdim. Ve bu sevdayı ilerki yıllarda tekrardan gündeme getirmek için rafa kaldırdım :)

Hürkan beye ilgisi ve alakası için çok teşekkür ederim....

Geri