İSTANBUL KARTAL UĞURMUMCU'DAKİ YANLIZ GÜVERCİN DOSTLARINA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan parkir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

parkir

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Turgay ALTUN
Meslek
SATIŞ (Diagnostik)
İlgi Alanı
Kediler
Herkeze merhaba,

Arkadaş bu nasıl şey böyle durup durup tekrardan alevlenen bu sevdaya zincir vurmak çok zor. Gecenin bu vaktinde aklıma şöyle bir şey geldi. Uğurmumcu yakınlarında kuş beslemek için yeri olan bu sevdaya gönül vermiş ama sıkılmış veya sıkılmak üzere olan, veya çevresinde kimse olmadığı için bu sevdayı paylaşamayan, kuşları uçururken iki muhabbet yapamayan, bazı akşamlarda mezatlara sırf oranın havasını koklamak için yanlız gitmek zorunda olan bir kardeşimiz,arkadaşaımız veya abimiz varsa eğer; nasıl adlandırısanız adlandırırn ortak olmak veya dost ve arkadaş olmak isteyen varsa akşamları kısmen, hafta sonları vakit ayıracağım bu sevdayı sürdürmek istiyorum.

Bakalım ne olacak, yorumlarınızı bekliyorum.... :hhh:

Çok teşekkürler.

Re: İSTANBUL KARTAL UĞURMUMCU'DAKİ YANLIZ GÜVERCİN DOSTLARIN

Bu zamana kadar ses çıkmadı :) Zor tabi İstanbul gibi bir yerde başka birine güvenmek anlayışla karşılıyorum herkezi. Sadece denemek istedim belki diye. Anlaşılan emeklilik günlerini bekliyeceğiz :)))

Bu zamana kadar ses çıkmadı :) Zor tabi İstanbul gibi bir yerde başka birine güvenmek anlayışla karşılıyorum herkezi. Sadece denemek istedim belki diye. Anlaşılan emeklilik günlerini bekliyeceğiz :)))

TURGAY BEY ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜNÜZ SİZE KATILIYORUM KUŞCU ARKADAŞLARDA HEP AYNI ŞEYİ DÜŞÜNÜR KENDİ KUŞUNU İZLETMEYİ O HAVADA UÇARKEN SOHBET ETMEYİ SOHBETLE BİRLİKTE ÇAY YUDUMLAMAYI LAKİN ZAMAN VE MEKAN UYMAYINCA ÇOK ZOR GÖRÜNÜYOR MESELA BEN KOCAELİDEYİM İSTANBUL BANA FAZLA UZAK DEĞİL EN FAZLA 1.5 SAATİMİ ALIR O ŞEKİLDE BİR KATILIM DÜZENLENİRSE VE HAFTA SONLARI BİR GÜNE AYARLANIRSA BENDE KATILMAK İSTERİM

İstanbul'da uçurma alanı bulmak gerekir? Derneklerin belediyeler başvurması gerekir..

Ben İznik' deyim ve gelmek isteyen arkadaşlara kapım açık. Oyun kuşlarım yok ama yine de seyredilecek güvercinlerim ve ikramlarım var. Herkesi beklerim yeterki gelmeden önce bir arayıp ben evde olacağım bir zaman ayarlaması olsun...

Geri