İstanbul/Küçükköy/akbaş baska

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et
Slm. Umarım beğenirsiniz.
Kırmızı akbaş baska

Ekli dosyalar

• DSCF2338.webp
    DSCF2338.webp
    862.6 KB · Görüntüleme: 3,910
  • DSCF2339.webp
    DSCF2339.webp
    736.1 KB · Görüntüleme: 4,160
  • DSCF2341.webp
    DSCF2341.webp
    740.9 KB · Görüntüleme: 4,178
Maşallah kuşlarınız gerçekten çok güzeller. Bizimle bu güzel kareleri paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

baska yeni yeni yaygınlaşmakta olan benim hiç beslemediğim bir ırk.
bize bu ırktan biraz bahsedermisiniz gökay bey.
birde merak ettim kaç adet salmanız var ve kaç adet güvercininiz var?

devam
5a3r6.jpg

20gyvzq.jpg

mt9oaf.jpg

345o7tc.jpg

205ox0l.jpg

2af7t1.jpg

261zzvt.jpg

zu1dzs.jpg

szhetw.jpg

2r6la2r.jpg

2m4vhmt.jpg

Ekli dosyalar

• DSCF2342.webp
    DSCF2342.webp
    752.7 KB · Görüntüleme: 4,209
  • DSCF2343.JPG
    DSCF2343.JPG
    1.9 MB · Görüntüleme: 3,877
  • DSCF2344.webp
    DSCF2344.webp
    736 KB · Görüntüleme: 4,006
kusların cok guzel masallah.

ben bir tane yakaladım bunlardan, kunyesinde yavru 2008 yazıyor.

kesmesi ve kanatları gayet guzel. altı neredeyse tamamen kapalı..

gerçekten kuşlarınız çok güzel. resimler için bir kere daha teşekkürler. allah bol yavru aldırsın.

maşallah kardeşim kuşların çoook güzel.bol yawrular inşallah.

slm kuşlar renkleri cok güzel kırmızı sarı bircifti ne olur fiyat verirsen sevinirim hayırlı üretümler [email protected] cevabını bekliyorum.

Slm volkan
Baskalar abimin kuşları şu an satılık yok, fiyat istersen gecen hafta kuş pazarındaydım kırmızı kesmelerin ciftine 800 istiyolar , sarıların cifti 300 den başlıyo.

slm kardeş baskaların güzelmiş ben sultancifliginden efe bende baska besliyorum özellikle kırmızıların güzel

mrb ben izmirden serkan burdaki ismi o kuşların bango bir çift kara istiyorum fiyat yazarsan sevnirim iyi günler

Serkan kardeş izmirde bu kuşlara kesme bango veya dolukanat bango diyolar, asıl doğrusu akbaş baskadır.Bu baskalar abimin , kafadan kesme duzgün kostumlü kuşları satmıyo uretim aşamasında bilhazsa kırmızılar,burdaki mezat ve kuş pazarlarındaki piyasası, karalar ve sarılar 5o den başlıyo eskiye göre ucuz herkez uretti çünkü.Daha ayrıntılı fotoğraf isterseniz gecen ay kuş pazarında cektiğim baska fotoğrafları var kuşpazarı dernekler bölümünde(edirnekapı kuş pazarı)
ilginiz için teşekkür ederim.

kuşlarınızın kostümleri gerçekten çok güzel baştan 3. sıradaki güvercin ortalama kaç liraa???

Sölediğiniz kuşun rengi parlak kırmızı bölesini bulmak zor, bundan kötulerinin çiftinin 1ooo ytl. satılışına şait oldum.

sazlı çok hoşuma gitti süper

Kuşlar gerçekden cok güzel özelliklede kırmızılar

İyi dilekleriniz için herkeze teşekkur ederim, rabbim herkeze en iyisini nasip etsin.

merhaba gökay ben izmirden tuncay abinin baskaları cok güzel son 1 senedir izmirdede üretilmeye başlandı,asıl ben seninle tanışıp konuşmak istiyorum sen istanbul bangosu besliyorsun dimi ,sen güvercinforum sitesine üyemisin senin isminde biri vardı oda bango besliyordu orda görmüştüm bangoları ,bende kara kesme ve çukulata kesme bango var senin kuşlarının özelliklerine çok yakın ben bunlara kan sokmak istiyorum sende fazla çıkacak kuş varmı bana yardımcı olursan sevinirim gökay ,istanbulda yıldırım mah.akrabalarım var onlarda kuşçu belki gelebilirim hem senlede yakından tanışmak isterim [ ben 32 yaşındayım 20 senedir kuş besliyorum ] söylediklerimle ilgilenirsen beni çok mutlu edersin ,sana şimdiden teşekkür ediyorum,iyi üretimler sağlıklı.

Mrh. tuncay bey;
Bir kaç siteye kuşlarımdan resim yolladım, yıldırım mah. bana yakın, zaten bu bango, baska,dönek ,besleyenler cok var,göçmenlerin olduğu bir yer,ve bu kuşların en iyisini buralarda bulmak mumkun,akraban bilir bizim burda, küçükköy duygu hastanesinin hemen ustunde, basri şaşmazın , mezat yeri var, az yukarsındada galerici mehmetin mezat yeri, çarşamba günleri kalite mezatı var ,bango, baska bulmak mumkun her turlu yardımcı olmaya çalışırız.İzmire selamlar..

gökay bey ,ilgilendiğiniz için cok teşekkürler işallah en kısa zamanda istanbula gelir ve tanışırız istanbula selamlar ....{size bişey sorcam güvercin forum sitesinde onur diye biri var onu tanıyormusunuz kesme bangoları güzel onada çok yazdım ama siteye girmiyor herhalde bir türlü ulaşamadım kusara bakmayın sizi rahatsız etmiyorum dimi eğer görmediyseniz tavsiye ederim } iyi akşamlar

100 liraya almayanı dövüyolar pazarda

abi bende baska besliyorum kuşlarını beğendim satıyormusn fiyatı nekadar o akbaşların bende güzelcede oturuyorum

benim kümesimdeki agırlıklı kuşlar bunlar benim kara baska al üst kapalı jilet kesme bende gazi mahallesinde oturorum piyasası fazla pahalı deil bunlar sarıları çokpahalıiilerini 200 ytld en aşagı alamssınız benim kuşlara ben çiftine 50 den veririm eger satmak istersem tabi şuanda satmıorum

kuşların cok güzelmiş

satmak istersen kırmızıları alırım izmir den tuncay görmüş 05349894066

arkadaşlar 10. numara ak baş istiyorum satacak arkadaşlara duyurulur 05349894066 tuncay görmüş ardahan

İlk başta maşallah diyerek başlıorum ..Cidden güzel tek kafaların var kardeşim renkleri ve kesmeleride yerinde ...Bol Bol yaavrularının olmasını dilerim .....

Maşşallah abi ya beğenmemek mümkünmü.Hele o yatan kırmızıyı elime alıp mıncıklayasım geldi çok güzel cıkmıs resimde :haha: .Bol yavrular dilerim. :tamam:

selam masaallah 1çif akbas kırmızı duble acaba yavrular sazlımı olur yoksa dublemi tsk

Geri