istanbul mezatlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Arkadaşlar istanbulda bildiğiniz pazarları ve bu sıralardaki fiyatları yazarsanız çok memnun olurum

bide özellikle esenlere yönelelim ben hiç bulamıyorum esenlerde mezat nerede var

saygılar

bağcılarda bildiğim ve tanıdığım 3 tane mezat yerleri var sinan kardeşim ..

Güneşli Güvercin Sevenler Derneği

Bağcılar Yenimahalle , Muzo lakaplı Kuşçu mezat yeridir

Bağcılar Papazköprüsü civarında vardır

Tarif ettiğim mezatları kime sorsanız size tarif eder yerleri ..

çok tşk ederim

y.bosnada
avcılarda
şirinevlerde var

kuçukkoyde var koray kardeşim buakşam 10.30ta var mesela salı pazarının bi ust sokagında muhsin abinin yeri nerde dıye kıme sorarsan soylerler..küçükköy stadın 522 sokagındada oluyo kara miço onuda kıme sorarsan soylerler

Küçükköy ,salı pazarı,merdivenli caddede ;(küçükköy duygu hastanesinden yukarı cıkan sokak)
Basri şaşmaz ın mezat yeri ,salı,perşembe,cumartesi, pazar, akşamları
aynı caddenin devamındaki yukarı cıkan sokak ustunde galerici mehmetin mezat yeri vardır,çarşamba ve cumartesi kalite mezatı,cuma ve pazar günler ise normal mezat vardır akşamları.
Cihan arkadaşımın dediği yer , kara miconun yeri cuma akşamları gitmeni tavsiye ederim.

saolun gökhan abi,cihan abi gökhan abi sen küçükköyün neresinde oturuyon msn adresin varmı varsa bir zahmet özel mesajlara atarsan sevincem

BEYKOZ DERNEK dernek başkanı ABDUL KADİR DEMİRKAN her cuma pazar masa kuşu ve oyunkuşu mezatı yapılır mezatımızda balık ve kanarya satışlarımızda başlamıştır BEYKOZ DERNEK ÜYESİ kaplama karakanat üreticisi özgür herkese saygılarımızla

kavacık güvercin severler derneği mezat günlerimiz perşembe cumartesi 21 00 da yem ilaç bulunur tüm meraklılar davetlidir saygılarla dernek başkanı mahmut arslan(kuruluş 2005)

mrb arkadaşlar ben esenlerden dernekçi kenan her hafta pazartesi ,çarşamba , ve cumartesi günleri mezatlarımız vardır. bilgi edinmek isteyen arkadaşlar bana aşağıya yazacağım numaralardan ulaşabilirler.Mezatımıza kuş getirmek isteyen arkadaşlar olursa önceden arayıp sıra yazdırmaları rica olunur. bütün kuşcu arkadaşları davet ederiz

ADRES: Hava Alanı Mah. Köyiçi Cad. Dereyolu NO:74
ATIŞALANI /ESENLER/İSTANBUL

KENAN ENVER
GSM : 0535 638 74 76 GSM :0538 728 20 89

SOGANLI MEYDANINDADA VAR.

mrb atışlalnında dereye giden yol üstünde ENVER diye bir arkadaş yapıyor. hatta gürseslerin deposu var orada c. tesi akşamları var hafta ortasıda var ama bilemiyuorum ne gün. yarın var orada

Edirne kapıda sur dibinde cumartesi ve pazar gunu kus pazarı var.
Kadıkoyde fikirtepede mandıra caddesi çagrı marketin bir alt sokagında pazar aksamı 21,30 mezat var.
Saygır.

mrb erdinç kardeşimm senin tarif ettiğin yer doğru, enver ve kenan kardeşler işletiyor

bu bağcılar papaz köprüsü civarı diyen kardeşim tam olarak yerini söyleyebilcenmi rica etsem

bu bağcılar papaz civarındaki derneği bana tarif edebilcekmisiniz ederseniz çk sevinirim şimdiden teşekkürler

gültepe teras güvercin evi ni herkeze taysiye ederim çok güzel gidip gördüm terasın da kümesler var ve kuşcular kuş ucura biliyor pazartesi cuma mezat günleri

samet onur' Alıntı:
bu bağcılar papaz civarındaki derneği bana tarif edebilcekmisiniz ederseniz çk sevinirim şimdiden teşekkürler

bağcılara çıkan cadde üstünde mumcu kuruyemiş var onun karşı sokagı sokağın ortasında zaten tabela var kuşcu diye pazartesi akşam 10 da başlıyor

500 evlerde karadağ marketini yan sokağında war tolga abinin çok güzel mekan ve ucuz kuşlar herçeşit kuş war ucuz değerli kaliteli arıyorsanız gitmenizi tavsiye ederim kesinlikle

Firizköyde mezat var...Esenyut,Firizköy,Avcılar da dernekler mevcut...[İstanbul]

Firüzköy esenyurt(balıkyolu,köyt içi) Avcılar(gümüşpala mah.)
umarım böyle daha iyi olmuştur bildigim dernekler ise;
Firüzköy Türksan Duragın hemen karşısında var pet shop
esenyurta Depo(1. dernek:Depo ana caddenin sonunda 2.side az ileride)

bukadar mezat yapacaklarına 1 tane dev bi mezat yapılsa herkes yararlansa oraya gelse olmazmı...

Beler bencede mezatlari tamamen protesto edelim ki kuslarimiz piyasisini düsürmesin.Onlarinda bir fiyati var.Orada cook ucuza satılan kuslar yüzünden kuscu arkdaslarimiz hic bir sekilde maliyetlerini ckaramamakta bence.

Tamemn şahsi görüsümdür!

cumartesi günleri silivri çarşıda memişler iş hanı ahmet şimsek spor salonu yanında mezat vardır arkadaslar yakın cevreden olanlar veya gelebılceklerı beklerız saygılarımla oguz ustundag

Bağcılar Yenimahalle Ahmet kabaklı caddesi . 6. sokakta ( Sivaslıların kahvesinin alt tarafında). Sevdiğim bir arkdaşım açmıştır bu güzel Kuşçu dükkanını . Kuş satışı vardır ve 1 haftaya kadar mezat günlerimizde olucaktır( Pazartesi günleri ) ... Herkesi bekleriz. Saygılar...

Bağcılar Yenimahalle Ahmet kabaklı caddesi . 6. sokakta ( Sivaslıların kahvesinin alt tarafında). Sevdiğim bir arkdaşım açmıştır bu güzel Kuşçu dükkanını . 19,12,2010 yani bu PAZAR mezatımız başlamaktadır. Herkesi bekleriz. Saygılar...

arkadaşlar ben gürpınarda oturuyorumda buraya yakın mezat yerlerini bilen var mı ? beylikdüzü, avcılar, büyükçekmece olur bana yakın yerler buralar ...

istanbul ikitelli çevresinde uygun fiyattan kuş ala bilrceğim mezat varmı acaba

Geri