''istanbul'' Turan Onaran'a Ziyaretim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
A

Anonymous

Misafir
Merhaba,

Bursa oynar güvercin hobimiz,merakımız bizleri bir araya getirmeye,hoş sohpetler etmeye devam ediyor.Oynar merakımız vesilesiyle tanıştığım arkadaş ve dost olduğum çok değerli abim Turan Onaran abimi hafta sonu ziyaret ettim.Çok güzel bir gün geçirirken her zaman olduğu gibi resim çekmeyide ihmal etmedim ve şimdilerde ziyaretimin ardından ziyaretimi sizlerle paylaşmanın mutluluğunu taşıyorum.Turan, abime başta dostluğundan ve misafirperverliğinden ötürü çok teşekkür ederim.Bunun yanı sıra güvercin merakını bir hobi olarak örnek bir biçimde sürdürdüğü için ayrıca çok teşekkür ederim.

En kısa zamanda tekrar bir arada olmak dileklerimle sevgi ve saygılar.

Ziyaretimin ardında kalan bir kaç anı ve güvercin resimleri.

Turan,abim.

maaşallah güzel kuşlar....

ıkınızı bır arada gormek guzel..turanın kuslarını zaten beyenıyorduk..bır kez daha tebrıkler turan a
huseyın bu salma dost zıyaretlerı nedenıyle bıze yasattıgın goz zıyafetı ıcın tesekkurler..
-

KUŞLAR İLGİ ALANIMIN DIŞINDA KALIYOR AMA PAYLAŞIM İÇİN HÜSEYİN KARDEŞE TEŞK. EDERİM..

değerli dostum H.HÜSEYİN AYDOĞMUŞ bu güzel ziyaretinden onur duydum,senin gibi değerli dostlara herzaman kapım ve gönlüm sonuna kadar açık daha çok muhabbetler için tekrarını uzatma en yakın zamanda yine görüşelim.

SAYGILAR SELAMLAR
TURAN ONARAN

DOGUKAN ÇETİN kardeşim iyidileklerin için sağol daha iyileri senin kümesinde olur inşallah

selam devrem evt bunlar yeni versiyonlar eskilerden iyi olanları ayırdım içlerine bu işi bilen değerli dostlarımdan aldıgım kanlarıda kattım, inşallah dahada iyi olacak hayırlısı kendine iyi bak senide en kısa zamanda buralara beklerim.
SAYGILAR SELAMLAR
TURAN ONARAN

TEKİN abi selamlar hürmetler sizin gibi bu işe emek vermiş insanların beğenmesi beni mutlu etti,seni de aramızda görmek misafir etmek isteriz.

SAYGILAR SELAMLAR
TURAN ONARAN

hasan karabulut' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler hüseyin bunlar turanın yeni versiyonlar galba.

Merhabalar,

Hasan abi ben oynarı geçmiş versiyonunu (zarar vermeden ,geliştirerek) vasıflandırarak üretim yapmaya gayret gösteriyorum bilgimce ve elimden geldiğince.Gördüğüm kadarı ile Turan abimizde bu yolda ilerliyor daha iyi uçan elde yerde daha gözü kalbi okşayan keyif veren kuşlar elde etmeye çalışıyoruz hiç şüphesiz ortak gayemizde budur.Gün gelir bunlarda eski versiyonlar olarak yerini alacaktır oynar böyle bir şey çalıştıkça ürettikçe değişkenlikler kaçınılmaz önemli olan bizim istediğimiz fizik ve kalıp bozulmasın ben buna dikkat etmeye çalışıyorum.

İlgine teşekkür ederim.

Sevgili Hilal Hüseyin AYDOĞMUŞ kardeşim öncelikle seni tebrik etmek siterim , ,;
Sitemizde yönetrici olarak görev almışsın , senin gibi kıymetli , bu işe bilinçli hizmet etmeye çabalayan dostlarımızın, daha iyi konumlarda daha büyük işlere imaz atacağına yürekten inanıyorum ..Bu açıdan senin bölüm yöneticisi olarak görev almış olmana çok sevivdim , sitemize çok olumlu katkıların olacağı muhakkak..
Bir süredir işlerimin yoğunluğu sebebi ile ben sitede çok fazla bulunamadığım dan bu durumu yeni öğrendim ..
Seni kutlama, konusunda belki biraz geç kalmış olabilirim, anlayış göstereceğini umuyorum ... ::))

Ayrıca Asıl konu başlığı olan Kümes ziyareti ve değerli bir kuşçu arkadaşımız hakkında ki güzel paylaşımın içinse çok teşekkür ederim .. Emeğine sağlık .. selamlarŞEREF

şeref' Alıntı:
Sevgili Hilal Hüseyin AYDOĞMUŞ kardeşim öncelikle seni tebrik etmek siterim , ,;
Sitemizde yönetrici olarak görev almışsın , senin gibi kıymetli , bu işe bilinçli hizmet etmeye çabalayan dostlarımızın, daha iyi konumlarda daha büyük işlere imaz atacağına yürekten inanıyorum ..Bu açıdan senin bölüm yöneticisi olarak görev almış olmana çok sevivdim , sitemize çok olumlu katkıların olacağı muhakkak..
Bir süredir işlerimin yoğunluğu sebebi ile ben sitede çok fazla bulunamadığım dan bu durumu yeni öğrendim ..
Seni kutlama, konusunda belki biraz geç kalmış olabilirim, anlayış göstereceğini umuyorum ... ::))

Ayrıca Asıl konu başlığı olan Kümes ziyareti ve değerli bir kuşçu arkadaşımız hakkında ki güzel paylaşımın içinse çok teşekkür ederim .. Emeğine sağlık .. selamlarŞEREF

Selamlar,Şeref abi benim için çok değerli düşünce ve yorumların için teşekkür ederim sağolasın.Bana karşı olan düşüncelerinden de anlalıyorum ki sen kuşçuluk camiamızda benden daha bilinçli, değerli ve kıymetlisin..

SLM İYİ KUŞLAR BİRAZ EKSİKLERİ VAR MÜSADE EDERSEN DÜŞÜNCELERİMİ SÖYLERİM

Geri