ISTANBUL_G.O.P_DOLAPCI RESIMLERI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan secaaddin_keskin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
secaaddin_keskin
Meslek
tekniker
İlgi Alanı
Balıklar
Secaaddin / Bertan Keskin

dsci2434.jpg

dsci2312.jpg

dsci2439.jpg

dsci2316.jpg

dsci2331.jpg

dsci2320.jpg

dsci2360.jpg

dsci2366.jpg

dsci2367.jpg

dsci2045.jpg

dsci2343.jpg

dsci2350.jpg

dsci2353.jpg

dsci2411.jpg

dsci2341.jpg

dsci2416.jpg

(Dolapcilarimin kani HAKKI AYDINLIYA aittir, kendisine TESEKKÜRLERIMI sunarim.)

Maşallah, maşallah.. Gerçekten yılan gibiler. Heleki altıncı resimdeki kara altınbaş (isimler yöreye göre değişebilir) gerçekten albenisi olan bir kostüme sahip. Performansları nasıl, yavruların ana babaları altınbaşmı kırmızı çilmi?
Paylaştığınız için teşekkürler. Sağlıklı bol yavrular.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Sayin Hüseyin Basoglan Merhaba Sizlerin gibi degerli kisilerin kuslarimiza deger vermesi bizler icin Onur vermektedir. Göstermis oldugunuz ilgi icin ben Sizlere Tesekkür ederim. Kuslarin kostüm detaylarina gelirsek. Bu konuda fazla bilgilerim olmaya bilir, sizlern Kusuruma bakmamanizi rica ediyorum. Kuslarin dönüs Performanslari tam net olarak belli degil neden derseniz, kuslarimiz sizinde gördügünüz gibi daha yeni tüye girip yavruluktan cikiyorlar. Oyunlarini acmaya basladilar 6ci resimdeki kusun Baba karacil Annesi ise düz mavi. Büyük ananeleri ise Hakki Aydinli nin Resimlerindeki disi Karabas dedigimiz silerin altinbas diye hitap ettiginis kustur. Sizlerin sorulariniza cevap vere bilmek güzel bir konu. ALLAHA emanet olun.Hoscakalin Saygilar. Secaaddin Keskin

maşallah hepsi birbirinden güzeller,allah nazarlardan korusun..g.o.p'un neresinde beslıyosunuz cok merak ettim gop'ta dolapçı besleyen cok nadir..saglıklı bol yavrular

saygılarımla

masallah kuslar bır harika kara ciller ak ciller kef ciller hepsi birbirinden güzel allah saglıklı bir sekilde beslemek nasip etsin bol yavru almanız dileğiyle burdur dan selamlar

Geri