İstanbul'da kuş uçuranların dikkatine

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
Merhabalar.

Bu hafta sonu istanbulda olacağım.Bingölde oyun kuşu uçuruyorum. Şuanda yere 1 m gelen taban taklalı ve uzun giden kuş arıyorum. Sizde bu kuşlar var ise gelip altında oturup bana uyduğu takdirde 1 çift oyun kuşu almak istiyorum.

Uçurduğum kuşlardan birinin videosu mevcut.Beni pek tatmin etmiyor.Daha iyisini arıyorum. Temiz oyun yapan eke hayvanlar tercihimdir.

taklaci-guvercin-videolari/4-yasinda-basmali-eke-disi-17-nisan-2013-t20808.html

Not : Bu tarz kuş uçuran tanıdığınız yerler veya kişiler varsa konu altına bilgi verirseniz sevinirim.

Re: İstanbul'da kuş uçuranların dikkatine ****

sibersahne' Alıntı:
Merhabalar.

Bu hafta sonu istanbulda olacağım.Bingölde oyun kuşu uçuruyorum. Şuanda yere 1 m gelen taban taklalı ve uzun giden kuş arıyorum. Sizde bu kuşlar var ise gelip altında oturup bana uyduğu takdirde 1 çift oyun kuşu almak istiyorum.

Uçurduğum kuşlardan birinin videosu mevcut.Beni pek tatmin etmiyor.Daha iyisini arıyorum. Temiz oyun yapan eke hayvanlar tercihimdir.

Not : Bu tarz kuş uçuran tanıdığınız yerler veya kişiler varsa konu altına bilgi verirseniz sevinirim.
ŞİMDİ BU YAZI ANLADIĞIM KADARIYLA ŞU ; KİM NE DERSE DESİN !

PARAM VAR .ÇOK DA VERMEYECEĞİM. ELİMDE OYNAYAN KUŞ VAR AMA İSTEDİĞİM GİBİ KUŞA SAHİP DEĞİLİM.İYİSİNİ BANA SATIN.SATARLAR ABİ..KESİNLİKLE EMİNİM..BU BAŞLIĞA CEVAP YAZAN OLMAZ ,AMA ÖZEL MESAJ OLARAK ÇOOK SANA TEKLİFLER YAĞACAKTIR..KUŞBAZ DOLU .. :haha: :slm:

benden sana bi akıl fatih kardeş

sen o 4 yaşındaki basmalı dişiyi altın kafese koy evinin içinde balla besle
bu kuşu kaybettiğinde ömrün boyunca 4 yaşında böyle oyun yapacak kuş ararsın
saygılar

:heyo: :heyo: :heyo: :heyo:
[email protected]' Alıntı:
sibersahne' Alıntı:
Merhabalar.

PARAM VAR .ÇOK DA VERMEYECEĞİM. ELİMDE OYNAYAN KUŞ VAR AMA İSTEDİĞİM GİBİ KUŞA SAHİP DEĞİLİM.İYİSİNİ BANA SATIN.SATARLAR ABİ..KESİNLİKLE EMİNİM..BU BAŞLIĞA CEVAP YAZAN OLMAZ ,AMA ÖZEL MESAJ OLARAK ÇOOK SANA TEKLİFLER YAĞACAKTIR..KUŞBAZ DOLU .. :haha: :slm:
:heyo: :heyo: :heyo: :heyo: türker ustaya katılıyorum ve ayrıca bir dalga geçme yada inceden tiy alma gibi değişik bir havada sezinledim inş. ben yanlış anlamışımdır ama tarz yanlış bence

hayalet beyaz' Alıntı:
:heyo: :heyo: :heyo: :heyo:
sibersahne' Alıntı:
Merhabalar.

:heyo: :heyo: :heyo: :heyo: türker ustaya katılıyorum ve ayrıca bir dalga geçme yada inceden tiy alma gibi değişik bir havada sezinledim inş. ben yanlış anlamışımdır ama tarz yanlış bence
GERÇEKLERİ YAZDIM..ISTANBUL DEĞİL BURSA'YA GELECEK OLSUN..AYNI ŞEY ; ALACAĞI KUŞ ,ELİNDEKİNDEN DAHA MI İYİ OLACAKTIR..BİR SÜRÜ DE MASRAF EDECEK ..UZATMAYAYIM..DOSTLARINDA ARA DERİM...!KUŞU

sibersahne' Alıntı:
Merhabalar.

Param var ama çok vermeyeceğim diye bir şey yazmadım.Elimde oynayan kuş var ama istediğim gibi kuşa sahip değilim.İnsan her zaman iyisini arar.En azından ben öyleyim her zaman daha iyisini arıyorum. Kuş baz dolu ama bende izlediğim bana uyan kuşu alacağım.

mazidenbiri' Alıntı:
benden sana bi akıl fatih kardeş

sen o 4 yaşındaki basmalı dişiyi altın kafese koy evinin içinde balla besle
bu kuşu kaybettiğinde ömrün boyunca 4 yaşında böyle oyun yapacak kuş ararsın
saygılar

Abi ben basmalı soyumu elimden çıkarmayacağım.Zaten şuanda o soydan 2 ayda 13 tane sattım.Tüm yavrular bitti.Elimde 2 yavru kaldı onuda yarın istanbula elazığdan havalanından gideceğim için elazığ hava alanına kadar vip taksi ile geçeceğim.2 yavruyuda bindiğim araba ile elazığa hediye göndereceğim.

Elimde 3 çift basmalı kaldı onlarda damızlık.Video da uçtuğunda kendi yavrusuna vurmuştum.O tarihten bu yana halen yavru alamadım o kuştan.Yumurtalar hep kırıldı.Şans bu kezde yumurta alamazsam oğlundan ayıracam.Eski eşine vuracağım.

Son olarak türker abi bu kuştan daha iyi kuşlar var.Bende onun peşindeyim.Yaşadığım memlekette işim dolayısı ile dışarı çıkamıyorum uzun zamandır.Bu kez fırsat doğdu umarım bulabilirim.

Son olarak eleştirileri bırakırsak iyi olur. Sadece konu ile alakalı mesajları beklemekteyim. Merak etmeyin kuşunuzun değerini vermeye hazırım.Daha iyisini aramaktayım. Konu yanlış anlaşılmasın.Bu kuştan daha iyi kuş olmaz diye iddaam yok.Gerçek manada daha uzun çıkan ve bol taklalı taban taklalı eke kuş arıyorum.

arkadaşım ankarada çok güzel kuşlar var ankaraya yolun düşerse gel eminim mükemmek kuşlar bulacaksın hatta burada bende yardımcı olurum saygılar

ankara kuşcusu' Alıntı:
arkadaşım ankarada çok güzel kuşlar var ankaraya yolun düşerse gel eminim mükemmek kuşlar bulacaksın hatta burada bende yardımcı olurum saygılar

Çok teşekkürler abi yolum düşerse sana mesaj atarım inşallah. Tekstil mağazası işletiyorum bayram üstü o yüzden mal alımına gidiyorum. Cumartesi pazar haftaya giyim alacağım yerler kapalı olduğundan boşum.O yüzden istanbuldan bakmak istedim.Eğer bayram ağzı olmasaydı oradan ankaraya mutlaka geçerdim.Son yıllarda ankarada güzel kuşlar uçuyor abi.İnş yolum düşerse görüşürüz.

İnşallah aradıklarını bulup elin boş dönmezsin abi.

herkes bilir..taklacı ile alakam yok..fakat; konunun güncelliği ve ARADIĞINI BULABİLMEN ADINA KONUYA DAHİL OLMAKTAYIM..

GÖNLÜNCE OLSUN..SEVGİLERİMLE..

HAYIRLI İŞLER DİLERİM.. :slm:

Geri