İstanbul'da Taban Izgaralarını Nereden Temin Edebilirim ?

delicem46

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cem Pakaydın
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
ya degerli arkadaslar bu ızgarayı nerden bulcaz ya ben cok korum ya da bulamıyorum istanbulda oturuyorum yardımca olursanız sevınırım bide burda solenırmı admın bişi dermı bilmem ama fiyatı nedır bunun ??

Re: ızgaralar

Lütfen başlık kullanımına dikkat ediniz.
Örnek: İstanbul'da Taban Izgaralarını Nereden Temin Edebilirim ?

Re: ızgaralar

ADMİN' Alıntı:
Lütfen başlık kullanımına dikkat ediniz.
Örnek: İstanbul'da Taban Izgaralarını Nereden Temin Edebilirim ?
kusura bakma admin bu saatte anca aklım buna yettı senıde bosuna ugrastırdım..

kardesım ist neresınde oturuyosun sen ben yardımcı olabılırım sana

hasan_22' Alıntı:
kardesım ist neresınde oturuyosun sen ben yardımcı olabılırım sana
dostum istanbul sarıyer tarafındayım eminonunde falan varmıdır acaba gittigimdede hiç goremedım bildigin bi yer varmı acaba ?

Arkadaşlar bende arıyorum. Biliyorum Edirnekapı mezatta falan oluyo ama ben Esenlerde oturuyorum bana yakın bir yerde var mı biliyormusunuz?

.........SİNAN ÖZTEKİN...........

Adres : Hürriyet Mah. 260 Sok. No:14 500 Evler G.O.P / İstanbul
Kroki için tıklayınız
Telefon : (212) 537 52 13
Fax : (212) 617 82 49
E-mail : [email protected]

dostum sana yardımcı olurum ıstersen kargoylada evıne kadar getırıyorlar [email protected] msn adresım eklersen ordan gorusuruz selamlar

hasan_22' Alıntı:
dostum sana yardımcı olurum ıstersen kargoylada evıne kadar getırıyorlar [email protected] msn adresım eklersen ordan gorusuruz selamlar

dostum bu dedin yer tam olarak nerde var acaba ??

gökay' Alıntı:
Taban ızgarasını en rahat bulabileceğin yer, İstanbul edirnekapı kuş pazarı.Diğer yem , ilaç, aşı ve benzeri ekipmanları bu adrestende bulabilirsiniz.

http://www.bangom.com/

peki dostum burda sorulurmu bilmıyorum ama bunun fiyatı nedir acaba ? bu bölümde izin varsa söyleyebilirmisin eğer bi bilgin varsa tabi..

Taban ızgaraları m2 hesabı satılır.Değişik şekillerde boyları vardır.M2 si yanılmıyosam 15-16 lira.

metresi 18 tl 05332610044

m2 si 12 lira ben kendım satıyorum ebatları 40*40 olarak yapılmıs kırmızı renktedır eger dusunursen msn adresım [email protected] elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım selamlar

metrekaresi 20 tl 05332610044

SEFAKÖYDE KİM SATIYOR BENDE SEFAKÖYDENİM :)

arkadaşlar taban ızgarasının metre kare si 12 tl ye sahibinden.comda satıyorlar varsa burdan arkadaşlar 12 tl ye verecek onlardan alınbaşka sitelerle ugraşmayın

Geri