İstanbuldan Bango Güvercinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahıskal kartalı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan dursun
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
[No message]

Ekli dosyalar

• HPIM2161.webp
    HPIM2161.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,996
  • HPIM2169.webp
    HPIM2169.webp
    822.9 KB · Görüntüleme: 2,086
  • HPIM2159.webp
    HPIM2159.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 2,054
devamı

Ekli dosyalar

• HPIM2173.webp
    HPIM2173.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 2,079
  • HPIM2164.webp
    HPIM2164.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 2,056
  • HPIM2165.webp
    HPIM2165.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 2,103
Re: devamı

selamlar
maşaallah kuşların güzel allah nazardan korusun şu bangolardan 8 aydır 1 tane dişi bulamadımya tek erkek var elimde garibim 8 aydır boşta. :banane:

Re: istanbuldan bangolar

fiyat yazmamışsınız mavi kanat ne kadar teşekkürler.

Re: istanbuldan bangolar

ramco' Alıntı:
fiyat yazmamışsınız mavi kanat ne kadar teşekkürler.

Fark ettiyseniz konu satılık bölümünde değil yani beyefendi kularını paylaşmış sadece..
KUşların maaşallahı var. Allah daha iyilerini de nasip eder inşallah...

evet polat arkadsımı dedıgı gibi kuşlar satılık degıl sadece sizlerle paylsmak istedim :)iyi dileklerınız içinde ayrıca teşekkurler

umut kardesım bende ayın sorunları yasıyorum şuan sadece tek dişim var oda fotolardakı ayag markalı olan çogununda annesıdır.. bulunmuyo ne yazıkkı

selamlar
arkadaşım denizlide özellikle hiç yok denecek kadar az en azından senin elinde baya var bende sadece 1 tane erkek var ne önü ne arkası 8 aydır boşta garibim

15 gün önce tek yumurtlayan takımımı salıhlıye gönderdım hedıye olarak ordanda baya talep var ama elımde olmadıgı için gönderemıyorum ... bendekılerın yumurtlamasını beklıyorum dört gözle

merhaba sinan bey sarı kanat dişin güzel hayrını gör . bir şey merak ettim sinan bey o pal kanat yavru sarı kanat dişi yle mavi erkektenmi geldi ? .

evet aynen öyle ama burda gördügünüz takımın degıl farklı bir takımın yavrusu baba sarı anne mavi kanat

arkadaşın bangoları sağlıklı dişi bizim basrinin mezatına her hafta cıkıyor gelirsen alırsın

Geri