İstanbuldan bangolar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bangoer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

bangoer

Üye
Siteyi ziyaret et
Öncelikle tüm güvercin severlere selamımı iletir,bu sitenin daha da gelişmesini temenni ederim. Bir bangocu olarak, bango sayfasın da,bango yetiştiricilerinin ve meraklılarının azlığı dikkatimi çekti ve ben de bu boşluğu azda olsa doldurmak amacı ile bangolarımın bir kaçını sizinle paylaşmak istedim. Ne de olsa yetiştirilmesi en zor ırk! Ama her zaman en güzel zor olandır. Öyle değil mi? :) Latife bir yana bu benim şahsi fikrim tabiki. Zevkler kesinlikle tartışılmaz. Herkese saygılarımla!!!
resim029smallbr2.jpg

resim036smalllh6.jpg

resim041smallgx7.jpg

resim043smallwe6.jpg

resim044smallwn6.jpg

resim008smalldc2.jpg

Öncelikle aramıza hoş geldiniz.
evet haklısınız sitemizde bango,baska besleyen az kişi var.
bu konudaki bilgilerinizi,tecrübelerinizi,resimlerinizi bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz,kuşlarınız harikalar maşallah,bango ırkı ilgimi her zaman çekmiştir.Ancak yurdumuz geneline bakıldığına yetiştiricileri azalmaya yüz tutmuştur.Özelliklede yaptığım incelemelere göre son yıllarda ülkemizde baska ırkına olan eğilim hızlı bir şekilde artmaktadır.Ancak bangoların yeri her zaman farklıdır benim gözümde,Allah kuşlarınızın neslini korusun,sağlıklı ve başarılı yetiştirmeler dilerim.

Teşekkürler!

Maşallah kuşlar çok güzeller. Umarım sağlıklı bol yavrulu bir sezon geçirirsiniz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Maşallah kuşlar çok güzeller. Umarım sağlıklı bol yavrulu bir sezon geçirirsiniz.
Saygılarımla.

s.a kusların çok guzeller ben bayılıyorum bu kuşlara cok sekerler bir çift satarmısın bana bende istanbuldayım avcılarda saygılarla

maşallah güzel kuşlar allah bol yavru aldırsın aramıza hoş geldiniz. teşekkürler.

maşallah ama neden bakması zor onu anlamadım

maşallah kuşlar çok güzel benim birader hasta bu kuşlara satarsan görüşmek isteriz

s.a
kardeş beslemek iyi fakat kuş azkaldı ben de de az var on larıda yeni aldım ama 1 çift daha almak istiyorum yardım cı olur musun
kuşlar düzcede yetişecek ve çogalacak niyetim ban goda kalmak on larla cogalmak yeni nesillere ban goları sevdir mek adresim yusuf_kanarya96qhotmail.com hayırlı kandiller bana bolum lu ve olum suz dönersen dua ile anarım seni kardeş s.a

hg. bangoların guzel maşallah, resim paylaşımı için teşekkurler.

istanbulda bango besleyen hastaların hala oldugunu düşünüyorum.İlk örneği de benım yakın zamn önce başladım üretmeye orta kalem bangolarım var her renk gelıyor altından bence sağlıklı kümesle ve bakımla üretmek çok kolay yeter ki iyi bakıcı olsun.Yalnız 1.resimdeki gibi bir bango almaya gittiğinizde astronomik rakamlar çekiyorlar.konu ıle ılgılı detaylı konusmak isteyen arkadaş[email protected]

merhaba ben izmirden tuncay maşallah bangolarınız çok güzel,bende yaklaşık 15 senedir bango ve baska besliyorum bakıcıların piç misiri veya posta kırığı olursa iyi üretirsin ben öyle üretiyorum ve bakıcıların yeri geniş olacak bence bu güzel kuşların değerini bil ve onlara güzel bir kümes yapmalısın ,elinde kırmızı renkli dişi varsa tardımcı olursan sevinirim sana bol üretimler iyi akşamlar

Maşallah kuşlar çok güzeller. İnş. sağlıklı bol yavrulu bir sezon geçirirsiniz.

selam abicim bende bango hastasıyım hatta benimki birazdaha ileri saffada delisiyim senin bangoların maşşallahı war satmak istersen 1 çiftini alırım istanbulda hiçbir yerde orjinal bango bulamadım fiyatı uygun olduktan sonra alırım fiyatını yazıp bide tam olarak nerde oturduğunu yazarsan gelmem kolay olur ilgine şimdiden teşekkür ederim iyi günler :D:D:D

arkadaşlar ben manisa soma dan kenan bizim buralarda bu kuşlara yenice misiri deniyo tabiki her memlekette ayrı isim kullanıyorlar

s.a

resimdeki kuşların güzel allah tüylreri kadar hayır nasip etsin ırkı tükenmeye yüz tutan bu kuşların kalitesini yükseltip düzgün eşler vurarak soyu üretmeye devam eden arkadaşlara teşekkür ederim.
bende ümraniyede besliyorum ama aslen fatihliyim yani bu kuşların en çok beslinilen mekanından arkadaşlar konuşmak ve paylaşmak için msn mi kaydedebilirsiniz [email protected]

saygılar

kuşlar gerçekten güzel allah güle güle beslemeyi bol bol yavru almayı nasip etsin
benim gözüm kümesteki paçalı döneğe takıldı.... tabi dönekse bilip bilmeden dönek diyorum ama....

s.a arkadaşım kuşların çok güzel inşallah bol sağlıklı yavrular alırsın.bu kuşlara bazı yörelerde ,yenice .bazı yörelerde bango,bazı yerlerde ise mısiri diyorlar.benim elimdede bunlardan var,üretmek için bazen çok iyi dönen döneklerin bile yumurtalarını alıyorum.bukuşların yumurtalarını koyup döneklere yavru besletiyorum.yeterki çoğalsınlar diye.SAYGILAR
ÖMÜR DENİZ

Kuşlarınızın maşallahı var.Bende bu çok sevdiğim ırkı böyle temiz kırık olmayanlarından bulamadığım için malesef besleyemiyorum.Allah kuşlarınıza can pekliği versin.Saygılar...

kuşların güzel kardeşim.gördüğüm kadarıyla beyaz kuyruk besliyosun. bende eyüpte besliyorum. ALLAH gönlüne göre yavrular versin.

maşallah allah kötü dostan kötü gözden korusun.

bangolar çok yemek yer haa bunlara yemek yetiştiremezsin

arkadaşlar bangolarımın kimi yavrularının kuyruklarında sis gibi renk oluyor.bildiğim kadarıyla beyaz kuyruk olması gerekiyor.sis oluşu kusurmudur.bangocu arkadaşların cevaplarını bekliyorum.teşekkürler.

Arkadaşlar temmuz ayından beri siteye girmiyordum. Yorumlarınızı şimdi okudum. Hepinize iyi temennilerinizden dolayı teşekkür ederim,yüreğinize sağlık. Ama kuşlarımın hepsi temmuz ayında çalındı maalesef. O yüzden siteye girmiyordum. Hatta bu zamana kadar elime bile kuş almamaya karar vermiştim. Ama geçenler de müsait bir yer teklifi geldi ve dayanamadım. İnşallah yakın da yine bangolar ile devam edeceğim. Bu hırsızlık olayı beni çok üzmüştü. Çünkü hem manevi hem de maddi zarara uğradım. Maneviyat yönü; onlara olan tutkum idi. Maddiyat ise ; sonuçta onları arayıp,bulmak ve satın almak az paralara mal olmuyor. En azından kendime göre ciddi rakamlar harcamıştım. Ama bunu da görmek varmış. Keşke çalanlar değerlerini bilseler. Kim bilir içki parası mı oldu onlara, yoksa uyuşturucu parası mı? Bilinmez... ! Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyleri. Diyecek başka bir şey yok. Herkese yeniden teşekkürler!

Geri