zevklizenci
Üye
- Ad Soyad
- gürdaldinçkan
- Meslek
- buzdolabı
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zevklizenci' Alıntı:herkese selam öncelikle düşünceleriniz için tşekküğrler resimdeki beyazlar ve sürmeli erkek uçan kuşlarım oynar kuşunda daha yeni sayılırımm fakat kuşlarım istediğim gibi görevlerini yapıyolar yanibeni tatmin edcek derecedeler burda ne kadar anlatsam bunu boş redhotchilipeppers inşallah istanbul geldiğinde tanışırız ve beraber göreriz uçumnlarını bu arada seni tanıyorumm en son yazın bursacı osman abinin yanında gördüm sen bildiğim kadarıyla onun kuşlara hizmet ediyosun yanlışmıyım
zevklizenci' Alıntı:hilal hüseyin bak o yavrulardan biri bu daha yeni eşe geldi erkek olan dişi olanın şuan resmi yok çekim onuda yollarım
zevklizenci' Alıntı:hilal hüseyin düşüncelerin için gerçekten teşlekkür ederimm
zevklizenci' Alıntı:hilal hüseyin rica ederim asıl ben teşekkür ederim güzel düşünclerin için kuşlarımı şehreminde veysel onar abimizden 4 yıl önce edindim halada ayrı bi kan girmeden hizmet ediyorum şuana kadar bi hata vermediler gerek zeka gerek uçum yönünden bundan sonrada böle devam eder veysel ustama teşekkür ederim gerçektenki oynara bu kuşlarla başladım ve bu kuşlarla son bulmak istiyorumm herkese sağlıklı yavrular dileğiyle
zevklizenci' Alıntı:hilal hüseyin böle bi konuya başka bir sitede değinmiştim evet bu kuşlar iki soy bir soy gavur ahmet abimize bir soyda hakkı abimize dayanıyo
zevklizenci' Alıntı:selam özdemir bey bi sayfa önceye gidersen salık halde resimler göreilirsin :tamam:
zevklizenci' Alıntı:ben sizi gayet güzel anladım özdemir bey ben sana şimdi havada uçan kuşun resmini çeksem nesinden anlıycan ben onu anlamadım çokı merak ediyosan ben gaziosmanpaşa pazariğçinde oturuyom buyur gelirsin atarız havaya görürsün böle konuları burda sabaha kadar yazsam ne anlıycan veya kiremitin üstünde iki tane kuş çektinmi uçuyo on numara anlamınamı geliyo ben boş konuşmayı sevmem kalasın sağlıcakla
zevklizenci' Alıntı:tuncay kardeşim selam nasılsın sen uzakta değilsin bi ara derneğe getirirm canlısını görürsün saygılarımla :hhh: