istanbuldan gürdal ve erhan kardeşlerin oynarları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zevklizenci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gürdaldinçkan
Meslek
buzdolabı
İlgi Alanı
[No message]

Ekli dosyalar

• SP_A1636.webp
    SP_A1636.webp
    38.2 KB · Görüntüleme: 1,100
  • SP_A3786.webp
    SP_A3786.webp
    36.3 KB · Görüntüleme: 1,125
  • SP_A3813.webp
    SP_A3813.webp
    36.1 KB · Görüntüleme: 1,089
Re: istanbuldan gürdal ve erhan kardeşlerin oynarlarının devamı

Ekli dosyalar

• SP_A1334.webp
    SP_A1334.webp
    31.8 KB · Görüntüleme: 1,121
  • SP_A3782.webp
    SP_A3782.webp
    38.2 KB · Görüntüleme: 1,090
  • SP_A3299.webp
    SP_A3299.webp
    41.6 KB · Görüntüleme: 1,126

Ekli dosyalar

• SP_A2514.webp
    SP_A2514.webp
    15.7 KB · Görüntüleme: 2,036
  • SP_A3765.webp
    SP_A3765.webp
    35.8 KB · Görüntüleme: 1,087
  • SP_A3817.webp
    SP_A3817.webp
    36.1 KB · Görüntüleme: 1,005

Ekli dosyalar

• SP_A4243.webp
    SP_A4243.webp
    47.6 KB · Görüntüleme: 1,119
  • SP_A4290.webp
    SP_A4290.webp
    29.9 KB · Görüntüleme: 1,108
  • SP_A1583.webp
    SP_A1583.webp
    57.8 KB · Görüntüleme: 1,096

Ekli dosyalar

• SP_A1451.webp
    SP_A1451.webp
    73 KB · Görüntüleme: 1,074
  • SP_A1204.webp
    SP_A1204.webp
    40.7 KB · Görüntüleme: 1,086
  • 091008202356.webp
    091008202356.webp
    6.9 KB · Görüntüleme: 1,982

Ekli dosyalar

• SP_A2766.webp
    SP_A2766.webp
    72.3 KB · Görüntüleme: 1,123
  • SP_A3228.webp
    SP_A3228.webp
    33.3 KB · Görüntüleme: 1,072
Gürdal bey merhabalar oynarlarınız tek kelimeyle muhteşem Alah can pekliğini hakikatten versin:) :evet: Emeğinize sağlık uçuruyorsanız performanslarını hakkında kısa da bilgi verirseniz hoş olur.Sağlık dolu zamanlar ve kümesler dilerim esenkalın.

slm gurdal bey
Bursalariniz cok guzel ben baska cins guvercin besleme rahmen kostun olarak cok guzel gorunuyorlar
Allah nazardan saklasin gule gule besleyin
SAYGILAR
SEVGILER

herkese selam öncelikle düşünceleriniz için tşekküğrler resimdeki beyazlar ve sürmeli erkek uçan kuşlarım oynar kuşunda daha yeni sayılırımm fakat kuşlarım istediğim gibi görevlerini yapıyolar yanibeni tatmin edcek derecedeler burda ne kadar anlatsam bunu boş redhotchilipeppers inşallah istanbul geldiğinde tanışırız ve beraber göreriz uçumnlarını bu arada seni tanıyorumm en son yazın bursacı osman abinin yanında gördüm sen bildiğim kadarıyla onun kuşlara hizmet ediyosun yanlışmıyım

zevklizenci' Alıntı:
herkese selam öncelikle düşünceleriniz için tşekküğrler resimdeki beyazlar ve sürmeli erkek uçan kuşlarım oynar kuşunda daha yeni sayılırımm fakat kuşlarım istediğim gibi görevlerini yapıyolar yanibeni tatmin edcek derecedeler burda ne kadar anlatsam bunu boş redhotchilipeppers inşallah istanbul geldiğinde tanışırız ve beraber göreriz uçumnlarını bu arada seni tanıyorumm en son yazın bursacı osman abinin yanında gördüm sen bildiğim kadarıyla onun kuşlara hizmet ediyosun yanlışmıyım

Evet Gürdal bey çok doğru benim ustam Bursacı Osman lakaplı Osman Sütunç'tur.Elimde ki %98 soy Osman ustamdandır.Benim oynar anlayışımın kuşlarını üretmiş ben de seçimimi bu yönde yaptım tabii öncesin de benim için göstermiş olduğu önce gerçek abiliği ve dostluğu var benim için en önemlisi de bu. Kuş her daim edinilir.Ben hem yeni bir abi hem de oynar anlayışımı kazandım.Bu yüzden kendisine bir kez daha teşekkürederim.

İStanbula en kısa zaman da gelmeyi düşünüyorum tanışmayı bende isterim.Oynarı önce havada görmek kaçırmaycağım bir ziyaret olur teklifiniz için çok teşekkürederim en kısa zaman da görüşmek dileğiyle esenkalın.

Gürdal merhaba en alt resimlerde ki yavruların daha net fotoğrafı varsa paylaşırmısın lütfen yoksa hayattaysalar gelince bunları görmek isterim senin içinde uygunsa.Paylaşımın için tekrar teşekkürler.

hilal hüseyin kuşları cep telefonuyla çektim salıkken rahat durmuyolar o yüzden zomladım biraz kötü çıktı ama bikere daha çekerim yollarım resimleri onların babaları hemen üsteeki sürmeli erkek

hilal hüseyin bak o yavrulardan biri bu daha yeni eşe geldi erkek olan dişi olanın şuan resmi yok çekim onuda yollarım

Ekli dosyalar

• SP_A4621.webp
    SP_A4621.webp
    63.3 KB · Görüntüleme: 895
zevklizenci' Alıntı:
hilal hüseyin bak o yavrulardan biri bu daha yeni eşe geldi erkek olan dişi olanın şuan resmi yok çekim onuda yollarım

Merhablar Gürdal bu kuşların değerini ne kadar biliyorsun daha tanık olmadım ama eminim ki en az benim kadar meraklısın.Elinde tuttuğun oynar ''OYNARDIR''seni canı gönülden tebrik ederim.Allah nazardan saklasın benim için oynar böyle olur gerçekten seni tebrik ederim eline emeğine sağlık.Bundan ötesi ruhların gezindiği yer. :evet: Lütfen bu kuşlara mukayet ol bunlardan artık yok,varsa da görmek isterim!Yavru resimlerinden ne şekil şemal içinde olacakları belliymiş tek kelimeyle ''BUDUR''

hilal hüseyin düşüncelerin için gerçekten teşlekkür ederimm

zevklizenci' Alıntı:
hilal hüseyin düşüncelerin için gerçekten teşlekkür ederimm

Bu güzellikleri bizlere sunduğunuz için asıl teşekkürü hak eden emektar sizlersiniz benim ki sadece beğeni ve benim oynar anlayışım ve sen veya bu kuşları her kim ürettiyse benim için son noktayı hiç şüphesiz ki koymuş!Benim için Aksini söylemek haksızlık çekememezlik,çirkinlik ve benzeri davranışlar olur.Tekrar çok çok teşekkürederim sağlıcakla kal.

hilal hüseyin rica ederim asıl ben teşekkür ederim güzel düşünclerin için kuşlarımı şehreminde veysel onar abimizden 4 yıl önce edindim halada ayrı bi kan girmeden hizmet ediyorum şuana kadar bi hata vermediler gerek zeka gerek uçum yönünden bundan sonrada böle devam eder veysel ustama teşekkür ederim gerçektenki oynara bu kuşlarla başladım ve bu kuşlarla son bulmak istiyorumm herkese sağlıklı yavrular dileğiyle

zevklizenci' Alıntı:
hilal hüseyin rica ederim asıl ben teşekkür ederim güzel düşünclerin için kuşlarımı şehreminde veysel onar abimizden 4 yıl önce edindim halada ayrı bi kan girmeden hizmet ediyorum şuana kadar bi hata vermediler gerek zeka gerek uçum yönünden bundan sonrada böle devam eder veysel ustama teşekkür ederim gerçektenki oynara bu kuşlarla başladım ve bu kuşlarla son bulmak istiyorumm herkese sağlıklı yavrular dileğiyle

Öncelikle Veysel ustanızı burda saygıyla anar ellerinden öperim.İnşallah uzun yıllar mutlu mesut bir şekilde bu kuşları korur ve en iyi şekilde muhafaza edersiniz.Kuşlarınızın Performansları hakkında da araştıma yaptığım için bu kadar net benim anlayışım diyebiliyorum.Artık az çok benim anlayışımı farklı sitelerde okuyup takip ettiğinizi biliyorum buna istinaden uçmayan perfprmans sergilemeyen oynar oynar değildir.Veysel ustanız sanırım bunları üretirken sürekli performans değerlendirmeleriyle bu soyu üretmiş kesinlikle takdire şayan bir anlayış ve çalışma.Ustanızın bir kez daha ellerinden öperim Allah nice uzun yıllarda bu kuşları yerde,havada,elde seyretmeyi kısmet etsin.

Mümkünse bir mahsuru yoksa Bir iki bilgi sizden almak istiyorum Kuşların rahmetli Gavur Ahmet ustayla alakası var mı?Yada başka bir ustayla.

hilal hüseyin böle bi konuya başka bir sitede değinmiştim evet bu kuşlar iki soy bir soy gavur ahmet abimize bir soyda hakkı abimize dayanıyo

zevklizenci' Alıntı:
hilal hüseyin böle bi konuya başka bir sitede değinmiştim evet bu kuşlar iki soy bir soy gavur ahmet abimize bir soyda hakkı abimize dayanıyo

BEnim için büyük önem taşıyan izleri kuşların da görmek konuyla ilgili sorumu ortaya çıkardı ve bu sorumu cevapsız bırakmadığın için çok teşekkürler. Allah can pekliği versin tekrardan maşallah.Bu arada özel mesaj yollamıştım sanırım görmediniz tekrar yolluyorum iyi zamanlar da her zaman esenkal.

rica ederim hilal hüseyin burdaki amaç bu zaten birbirimizle bilgi alışverişinde bulunmak herşeyi doğrusuyla öğrenmek

gürdal bey yokmu yeni resimler acaba.

Böyle güzel kuşları görünce birşeyi sormadan edemeyeceğim bursa oynarı resimleri genelde elde yada kümes içerisinde iken resimleri çekiliyor buda bende öyle bir izlenim bırakıyorki sanki bunlar hiç uçurulmuyor ve çok kıymetli nacizhane kuşlar bursa oynarında ilk önce kostümmü geliyor yada elde çekilen oylarların ayrıntıları daha mı güzel belli oluyor saygılarımla

selam özdemir bey bi sayfa önceye gidersen salık halde resimler göreilirsin :tamam:

tuncay kardeşim selam nasılsın sen uzakta değilsin bi ara derneğe getirirm canlısını görürsün saygılarımla :hhh:

Slm siz benim demek istediklerimi anlamamışsınız ben genel olarak söylemiştim yoksa böyle bir mantık yok hiç salınmayan uçurulmayan bir bursa oynarı olurmu
zevklizenci' Alıntı:
selam özdemir bey bi sayfa önceye gidersen salık halde resimler göreilirsin :tamam:

ben sizi gayet güzel anladım özdemir bey ben sana şimdi havada uçan kuşun resmini çeksem nesinden anlıycan ben onu anlamadım çokı merak ediyosan ben gaziosmanpaşa pazariğçinde oturuyom buyur gelirsin atarız havaya görürsün böle konuları burda sabaha kadar yazsam ne anlıycan veya kiremitin üstünde iki tane kuş çektinmi uçuyo on numara anlamınamı geliyo ben boş konuşmayı sevmem kalasın sağlıcakla

kardeş sen önce büyüklerine karşı nasıl konuşulması gerektiğini öğren benim tahsilim son derece iyi ben senin dediklerini anlıyorum ama ukalalık etmeden anlamaya çalış
zevklizenci' Alıntı:
ben sizi gayet güzel anladım özdemir bey ben sana şimdi havada uçan kuşun resmini çeksem nesinden anlıycan ben onu anlamadım çokı merak ediyosan ben gaziosmanpaşa pazariğçinde oturuyom buyur gelirsin atarız havaya görürsün böle konuları burda sabaha kadar yazsam ne anlıycan veya kiremitin üstünde iki tane kuş çektinmi uçuyo on numara anlamınamı geliyo ben boş konuşmayı sevmem kalasın sağlıcakla

zevklizenci' Alıntı:
tuncay kardeşim selam nasılsın sen uzakta değilsin bi ara derneğe getirirm canlısını görürsün saygılarımla :hhh:

her zaman bekleriz gürdal hoş sohbetler için kuş bahanesi bu işin.

yeni resimlerle şu oynar bozmalarını besleyen vede bunlar oynar güzeldir diye insanlara yanlış bilgi aktarmaya çalışan bazı arkadaşlar belki birşeyleri anlarlar senin resimlerle veya dogruyu göstersekte anlamak istemezler.

saygılar.

Geri