İstanbuldan kayıp

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

hakan36

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Selamun aleyküm ben 4 gün önce cuma günü 2 tane güvercin aldım kümesimdeki tek güvercinlerdi çatım kapalı bugün saldım erkeği uçtu uçtu çatıya geri geldi allaha şükür sonra dişiyide SALDIM ikisi birlikte ön çatıya gitti ve akşam oldu inmediler sağdaki soladai çatılara feln konuyo ama inmiyo bizim buraya birini akşam indirdim 5 dk önce ona indi ama 2 dk sonra uçtu gitti geri gelirmi belkim yan çatıya gitmiştir inşallah öyledir amin... arap ayna kuyruk sabuni arap dişi sabuni erkek istanbul bağcılar 5,00 da kayıp

kardes benim catımda kapalı sen onları nasıl alıstırdın kaç gün tutun kümes nasıl iyimi il baslarken bende cok kaçırdım ama simdi çok iyi sana bi tavsiye kusun essi sendeyse ayanı bagla incilmeden sal tavanın üstüne pırıltı ver geir esi sendeyse yeni alacagın ksların ayanı bağla 1 hafta catıya hergün çıkar ama hergün yarım saat çıkar yem ver sora sal hemen ucurursan gider ürkütmede zaten aksam oluncagda kümese gelirler bu sekilde yap insallah gelir kusun eger catıyada cıkmaya korkmuyosan öyle cıkıp uçur ama korkarsan sopayı salla uçur gelir insallahh kusun

Geri