İstanbuldan kuş almak istiyorum ACİL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan barısesen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

barısesen

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
barış Esen
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
selamlar
3 günlüğüne istanbula geliyorum ve ayın 3 ünde müsaitim güvercin almak istiyorum
dişi bir posta istiyorum,posta kırmasıda olabilir
ciddi satıcıları bekliyorum burdan konuşabiliriz

:tamam: Cumartesi ve Pazar günü istanbulda olabilirsen edirnekapıda kurulan kuşpazarına gitmeni tavsiye ederim isteğin güvercini orada bulabilirsin.

edirnekapı da demek... peki saat kaç gibi oluyor bu pazar ? teşekkürler ;)

Sabah 9,00 da başlar hava kararana kadar kalır ama şehir dışından geldiğini söyleme. 10 lira max 15 liradan fazla verme. benden bilgilendirmesi....

çok teşekkür ederim hakkı abi gidicem pazara büyük ihtimal inş.

ben sana güzel postası olan yeri söyleyeyim girdigin zaman bilet verecekler 1 tl ye o adamın yan tarafında yem ve malzeme satan adam var onun karşısında salmalıkda satan adam var onun postaları çok güzel birde girdiginde yine sol tarafına gidersen o yemcinin yantarafında güzel postalar var digerlerini tavsiye etmiyorum iç kesimler mezatcıların ben mezatcıların çogunu gezdim çoguda içler acısı kuşa yem vermezler su vermezler yani mezattan kuşda alınmasını kusda satılmasını tavsiye etmem en iyisi kümes gezmek

gaziosmanpaşa' Alıntı:
ben sana güzel postası olan yeri söyleyeyim girdigin zaman bilet verecekler 1 tl ye o adamın yan tarafında yem ve malzeme satan adam var onun karşısında salmalıkda satan adam var onun postaları çok güzel birde girdiginde yine sol tarafına gidersen o yemcinin yantarafında güzel postalar var digerlerini tavsiye etmiyorum iç kesimler mezatcıların ben mezatcıların çogunu gezdim çoguda içler acısı kuşa yem vermezler su vermezler yani mezattan kuşda alınmasını kusda satılmasını tavsiye etmem en iyisi kümes gezmek
tamamdır teşekkür ederim ;)

merhaba arkadaşım sen istanbulun neresine geleceksin.benim sürekli kuş aldığım birisi var belki 300 350 tane kuş besliyor ve geneli posta,tip ve baska benim sana tavsiyem kuş alacaksan kümesten al pazarsan değil.ben anadolu yakasındayım eğer istersen ve bu yakaya geçecek olursan seni tanıştırırım

taylan abi ben bir düğün için gidiyorum bu gece yola cıkıcam sultançiftliğimi ne öle bi yere gidicem yakın mı uzak mı bilmiyorum

barış bizim mekana geliyorsun. elimizde olsa hediye verirdik ama oyun kuşu besliyoruz. aslında mezatlarda da güzel takım kuşlar çıkıyor hem pazardan daha ucuz ama pazarda çeşir boldur fiyatta daha yüksektir. en iyisi de pazardır.

sultançiftliginden mertoya bin edirne kapı duragında in zaten direk kuş pazarının oradasın birisine sor heleki elinde kutu gördügün birine sor saniyesinde bulursun

bu arada pazardan kuş alınır ama anlıyorsan alınır sonuçda pazara kuş getiren kişide kümesde besliyor ama postayı yawru almanı tavsiye ederim

her cumartesı pazar acıkmı bu pazar?

istedigin her c martesi pazar gidebilirsin ama dikkat et kanma çogu kümesimden der ama çoguda mezatcıdır özellikle çift alacaksan hangisini göstersen şu eşi der ve bir çoguda anlamayana kıçında yumurtası var der ama sana dedigim kişiler kümesden emin olabilirsin ben kuşları 1 aydır görüyorum ve adamlar hep aynı yerde sabitlemişler hep aynı yere tezgah açıyorlar ve çift postaya 25 30dan fazla verme

Geri