İstanbuldan Şarabi DİŞİ aranıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaCaKMaKLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ÖzGüR aFaCaN
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar, İstanbul içinden Orjinal şarabi dişi arıyorum, kümesimde bulunan ve çok beğenilen kara çakmaklılarımdan bir çift verebilirim karşılığında, kuşlar herşeyiyle güzel kuşlardır.

1 çift Şarabi vardı 2 hafta öncesine kadar , malesef arnavutköydeki mezata gönderdim ve satıldı özgür abi. keşke daha önce söyleseydin.

elinizde ki erkeğin resmini koyarsanız bi dişi ayarlamaya çalışırım kuşunuza bire bir uygun.

hayal_gemisi' Alıntı:
1 çift Şarabi vardı 2 hafta öncesine kadar , malesef arnavutköydeki mezata gönderdim ve satıldı özgür abi. keşke daha önce söyleseydin.

canın saolsn emre, bu arada senınle gorusemedık bi musaıt olupta arayamıyorum.

bukalemun201' Alıntı:
elinizde ki erkeğin resmini koyarsanız bi dişi ayarlamaya çalışırım kuşunuza bire bir uygun.
Merhaba, elımdekı erkeklerın fotosu.

Ekli dosyalar

• sd.webp
    sd.webp
    976.6 KB · Görüntüleme: 1,247
Olsun özgür abi ne zaman müsait olursan görüşebiliriz. Sağlıcakla kalman dileğiyle =)

KaRaCaKMaKLi' Alıntı:
hayal_gemisi' Alıntı:

canın saolsn emre, bu arada senınle gorusemedık bi musaıt olupta arayamıyorum.

bukalemun201' Alıntı:
Merhaba, elımdekı erkeklerın fotosu.

şarabi dişi bulduğum zaman haber vericem aklımda abicim. bende var ama erkek :( şekeri ile vurdum ben en uyumlu çift onlar kumsete :)

bende lımon ve dumanlıyla vurdum :) cok guzel yavrular aldımda ne hıkmetse hep erkek :)

KaRaCaKMaKLi' Alıntı:
bende lımon ve dumanlıyla vurdum :) cok guzel yavrular aldımda ne hıkmetse hep erkek :)

bir tane bugün damıma indi ama dişimiydi erkekmiydi bilmiyorum indiği gibi kalkıp gitti ama seninkiler gibi güzel değildi. pazar gunu bi arkadasımı ziyarete gidicem o bi ara şarabi besliyodu elinde varsa istiycem bi dişi aklımda hayla :)

Geri