Bekiryurtsever
Üye
- Ad Soyad
- Bekir Yurtsever
- Meslek
- Aşçı
- İlgi Alanı
- Köpekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SNRAVCI' Alıntı:ustacım öncelikle mrb siteye hoşgeldin eyvallah.
Sarı galaça diyorsun bulunmayan bi renk diyorsun, bu hayvanların sarılığı nerede onu göremedim?
Bizde KIRMIZIGALAÇA diyorlar bu türlere. Yemin ederim 7 yaşından beri dönek bakarım hiç duymadım sarı diyeni.
SNRAVCI' Alıntı:Atalardan beri Güvercin besleriz inanın duymadım hiç. Sarı Kırmızı. Bu Türlere KIRMIZIGALAÇA Derler. Nasıl Kara olup üzeri mavi işlemeler olunca PAL diyorlar bunlarda o şekil. Kırmızı değilde pembe rengininde gördüm döneğin ama PEMBEGALAÇA diyeni görmedim. Kırmızı derler dediğim gibi. Belki yörelere göre değişiyor olabilir. Ama Siz KIRMIZIYA'da sarı diyosunuz galiba. Arkadaşın paylaştığı fotoğrafla sizin kuşların renk farkı nedir? Sizinkiler Açık Kırmızı Arkadaşın paylaştığı foto MAT KIRMIZI. Sarılık Nerede ?
Bekiryurtsever' Alıntı:ADIM BEKİR YURTSEVER ENDER RASTLANAN Bİ DÖNEK RENGİDİR ALTINDAN KENDİ YAVRULARI DA AYNI RENK ATIYOR İLGİLENEN BEGENEN İSTEYEN ARKADAŞLAR BANA NOLU TELIMDEN ULAŞABİLİRLER YARDIMCI OLURUM .
ARAMIZA HOS GELDİNİZ MASALLAH GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ
LAKİN TELEFON YAZMAK YASAKTIR KUS SATMAK ALIS VERİSTE BULUNMAK İSTİYORSANIZ
ALAN SATAN BÖLÜMÜNE KUSLARINIZIN RESİMLERİ SECERELERİ VE DEGERİNİ VE TELİNİZİ ORAYA YAZABİLİRSİNİZ
SAYGILAR?
umut coşkun' Alıntı:SNRAVCI' Alıntı:Atalardan beri Güvercin besleriz inanın duymadım hiç. Sarı Kırmızı. Bu Türlere KIRMIZIGALAÇA Derler. Nasıl Kara olup üzeri mavi işlemeler olunca PAL diyorlar bunlarda o şekil. Kırmızı değilde pembe rengininde gördüm döneğin ama PEMBEGALAÇA diyeni görmedim. Kırmızı derler dediğim gibi. Belki yörelere göre değişiyor olabilir. Ama Siz KIRMIZIYA'da sarı diyosunuz galiba. Arkadaşın paylaştığı fotoğrafla sizin kuşların renk farkı nedir? Sizinkiler Açık Kırmızı Arkadaşın paylaştığı foto MAT KIRMIZI. Sarılık Nerede ?
arkadaşım maytap geçiyosun sen sanırım
SNRAVCI' Alıntı:Ustacım daha kralını koyacam sen mrk etme. Bakalım o renk dönek hiç gördün mü pespembe ..