snaker
Üye
- Ad Soyad
- serkan evcimik
- Meslek
- reklamcı
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sizce ne bunlar pekiitengelli' Alıntı:selamlar kuşlarınız güzelde ben içlerinde şebap göremedim acaba hangisi sebap ?
çok tşk ederim eşref bey sizede sağlıklı yavru alma dileğimKuşçu Eşref' Alıntı:Serkan bey kuşlarınız güzel özellikle basık miskiler sağlıklı yavrular alman dileğiyle!!!
sen o nuhudideki paçatı gördünmü daha önce acabatengelli' Alıntı:selamlar diyelim sebap :=) hangisinde sebap ayağı var hangisinde şebap boyu var. ? varmı sence ?
msn varmı acaba [email protected] ordan konuşalımsnaker' Alıntı:sen o nuhudideki paçatı gördünmü daha önce acabatengelli' Alıntı:selamlar diyelim sebap :=) hangisinde sebap ayağı var hangisinde şebap boyu var. ? varmı sence ?
abi ekle sen msnmi bak ordan atayım sana şebep orjinalinden zaten uzun paça olduğu zaman genelde şebap derler kuşlaraatengelli' Alıntı:ben şimdi desem bunun 3 katı paça atma diyeceksin Allah aşkına kuşlar güzel ama varmı içinde şebap ?
yaw abicim ben diyorumki burda uzun paçalara genelde şebap olarak tabir ederler bende öyle yazdım ok anlaştıkmııtengelli' Alıntı:yok sadece paçayla bir kuş sebap olmaz bak bu sitede cok güzel eklenmiş sebap resimleri olan sayfalar var eğer citten bunların sebap olduğunu düşünüyorsan o sayfala bak derim ne demek istediğimi anlarsın.
kuscuyum_45' Alıntı:nuhudi yi çözemedim ama ötekkinler miski deilmi?
KUBİLAY saygılarımla......