istanbuldan serkan evcimik,iin sebapları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan snaker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

snaker

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
serkan evcimik
Meslek
reklamcı
İlgi Alanı
saygılarımı sunarım bunlarda benim şebaplarım

Ekli dosyalar

• DSCF2251.webp
    DSCF2251.webp
    476.8 KB · Görüntüleme: 1,401
  • DSCF2238.JPG
    DSCF2238.JPG
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,394
  • DSCF2245.webp
    DSCF2245.webp
    463.6 KB · Görüntüleme: 1,386
selamlar kuşlarınız güzelde ben içlerinde şebap göremedim acaba hangisi sebap ?

Serkan bey kuşlarınız güzel özellikle basık miskiler sağlıklı yavrular alman dileğiyle!!!

tengelli' Alıntı:
selamlar kuşlarınız güzelde ben içlerinde şebap göremedim acaba hangisi sebap ?
sizce ne bunlar pekii

Kuşçu Eşref' Alıntı:
Serkan bey kuşlarınız güzel özellikle basık miskiler sağlıklı yavrular alman dileğiyle!!!
çok tşk ederim eşref bey sizede sağlıklı yavru alma dileğim

selamlar diyelim sebap :=) hangisinde sebap ayağı var hangisinde şebap boyu var. ? varmı sence ?

resim alıntıdır bir abimizin kuşu

esela bu sebaptır.

Ekli dosyalar

• 10325894_914816_xe5s485.webp
    10325894_914816_xe5s485.webp
    21.5 KB · Görüntüleme: 1,801
tengelli' Alıntı:
selamlar diyelim sebap :=) hangisinde sebap ayağı var hangisinde şebap boyu var. ? varmı sence ?
sen o nuhudideki paçatı gördünmü daha önce acaba

ben şimdi desem bunun 3 katı paça atma diyeceksin Allah aşkına kuşlar güzel ama varmı içinde şebap ?

tengelli' Alıntı:
ben şimdi desem bunun 3 katı paça atma diyeceksin Allah aşkına kuşlar güzel ama varmı içinde şebap ?
abi ekle sen msnmi bak ordan atayım sana şebep orjinalinden zaten uzun paça olduğu zaman genelde şebap derler kuşlaraa

yok sadece paçayla bir kuş sebap olmaz bak bu sitede cok güzel eklenmiş sebap resimleri olan sayfalar var eğer citten bunların sebap olduğunu düşünüyorsan o sayfala bak derim ne demek istediğimi anlarsın.

bunların arasında şebap yok bi çifti nudi bitanesi basık miskidir.şebap kuş büyük ve alımlı kuşalrdır ve kostum olarak bakılır uçurulmaz.saygılar

Ekli dosyalar

• ebab.webp
    ebab.webp
    29.8 KB · Görüntüleme: 1,461
Serkan Maşallah güzel kuşların var tüylerince hayrını görürsün inşallah emeğine sağlık.

Yaradılana saygımız var yaradandan ötürü bunu unutmamak lazım zevkler ve renkler tartışılmaz benim beyendiğimi siz beyenmeyebilirsiniz sizin beyendiğinizi ben beyenmeyebilirim , öncelikle besleyen kuşlarını beyenmese veya sevmese beslemez bizlerede saygı duyup takdir etmek düşer arkadaşlar görüşmek üzere Ömer YENER

Güzeller maşallah . Çikolata lar uçurulsa belki, bişeyler yapar bebce ..selamlar..ŞEREF

kuşlar güzel nudileri beyendim daha cok bo yawru alman dilegiyle tuyleri kadar ömürleri olsun...gurkan sahın...

tengelli' Alıntı:
yok sadece paçayla bir kuş sebap olmaz bak bu sitede cok güzel eklenmiş sebap resimleri olan sayfalar var eğer citten bunların sebap olduğunu düşünüyorsan o sayfala bak derim ne demek istediğimi anlarsın.
yaw abicim ben diyorumki burda uzun paçalara genelde şebap olarak tabir ederler bende öyle yazdım ok anlaştıkmıı

nuhudi yi çözemedim ama ötekkinler miski deilmi?
KUBİLAY saygılarımla......

kuscuyum_45' Alıntı:
nuhudi yi çözemedim ama ötekkinler miski deilmi?
KUBİLAY saygılarımla......

yanar döner yada pekmez de deniyor ama bende nuhudi biliyorum.

S.a

2. resim nuhudiler diğerleri miski. Kuşlar güzel ama şebap değil bunlar kardeşim. Bol yavrular alman dileğiyle...

selam
kuşların iyi bir oyun kuşu olabilir ama kesinlikle sebab değiller
sana bunları sebab diye vermiş olabilirler ama seni kandırmışlar kesinlikle

Geri