işte balkonda güvercin besleme sanatı ve 3 silahşörlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gecko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
balkonda basliyon burdan görüldügüne göre abicim adana beslemek bi ayrıcalıktır zaten.. nasıl alıştılarmıı

Bende balkonda besliyorum ama benim balkon en uste ve tek balkon binanın yan cebhesine bakıyo, alt tarafta ne balkon var nede cam, sadece yan binanın catısı var, önum acık 3 m2, alanım var, kumesim catının altında 2 metreye 1 metre yukseklil 80 cm. 4o tane kuş var, kumes acıkken kuşlar catıda duruyo , balkonun bitişiği catı, balkonda musluk oldugu için temizlik rahat .kaçak kuş indimi her zaman kumese girmiyo :D

sizinki balkon sayılmaz.
sizin kümesinizin konumu mükemmel.

arkadaşlar ben balkonda guvercin beslicem gerçi daha once gene besledim ama bi sorunum var hep baska vs kuslar beslmedim ne biliyim taklacı filan alsam balkona indirebilirmiyim bizim kiler diyorlar sadece 3 tane guvercin besliyebilirsin diyorlar fazlasına izin vermiolar ama olsun arkadşlar balkonda taklacı besleme mi onerirmisinz? yoksa 2 tane baska 1 tane taklacı mı alsam ama yerde kuş olmayınca inmezler diyorlar ve 3 tane kuş besleme hakkım var 3 tane uçursam yerde kuş yoksa inermi ? acaba cevaplarınızı bekliyorum lutfen arkadşlar

Geri