Mesut24
Üye
- Ad Soyad
- Mesut Bey
- Meslek
- Grafiker
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tunc_54' Alıntı:S.A maşallah kuşların güzel fakat avcı olarak kekliklere takıldım yok etmekdense üretmek daha güzel
en güzel günler sizin olsun
SAYGILAR
suskun_75' Alıntı:Gsl bir ortam yaratmıssınız cidden çok hoşuma gitti insanın böyle hayvanlarla yakın olması çok gsl bir duygu
mesuto' Alıntı:tunc_54' Alıntı:S.A maşallah kuşların güzel fakat avcı olarak kekliklere takıldım yok etmekdense üretmek daha güzel
SAYGILAR
Teşekkür ederim.Bunları vurmak yerine yavruyken yakaladık ve istanbula getirdik.Sabah ötüşleriyle uyanmanın zevkini hiçbirşey veremez sanırım.Saygılar...
basoglanh' Alıntı:mesuto' Alıntı:tunc_54' Alıntı:S.A maşallah kuşların güzel fakat avcı olarak kekliklere takıldım yok etmekdense üretmek daha güzel
SAYGILAR
Teşekkür ederim.Bunları vurmak yerine yavruyken yakaladık ve istanbula getirdik.Sabah ötüşleriyle uyanmanın zevkini hiçbirşey veremez sanırım.Saygılar...
Merhaba. Bu güzel görüntüleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Keklikler konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim malesef. Yaban hayvanları belli izinler çerçevesinde beslenmelidirler. Hele hele palaz yakalama hiçte hoş olmayan bir durum. Umarım yanlış anlamazsınız.
baraacuda' Alıntı:
silik dumanlı' Alıntı:mesut abi hayvanlarını cok beğendim bir cok tür besliyosun masallah ama o kadar hayvanın içinde bir köpeğin olması lazım bence bekçi olarak
kuscuozi' Alıntı:maşallah keşke tüm hayvan sever dostların bu sevgiyi yaşamaya ortamları müsade etse sizin gibi....
Hoca' Alıntı:Mesut kerdeş maşallah kendinize gönlünüzce bir çiftlik kurmuşsunuz. Allah nazardan saklasın. Güvercin severler genelde diğer kanatlılara da meraklıdır ancak yer ve zaman olayı. Keyifli günler..
dogukan25' Alıntı:cok güzel hayvanlarınız var...