İşte benim hayvanlar alemim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mesut24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Mesut24

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Mesut Bey
Meslek
Grafiker
İlgi Alanı
Merhaba arkadaşlarım abilerim.İşte benim doğayla bütünleşmiş ortamım ve dostlarım.Buyrun bakalım beğenicekmisiniz...

Ekli dosyalar

• DSC00026.webp
    DSC00026.webp
    180.5 KB · Görüntüleme: 1,209
  • DSC00027.webp
    DSC00027.webp
    218.7 KB · Görüntüleme: 1,216
  • DSC00028.webp
    DSC00028.webp
    322.5 KB · Görüntüleme: 1,234
Bunlarda muhabbet kuşlarım...

Ekli dosyalar

• DSC00034.webp
    DSC00034.webp
    297.8 KB · Görüntüleme: 1,216
  • DSC00035.webp
    DSC00035.webp
    271.7 KB · Görüntüleme: 1,211
Buda sultan papağanım şakir...

Ekli dosyalar

• DSC00024.webp
    DSC00024.webp
    323.5 KB · Görüntüleme: 1,144
  • DSC00036.webp
    DSC00036.webp
    328.6 KB · Görüntüleme: 1,201
  • DSC00037.webp
    DSC00037.webp
    281.1 KB · Görüntüleme: 1,233
Bunlarda kekliklerim...

Ekli dosyalar

• DSC00038.webp
    DSC00038.webp
    269.4 KB · Görüntüleme: 1,227
  • DSC00039.webp
    DSC00039.webp
    299 KB · Görüntüleme: 1,213
  • DSC00040.webp
    DSC00040.webp
    214.5 KB · Görüntüleme: 1,206
Bunlarda tavuklarım ve horozlarım...

Ekli dosyalar

• DSC00041.webp
    DSC00041.webp
    82 KB · Görüntüleme: 1,223
  • DSC00042.webp
    DSC00042.webp
    206.8 KB · Görüntüleme: 1,212
masallah sen de yok yok bızımle paylasimin bızı gururlandırdı tesekkür edrız arkadasım keklıklerın ayrıca guzel eline saglik

İlk resimdeki kanadı makaslı beton göv taklacı dişi kuşunuz güzel gözüküyor. selamlar.ŞEREF

S.A maşallah kuşların güzel fakat avcı olarak kekliklere takıldım yok etmekdense üretmek daha güzel

en güzel günler sizin olsun

SAYGILAR

paylaşım için teşekkürler çok güzel hayvanlarınız var maşallah allah nazardan saklasın..

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Allah c.c. hepinize daha iyilerini daha güzellerini vermesi dileğiyle.Saygılar...

tunc_54' Alıntı:
S.A maşallah kuşların güzel fakat avcı olarak kekliklere takıldım yok etmekdense üretmek daha güzel

SAYGILAR

Teşekkür ederim.Bunları vurmak yerine yavruyken yakaladık ve istanbula getirdik.Sabah ötüşleriyle uyanmanın zevkini hiçbirşey veremez sanırım.Saygılar...

Gsl bir ortam yaratmıssınız cidden çok hoşuma gitti insanın böyle hayvanlarla yakın olması çok gsl bir duygu :)

suskun_75' Alıntı:
Gsl bir ortam yaratmıssınız cidden çok hoşuma gitti insanın böyle hayvanlarla yakın olması çok gsl bir duygu :)

Teşekkür ederim...Allah c.c. size daha güzellerini nasip eder işallah...Saygılar.

Mesut kardeşim gerçektente mükemmel bir ortama sahipsin bence kıymetini bil.
Şu an seni kıskanan çok kişi var.
Bu sıcak ortamınızla size mutluluklar diliyoruz.

mesuto' Alıntı:
tunc_54' Alıntı:

SAYGILAR

Teşekkür ederim.Bunları vurmak yerine yavruyken yakaladık ve istanbula getirdik.Sabah ötüşleriyle uyanmanın zevkini hiçbirşey veremez sanırım.Saygılar...

Merhaba. Bu güzel görüntüleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Keklikler konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim malesef. Yaban hayvanları belli izinler çerçevesinde beslenmelidirler. Hele hele palaz yakalama hiçte hoş olmayan bir durum. Umarım yanlış anlamazsınız.

basoglanh' Alıntı:
mesuto' Alıntı:
tunc_54' Alıntı:

SAYGILAR

Merhaba. Bu güzel görüntüleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Keklikler konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim malesef. Yaban hayvanları belli izinler çerçevesinde beslenmelidirler. Hele hele palaz yakalama hiçte hoş olmayan bir durum. Umarım yanlış anlamazsınız.

Hüseyin bey söylediklerinizde haklısınız fakat bu konuda bilinçli olduğumuzu bilmenizi isterim.Kekliklerin 2 si geçen senenin 2 side bu senenin yavrusu.Bunlardan köydeki derneğimiz vasıtasıyla palazken doğadan toplanır.2 3 aylık bir bakım programı ardından yırtıcılarla daha kolay başa çıkabilecekleri olgunluğa ulaştıklarında toplu olarak törenle salımlarını yaparız.Ülkemizde sayılarının nekadar azaldığı aşikar...Bu nedenle köyden kalan bu hayvanlara olan sevgimizi bir nebze olsun böyle köreltiyoruz.Bu konuda gerekli bilinçlenmeye babadan,dededen sahip olduğumuzu bilmenizi isterim.Saygılar...

Selamlar.Benim hayvanlar alemime 2 gün önce katılan yeni üyelerimizi taktim ediyorum.Saygılar...

Ekli dosyalar

• DSC00067.webp
    DSC00067.webp
    383.9 KB · Görüntüleme: 1,120
  • DSC00068.webp
    DSC00068.webp
    189.8 KB · Görüntüleme: 1,217
  • DSC00069.webp
    DSC00069.webp
    180.7 KB · Görüntüleme: 1,142
işte arkadaşlar bunlarda benim vaz geçilmezlerim.

baraacuda' Alıntı:
işte arkadaşlar bunlarda benim vaz geçilmezlerim.

Mehmet bey forumda herkeze yetecek kadar boş alan var.Lütfen konunun içinde yeni konular açmayalım.Ben burda kendimi,hayvanlarımı tanıtıyorum.Sizde istediğiniz şekilde konu açabilirsiniz ilgili bölümlere.Saygılar...

mesut abi hayvanlarını cok beğendim bir cok tür besliyosun masallah ama o kadar hayvanın içinde bir köpeğin olması lazım bence bekçi olarak

silik dumanlı' Alıntı:
mesut abi hayvanlarını cok beğendim bir cok tür besliyosun masallah ama o kadar hayvanın içinde bir köpeğin olması lazım bence bekçi olarak

Haklısın kardeşim.Köpeğimiz vardı.Babam ben doğduğumda almıştı.2 sene önce 17 yaşında öldü.Çok bağlıydım ona o yüzden yeni 1 köpeğe henüz hazır değilim.Ama köpek olmadanda duramam zaten.İlgine teşekkürler.Saygılar...

kuscuozi' Alıntı:
maşallah keşke tüm hayvan sever dostların bu sevgiyi yaşamaya ortamları müsade etse sizin gibi....

Selamlar.İnşallah Allah c.c. sizlere daha güzel yerlerde daha güzelleriyle yaşamayı nasip eder.İyi dilekleriniz için teşekkürler.Saygılar...

Mesut kerdeş maşallah kendinize gönlünüzce bir çiftlik kurmuşsunuz. Allah nazardan saklasın. Güvercin severler genelde diğer kanatlılara da meraklıdır ancak yer ve zaman olayı. Keyifli günler..

Hoca' Alıntı:
Mesut kerdeş maşallah kendinize gönlünüzce bir çiftlik kurmuşsunuz. Allah nazardan saklasın. Güvercin severler genelde diğer kanatlılara da meraklıdır ancak yer ve zaman olayı. Keyifli günler..

Teşekkürler Hayrettin hocam.Daha güzellerinin sizinle olması dileğiyle.İyi niyetiniz için teşekkürler.Saygılar...

cok güzel hayvanlarınız var...

Geri