İşte benimkiler..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EFE_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

EFE_

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan Olgun
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
resim006cge.jpg

resim011ybn.jpg

resim017lia.jpg

resim007hnd.jpg

resim012zoy.jpg

resim014h.jpg

resim013r.jpg

resim018pbd.jpg

resim003dge.jpg

resim017l.jpg

maaşallah takkalı bozdumanlında müthiş ben burdayım diyor :tamam: güle güle besleyin ,yuvanızda pek havadarmış sizde kuşlarınızda sağlıcakla kalın :slm:

Selam kuşların çok güzel ama o kümeste kışın kuşlar üşümezmi? önü açık yağmur falanda girer

güzel kuşlar güle güle besle

saygılar
emre kalender

Kardeş ben senin kümesi salmalar bölümünde görmüştüm beğenmiştim ama yuvalıkları yapmış kuşları koymuşsun şimdi daha çok beğeniyorum nazar değmesin maşşallah sağlıklı güzel kuşlar.

saolun arkadaslar begendiginiz için. Kumesim havadar evet. Cunku burası cok sıcak bı bolge. Kış ıcın ön tarafını kapatıcam tabıkı. Öyle apaçık olmaz.

Arap çift tepe ve boz arka tepeliler ayrı bi guzel. Bakalım daha da uretmeye calısıyorum.

başka kuslar da var yakında koyarım fotolarını.

EFE KARDEŞİM;EMEK VERİP GÜZEL BİR KÜMES YAPMIŞSIN BELLİKİ BU İŞİ CİDDİYE ALANLARDANSIN.ÖNCE KUŞLARIN SAĞLIĞINI VE RAHATINI DÜŞÜNMEK GEREKİR BU İŞTE ZATEN.MAŞALLAH SENDE BUNU SAĞLAMIŞSIN.UÇUM YERİ OLARAKTA GÜZEL BİR YER GİBİ GÖRÜNÜYOR.

AMA...

ÖNCE NE BESLEYECEĞİNE KARAR VER BENCE,ŞEBAB MI OYUN KUŞU MU?YERDEMİ GÖZE HİTAP EDECEK KUŞ BESLEMEK İSTİYORSUN YOKSA OYUN PERFORMANSIMI ARIYORSUN.BUNUN KARARINI VEREMEZSEN YILLARCA BOCALARSIN KIRIK KUŞLARLA.İYİ KUŞ BESLERSEN İYİ KUŞÇU OLURSUN BUNU SAKIN UNUTMA.

GÜZEL GÜNLERDE,ZEVK VE SEFAİLE UÇUR KUŞLARINI..

SAYGILAR........

hüseyin turan' Alıntı:
EFE KARDEŞİM;EMEK VERİP GÜZEL BİR KÜMES YAPMIŞSIN BELLİKİ BU İŞİ CİDDİYE ALANLARDANSIN.ÖNCE KUŞLARIN SAĞLIĞINI VE RAHATINI DÜŞÜNMEK GEREKİR BU İŞTE ZATEN.MAŞALLAH SENDE BUNU SAĞLAMIŞSIN.UÇUM YERİ OLARAKTA GÜZEL BİR YER GİBİ GÖRÜNÜYOR.

AMA...

ÖNCE NE BESLEYECEĞİNE KARAR VER BENCE,ŞEBAB MI OYUN KUŞU MU?YERDEMİ GÖZE HİTAP EDECEK KUŞ BESLEMEK İSTİYORSUN YOKSA OYUN PERFORMANSIMI ARIYORSUN.BUNUN KARARINI VEREMEZSEN YILLARCA BOCALARSIN KIRIK KUŞLARLA.İYİ KUŞ BESLERSEN İYİ KUŞÇU OLURSUN BUNU SAKIN UNUTMA.

SAYGILAR........
s.a efe kardeş mekan güzel yer güzel hayrını gör bana kalırsa hüseyin TURAN abini dinle yolunu çiz

efe kardeş bende arkadaşlara katılıyorum, bu işi ciddiye aldığına inanarak , kararlı ve temeli sağlam bir kümes kurmanı temenni ederim. Saygılar

hüseyin turan' Alıntı:

AMA...

SAYGILAR........

Hüseyin Bey yorumunuz için teşekkurler. Dedıgınız dogru. Bu konuda bi rara verip artık şebab beslıyorum. Bu kumesın yan tarafına yenı kumesımı de yaptım. Kusların ve kumesın fotografını linkten görebılırsınız.

guvercin-salma-kumes-ic-ve-dis-ortamlari/hasan-olgun-aydin-kumesim-t11701.html

Geri