işte bol paçalı diye ben buna derim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan max1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

max1

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
ShooterPredator
Meslek
Diğer
İlgi Alanı
Kediler
Not :Resimler alıntı olup grafik görüntülerine dayalı olan photoshop-fireworks-freehand vb programlarla yapılacak olan en elverişli resimleri seçmeye özen gösteriyorum.ayrıca resim sahiplerine ulaşamadığımdan dolayı genede bu güzel çalışmaları yapıyorum.umarım bunda bir kusur oluşmaz.zaten amaç forum için elde edilecek olan ve herkezin görebileceği tarzda farklı görüntüleri elde etmektir.
her kim yada kimlerin kuş resimleri ile ilgili grafik çalışması yapmış isem ve bundan dolayı rahatsız olmuş iseler foruma msj yazarak ilgili çalışmayı anında silebilirim.dediğim gibi amaç farklı görüntüleri sunmak.
saygılarımla
85538186qa8.jpg

Ne yaptın sen ya ibrahim abi sağol paylaşımların için ama şu ismini yazmaz isen daha iyi olacak bu işi yapacaksan reklam ver saygılarımla benim rahatsızlığım ismini yazma bence

kazimcankurt' Alıntı:
Ne yaptın sen ya ibrahim abi sağol paylaşımların için ama şu ismini yazmaz isen daha iyi olacak bu işi yapacaksan reklam ver saygılarımla benim rahatsızlığım ismini yazma bence
Bu işi yapmam için kimse beni zorlamıyor.içimden geldiği için yapıyorum.ayrıca bir ara başka bir sitede çayka bol paçalıları için yapmış olduğum ve max1 yazan çalışmamı o sitede yayınlamışlar.hem gördüm ve şaşırdım.ayrıca sevindimde.ama amacım yaptıklarımın başka sitelerde yayınlanacak diyede yapmıyorum.farkında iseniz isimler resimlerden alınır ise görüntü bozulacaktır.tek ve ayrıcalıklı bir sitenin www.kuscular.org olmasına özen gösteriyorum.değerli yorumlarınıza oldukça saygım var ve özenle yorumlarınızı bekliyorum.iyi yada kötü yorumlara açık olduğumu bilmenizi isterim.reklam derken ne yada nasıl veriliyor anlamadım.bu konuda yardım da alabilirim.ister buradan ister özel msj ile.saygılarımla,

Geri