İşte böyle bir şey...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FeLix_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

FeLix_

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mesut DİNÇER
Meslek
Medikal Kimya
İlgi Alanı
Köpekler

Moderatör tarafında düzenlendi:
VIDEOYU İZLERKEN ; YIRTICI KUŞLARA KAPTIRDIĞIM KUŞLARIM AKLIMA GELDİ.

Türker abi, benim de bu kuşu eğiten adamı dövesim geldi :))

Vallah Nasıldan Yiyor Kuşu ßi ßaksanıza Of Of Ole YiYiş Olmaz Diymi Arkdaşlar

Mesut abi paylaşım için teşekkürler bu yırtıcının hakkında bildiklerim şunlar şahin,kerkenez,atmaca vb. yırtıcılar arasında güvercini yakalama şansı en fazla olan bu yırtıcıdır kendisi bizim burda sivrikanat veya kılıçkanat olarak bilinir çok tehlikeli bir yırtıcı kimsenin güvercinlerine dalmaması dileğiyle.. :slm:

bu kuş alaca doğandır kuşlarımıza saldıran sivri kanatlı olan bu
allah hepimizden uzak tutsun

Amin :) bi ara dadanmıştı benim oraya kaçmıyordu her gün aynı saatte geliyordu nasıl bir hayvansa en sonunda 1 hafta kadar kuşları farklı saatlerde sadece dışarıya saldım uçurmadım unuttu allah kümeslerden uzak etsin

s.a bu videodaki doğandan birazdaha irice her tarafı bu kuşun sırtındaki tüylere benzer olan yırtıcı nedir arkadaşlar....

mazidenbiri' Alıntı:
bu kuş alaca doğandır kuşlarımıza saldıran sivri kanatlı olan bu
allah hepimizden uzak tutsun
Dursun kardeşim ,
Kuşun ismi dışındaki görüşlerine katılıyorum.
İsmi ise «Gökdoğan» hayvanlar aleminin en hızlısı ve güvercin yetiştiricilerinin en büyük kabusu.
Benim kuşlarımı mertçe ve sadece besin temini için aldığı için çoğu 2 ayaklı kanatsızdan daha çok severim şahsen.
Yine de kuşlarına emek veren, iyi kuş yetiştirmek isteyenlere uğramaması temennisiyle...
Khalid

SİVRİHİSARLI...
SORMUŞ OLDUĞUN KUŞ MUHTEMEL ATMACADIR. RESİMDE GÖRDÜNEN GÖKDOĞAN KADAR HIZLI OLMASADA KUŞLARIMIZIN BAŞ DÜŞMANLARINDAN DIR. DİŞİSİ DAHA İRİ OLUP ERKEĞİ NİSPETEN DAHA UFAKTIR. FAKAT YİNEDE GÖK DOĞANDAN BÜYÜKTÜR. AVLANMA HUSUSUNA GELİNCE GENÇLERİ ÇOK BAŞARILI OLMASADA YAŞLILARI BİRHAYLİ TEHLİKELİDİR. YUVALARIMIZDAN VE KUŞLARIMIZDAN UZAK OLMASI DİLEĞİYLE.

Arkadaşımın mardinini almmıştı böyle bi kuş elinden alamadık

Geri