İŞTE DÜŞMANIMIZIN SONU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan imdat gazi ŞEKER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 835
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
imdat Gazi ŞEKER
Meslek
BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar sizleri saygıyla selamlıyorum.Fetiyede bize kan kusturan kuşlarımızı mahveden adi yaratık(aslında harika bir güzellik)sonunda belasını buldu.Kuşlarını sağlıklı uçurmak isteyen arkadaşlara tavsiye lanet90 denilen tarım ilacını alıyosunuz dışardan getirdiğiniz yada gözden çıkardığınız kuşların boyun bölgesine sürüyosunuz eldivenle tabiki kuşları uçurun eğer atmaca, şahin, gök doğan vs.alırsa mutlaka ölüyor.detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar irtibata geçebilirler.saygılar.engüzel günler sizlerin olsun..

KUŞLARIMIZI ; ZAMAN ZAMAN ŞAHİN VS.. ALIP GÖTÜRMEKTE.ÇOK DA ÜZÜLÜYORUZ.

FAKAT ZİRAİ İLAÇ KULLANARAK BİR GÜVERCİNİ İLAÇLAYIP ZAYİİ ETMEK FİKRİ VE UYGULAMASI DA BENİ MUTLU ETMEDİ AÇIKÇASI.

imdat gazi ŞEKER' Alıntı:
Arkadaşlar sizleri saygıyla selamlıyorum.Fetiyede bize kan kusturan kuşlarımızı mahveden adi yaratık(aslında harika bir güzellik)sonunda belasını buldu.Kuşlarını sağlıklı uçurmak isteyen arkadaşlara tavsiye lanet90 denilen tarım ilacını alıyosunuz dışardan getirdiğiniz yada gözden çıkardığınız kuşların boyun bölgesine sürüyosunuz eldivenle tabiki kuşları uçurun eğer atmaca, şahin, gök doğan vs.alırsa mutlaka ölüyor.detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar irtibata geçebilirler.saygılar.engüzel günler sizlerin olsun..

Allah razı olsun,tam iki aydır havaya kalkan bütün kuşları 2 dakika sonra alıyor,inşaallah bu son alışı olur.

Yazık be abicim kusura bakmayın ama bıle bıle bır hayvanı oldurmek nekadar ınsancıl ben anlam veremıyorum konu bır ogretmen olunca ınsan daha cok dusunuyor. Benımde guvercınlerım var ben asla boyle bırseye basvurmam yazıktır gunahtır bırde resımlerını koymussunuz nekadar yanlış ...

ARKADAŞLAR ALLAHIM HERŞEYİ GÜZEL YARATMIŞ.AMACIMIZ BU HAYVANLARIN SOYUNU TÜKETMEK DEĞİL.ADAMLAR BUNLARI BAZEN YETİŞTİRİP DOĞAYA SALIYORLAR AMA ŞEHİR MERKEZLERİNDEN.BUNLARDA ORALARDAN AYRILMIYOR.BUNA YAZIK DİYENLERE SORUYORUM TA KÜMESİN ÖNÜNE GELİP KUŞLARI ALMALARINA NE DİCEKSİN.DOĞANIN KANUNU DEMEYİN,DEĞİL ÇÜNKÜ.KUŞ UÇURMAYAN ARKADAŞLAR BOŞA KONUŞUP GARİP GARİP YORUM YAPMASINLAR.YABAN HAYATTA AVA ÇIKINCA KARŞIMIZA ÇIKIYORLAR AVCI AVCIYI VURMAZ DEYİP DOKUNMUYORUZ.AMMA TA EVİMİN DİBİNDE BANA ZARAR VERİRSE KEDİ,KÖPEK,ATMACA VS.KUSURA BAKMAYIN KARŞILIĞINI VERİRİM.YORUM YAPAN ARKADAŞLARDA BİR HAFTADA 14 KUŞ VERSİNLER KÜMESLERİNİN ÖNÜNDEN SONRA KONUŞSUNLAR.SAYGILAR.

bu ilaç izinsiz satılamıyormuş.
--Alıntı--
halk arasında Lanet 90 ismiyle bilinen Metomil adlı tarım ilacına rastladık. Bu ilacı ziraat mühendisi reçeteye yazmadığı sürece satışı yasak.

her ne kadar güvercinlerimize zarar veriyorsada bu kusların öldürülmesi bizi haklı kılmaz doganın geregi bu hayvanlarda yasamaların devam ettirmek zorundalar bence üzücü bir durum benimde onlarca kusumu atmaca sahin vs aldı amakarsılıgı bu olmamalı hayvanda olsa yasama hakları vardır

SAYGILAR

Geri