işte oyun kuşu 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gençosman^^
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Kuş oyun azlatmış sanırım , şanssızlık , yarışma günü performansı daha zayıf , bir önceki izlediğiz videoya kıyasla .. selamlarŞEREF

şeref' Alıntı:
Kuş oyun azlatmış sanırım , şanssızlık , yarışma günü performansı daha zayıf , bir önceki izlediğiz videoya kıyasla .. selamlarŞEREF

TEŞEKKÜRLER ŞEREF BEY

doğru kuş bu uçuşunda keyifsiz ve performansı daha zayıftı
kısmet neyse o olur, kupada kısmet işi şans işi
kim daha çok çalışırsa, kim daha hazır olursa, en şanslı ve kısmetli o olur :)

ALLAHA EMANET OLUNUZ

maşallah guzel kuş gule gule ucurun

Iyi günlerde beslesinler insaallah,emeginize saglik.

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
Iyi günlerde beslesinler insaallah,emeginize saglik.

teşekkürler

selamunaleykum
masallah benim hosuma gitti insallah gonlunuzce olur seref beye katiliyorum ilk cekimde birazdaha hirsliydi bencede

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum
masallah benim hosuma gitti insallah gonlunuzce olur seref beye katiliyorum ilk cekimde birazdaha hirsliydi bencede
aleykümselam kardeş teşekkürler
şeref beyin ve sizin tespitiniz doğru
inşallah sizinde gönlünüze göre olur

kardeş ne diyim ki... kuşun fişeği ömre bedel ama hırs da yok atma da yok, inşallah kırdığın (tabi kıracaksan)yavrularından atması tabanı olan kuş gelirde bu fişekle hiç bi yerde kupa bırakmazsın, saygılar

temsilde hata olmassa dayı sen bu kuşla yarışa girme 3 takla ile olmaz bizim buralarda ama ankaranın tüzügü nasıl bilemem yenede iii diyelim emegine saglık
:heyo:

smmalidemir' Alıntı:
kardeş ne diyim ki... kuşun fişeği ömre bedel ama hırs da yok atma da yok, inşallah kırdığın (tabi kıracaksan)yavrularından atması tabanı olan kuş gelirde bu fişekle hiç bi yerde kupa bırakmazsın, saygılar
s.a.güzel düşüncenizden dolayı teşekkürederim.bu kuş çogunun kümesinde yok ama çok eksiklerinden dolayı bizim daha dogrusu benim tercihim deyil.bak bide öbür uçan gökdişiyi seyret o bundan çok iyi.allahım nasip edrse bunlardanda iyilerini çekecez seyrederiz.

murat nevşehirli' Alıntı:
temsilde hata olmassa dayı sen bu kuşla yarışa girme 3 takla ile olmaz bizim buralarda ama ankaranın tüzügü nasıl bilemem yenede iii diyelim emegine saglık
:heyo:
murat kardeş vatandaş kuşçu arkadaş 10metre fışkıran vede1 takla vuran kuşu burda kupaya uçurdugunu gördüm bunu yapan 62 yaşında eskikuşçu ankarada çokkişi tanır tüzüge uygundu uçtu sizin tüzük yani kuralları bizede burdan yazsanda ögrensek ankara katılabiliyormu ?teşekkürederim.

ankaralı[özgür]' Alıntı:
smmalidemir' Alıntı:
s.a.güzel düşüncenizden dolayı teşekkürederim.bu kuş çogunun kümesinde yok ama çok eksiklerinden dolayı bizim daha dogrusu benim tercihim deyil.bak bide öbür uçan gökdişiyi seyret o bundan çok iyi.allahım nasip edrse bunlardanda iyilerini çekecez seyrederiz.

inşllah kardeş...

Geri