işte oyun kuşu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gençosman^^
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
genç osman yiğit
Meslek
özel
İlgi Alanı
Kediler
21 mart'ta sakarya kupasına uçan kuşu 26 martta izleme imkanım oldu kaçırdıgım fişekler olsada çogunu kameraya alabildim. Hava rüzgarlıydı kuşta 1 gün aç kalmış ,kuşu kaldırmayın dediysemde arkadaşlar kuşu seyrettirmek istedi. Kuş halsiz ve inmek istediği halde 1 saat kadar havada kaldı bende sizlerle paylaşmak istedim iyi seyirler.

kuşun sahibi sitelerden özgür
[dailymotion]xcrqob[/dailymotion]

http://www.dailymotion.com/video/xcrqob ... yu_animals

SELAM
OSMAN ABİ MAŞALLAH KUŞ GÜZEL HAYVAN.YARIŞTAKİ PERFORMANSINI BEN DAHA ÇOK BEĞNDİM.YETİŞTİREN ARKADAŞI TEBRİK EDİYORUM.SENDE UĞRAŞMIŞSIN VİDEO İÇİN :tamam: EMEĞİNE SAĞLIK.

mavigalaca76' Alıntı:
SELAM
OSMAN ABİ MAŞALLAH KUŞ GÜZEL HAYVAN.YARIŞTAKİ PERFORMANSINI BEN DAHA ÇOK BEĞNDİM.YETİŞTİREN ARKADAŞI TEBRİK EDİYORUM.SENDE UĞRAŞMIŞSIN VİDEO İÇİN :tamam: EMEĞİNE SAĞLIK.

HAVANIN RÜZGARLI VE AÇ OLDUĞU YERİ OKUMAMIŞIM.ONDAN KAYNAKLANMIŞTIR.

kaç puan almış ??

Bana göre iyi bir kuş , 27 seferini saydım bu kayıttan izleyebildiğim kadarı ile , bu da ortalama her 2 dakika civarında sefere geldiğini gösterir bool seferli bir kuş , takla sayısı ortalama , yere hedefe atması çok yakın değil yoruldukça daha da düşürüyor , oyun düzeni oturmuş bilinçli oynayan bir kuş yönü istikameti hep aynı ,çekim kuşun cephesinden yapılmış olsa çok çok daha güzel bir seyir verirdi bence ..Yorgun bir kuş ve rüzgarlı hava da bu kadar yapıyorsa dinlenik'kken çok iyisini yapabilir ..
Ben beğendin Maşalah , Genç bir kuş gibi geldi bana, Allah ömür versin bol bol uçurup izleme zevkini yaşayın , .. Emeğinize sağlık ..Selamlar ŞEREF

bencede güzel kuş, Allah sahibine bağışlasın. yorgun olmasına rağmen güzel performans sergilemiş. yetiştirenleri tebrik ediyorum.

mavigalaca76' Alıntı:
SELAM

teşekkürler hasan kardeş

tengelli' Alıntı:
kaç puan almış ??

21 martta sakarya kupasına ankara sitelerden kalktı
kupaya uçtuğu gün sadece 16 sayı yaptı 96 puan
birkaç fişeğini siteye atmıştım bakabilirsin

Videoya cekenin emeğine teşk. ederiz..

maaşallah yetiştirenlerin emeğine sağlık

şeref' Alıntı:
Bana göre iyi bir kuş , 27 seferini saydım bu kayıttan izleyebildiğim kadarı ile , bu da ortalama her 2 dakika civarında sefere geldiğini gösterir bool seferli bir kuş , takla sayısı ortalama , yere hedefe atması çok yakın değil yoruldukça daha da düşürüyor , oyun düzeni oturmuş bilinçli oynayan bir kuş yönü istikameti hep aynı ,çekim kuşun cephesinden yapılmış olsa çok çok daha güzel bir seyir verirdi bence ..Yorgun bir kuş ve rüzgarlı hava da bu kadar yapıyorsa dinlenik'kken çok iyisini yapabilir ..
Ben beğendin Maşalah , Genç bir kuş gibi geldi bana, Allah ömür versin bol bol uçurup izleme zevkini yaşayın , .. Emeğinize sağlık ..Selamlar ŞEREF

yorumun için teşekkürler şeref kardeş
kuş 30sayıdan fazla yaptı ben 4-5 tane iyi fişeğini yakalayamadım 5_6 dakika arayla gelen bir kuş son turlarında sık sık girdi, mesela son 5-6 dakikada 10 sayıdan fazla yapmıştır kuş son seferlerinde oynamaya değil inmeye geliyordu ama altı sağlam olduğu için saatini doldurmadan inmedi aç olmasından dolayı sık sık konmaya geldi zaten fark ettiyseniz yere indikten sonra kuş silkelenmeden hemen yerde yem arıyor
arkadaşlar şehir dışına çıkmışlar işleri uzayıncada kuşların yem saatini kaçırmışlar kuş genede dirayetli oluşunu gösterdi
21mart kupaya uçuşunda 2tane 3taklalı fişeği var gerisi 4-8 arası taklalı bir kuş
yere hedefe atması normaldede çok alçak değil bu uçuşunda bir kaç fişeğini rüzgar etkilediği için yukardan aldı
genelde çok alçak kalmasada hedefdışı hiç oynamıyor
kupaya uçtuğu gün sadece 16 sayı yaptı hepsi geçerli
videoyu çekerken kuşun izlendiği yerden çektim, farklı açıdan çekseydim daha iyi görüntü alabilirdim ama kuşu etkilemek istemedim
kuş 1yaşında
yorumlarınız genel olarak doğru
kuşun sahibi olan arkadaşlar bi aksilik olmassa bu kuşu ankaradaki yarışlarada uçurmayı düşünüyor
açıkçası kuşları benimde hoşuma gitti ALLAH utandırmasın

Tebrik ederim.Video için de teşekkürler ayrıca.Oyun kuşu videosu çok zor bulunuyor.

maviboncuk' Alıntı:
Tebrik ederim.Video için de teşekkürler ayrıca.Oyun kuşu videosu çok zor bulunuyor.
özkan bey bizde teşekkür ederiz
ayrıca iyi oyunkuşu vidyosu bulmak zor
bende yetiştiren arkadaşları tebrik ederim

ALLAH EMEKLERINIZI BOSA CIKARMASIN COK GUZEL MASALLAH GULE GULE BESLESINLER ESNEMESI COK GUZEL

osman0606' Alıntı:
ALLAH EMEKLERINIZI BOSA CIKARMASIN COK GUZEL MASALLAH GULE GULE BESLESINLER ESNEMESI COK GUZEL
amin ALLAH Hepimizin emeklerini boşa çıkartmasın

selamlar.vidoyu izleyemediğim halde yorumlardan kuşun üst kalite bir kuş olduğu anlaşılıyor.emeği geçenlere saygılar.

teşekkürler kemal bey sizede saygılar

dailymotion sitesinde
(işte oyun kuşu) ararsanız seyredebilirsiniz

aşşağıdaki linki deneyin
http://www.dailymotion.com/video/xcrqob ... yu_animals
[dailymotion]xcrqob[/dailymotion]
izleyin o şekilde birdaha yorumlayınız

Geri