İstenmiyen eş almış Kuşu Nasıl Unutturabilirz..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JeanLoup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

JeanLoup

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ErdeM KULA
Meslek
ÖGrenci
İlgi Alanı
Kediler
Kümesimdeki arabımla sabunim eş almışlar devamlı birlikteler sabuni bir ara yumurtladı yumurtaları altından alıp sabunumi başka kümese gönderdim 3 gün şimdi geri aldım ama hepbirlikteler ve benim amacım gene kümeste olan diger miskimle eşleştirmek..ŞŞimdilik arabımı ayırdım yanlarına gidemiyor ama dişi mümkün oldugunca yakın duruyor araba sizce miskiyle sabuni çiftleşirmi miski sonderece kızgın...Degerli Bilgili abilerimden kardeşlerimden yardım lütfen...

erkeginden ayırsam dişi kuş strese girermi...

Başka kümese alıp hangi kuşla eşleştirceksen o kuşu o kümese koycan.2 Hafta aynı kümeste kalcaklar.Arabıda o sürede eşlersin.Unuturlar 2 haftada ama eşler ayrı ayrı olcak.

ayrı ayrı derken birbirlerini görmemelerimi gerekiyorr şuanlık böyle bir imkanım yok sonuçta bir kümesim var dişinin yanına başka bir erkek attım ve bunu ayrı bi kafes şeklinde tabiki geniş biyerdeler ama eski eşi görüyor devamlı o kafesin üstünde duruyor ....Gündüzleri salıyorum kümese akşamları tekrar dişimi yanında eş almak istedigim kuşumla akşamları kapatıyorum ....

öncelıkle selamlarr benım kanaatımce eslerın bırbırlerını gormemlerı gerekır ... ses goruntu kusları etkıler mumkunse mıskınle es tutana kadar arabı ortadan yok etmen tabı arabada bu surede es bulman sart ... saygılar

TEşekkürrler şöle bi yöntem deniycem arabımla bir dişim var onu kapatıcam biyere 3 5 gün miskiyle sabuni de dışarda gezinsinsinler İnş başarılı olur..

s.a öncelikle yorumlarınız için teşekkürler

Arabımı başka bir eşle kapattım kümes içindeler ama olabildigince görüşü kapattım yalnız izlenimlerim sonucu arabım hiç yanaşmıyo yani eş olarak devamlı kafasını gagalıyo ve tüy yoluyoo aceba korkulacak bi durum olabilirmi yoksa onları aynı yerde tutmaya devammı ediyim bi yandanda dişisini başka erkekle yanyana tutuyorum...

gerçi üç ay geçmiş ama bu iş öle zor birraz en kolay çözüm kuşların birbirlerini birdaha hiç görmemeleri:)
tabi yavrularda kaza kurşunu istemiyorsan:D

şuanlık ayırmadımm Sadece yumurtalarını altından alıyorumm..

Geri