İştişare

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HURDACILAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 672

HURDACILAR

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yusuf çevik
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
Köpekler
Benim güvercinlerimi kırptım tüydende çıkıyorlar kanatlarıda geliyor ancak yerim Müsait degil Nasıl kaldırsam Konmadan uÇurabilirim Cevap verirseniz sevinirim agız tadıyla uçurmak dilegiyle..

Konma sorunuyla ilgili bir çok konu açıldı. bu konuyla kesin sonuç olabilcek bir şey yok sanırım. Birçok teori öne sürüldü. Çatıralara karga çekmek için kemik atılması, güvercininin ayagına balon bağlamak felan. Güvercinlerin kondugu çatıya kemik atmak, garga, martıyı felan o çatıya çeker. Güvercinlerde garga ve martıların oldukları çatıya konmaz. Ama komsunun çatısına kemik, et felan atmak ne kadar etik bilemiyorum Kuşa bağlı. Hayvan isterse konuyor yapıcak bişey yok. Ama kondugu yerden kümesine indirmek için aç uçurursun. Konsa bile yem atar kümese indirebilirsin. Hayvan genelde yoruldugunda, sıcak oldugunda uçmak istemez ve konar. Serin havalarda ucurursan ve düzenli antrenman yaptırırsan, birazcık daha azaltırsın bu sorunu. Konmayan güvercinlerin varsa onlarla düzenli uçur. Zamanla kondisyonları arttıkca konmaları azalır. Bendede ilk başta konmalar oluyordu. Şuan oldukca azaldı. Hala biraz var ama. Bazen kumruların yanına konabiliyor benimkiler. Bunlar benim şahsi fikirlerim. Yalnışım olduysa affola. burda çok sayıda üstadımız, abilerimiz, kardeşlerimiz var. Onlarda fikirlerini yazıcaklardır. Belki kesin olmasada, yüksek oranlı bir sonuç alan vardır. Onlarında fikirlerini okumakdan mutluluk duyarız..

Saygılar..

öneri

Geri