Iyi kus yere konarken taklayla iner diyorlar dogrumu sizce ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan basan1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

basan1

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Fahrettin
Meslek
tornaci
İlgi Alanı
Kediler
Selamlar hepinize

basan1' Alıntı:
Selamlar hepinize
evet fahrettin kardesim iyi kuş görevini yaptıktan sonra taklalı olarak hedefine iner ama yine kuş görevini yaptıktan sonra esneyerek perdahlı sekilde taklasız olarak inen kuşda kötü kuş degil işini yapmış kendini bitirmiş hedfine esneyerek perdahlı taklasız inmiş buda kötü degil iyi kuşdur

SAYGILAR

@basan1, elinde iyi baş yapan ve takla atmadan inen kuş varsa bu kafana takılıyor, canını sıkıyorsa, sıkmasın ağbicim, elinden de çıkartma. Kuşun takla atarak inmesi, kuşun genlerine, meziyetlerine bağlı olmakla birlikte bazende eğitimle de alakalı olabiliyor. Kuş başka yerde sökülmüştür, sonradan senin kümese gelmiştir, senin oraya oynaması fark edebilir.
Öte yandan, yarışma koşullularınca, takla atarak inmesi önem arz etmekle birlikte her şey demek değil. Kuş alacağa gelsin iyi baş yapsın, keyif verir zaten.

Her zaman daha iyilerini uçurmanız dileğiyle
Saygılar

KUŞ UÇTU UÇTU HİÇ SEFER YAPMADI GELDİ TAKLALI İNDİ NE İŞE YARAR? GÖREVİNİ YAPIYORSA MUHARREM ABİNİN DEDİĞİ GİBİDE PERDAHLI KAYIK GİBİ SALLANARAK İNİYORSA SIKINTI YOK.. DÜZDEN KONANLAR BU KATOGORİYE GİRMEZ..

Dedikleriniz cok dogru kus taklasini ve seferini yapsin da nasil inerse insin.
Isallah benim de birgün seferli kusum olur.Seferli kusum olmadigindan veye ögretemedigimden böyle sorular kafama takiliyor.
Vermis oldugunuz cevaplar icin hepinize tesekür ederim (sagolun hepiniz)

basan1' Alıntı:
Isallah benim de birgün seferli kusum olur.Seferli kusum olmadigindan veye ögretemedigimden böyle sorular kafama takiliyor.

fahrettin kardesim bilinmesi gerekenleri ögrenmek tabiki güzel bizlerin de daha çok bilmedikleri var çatımız altında ki usta ve de yetiştiriciler bu ugrasa gönül verenler olarak karsılıklı olarak ögreneceklerimizi sorarak gündeme getirerek ögreniyoruz buradaki bütün üyelerimiz karsılıklı bilgi ve tecrübelerini aktarıyorlar dikkatli ce okuyup ne anlatılmaya çalışıldıgınıda kavradıkca daha da tecrübeli olacaksınız YALNIZ YUKARID Kİ AÇIKLAMANIZDA Kİ KUŞ TAKLASINI SEFERİNİ YAPSINDA NASIL İNERSE İNSİN OYUNLU TAKLACI KUŞ İÇİN GEÇERLİ DEGİLDİR BOS YANİ GUT GİBİ İNMEMELİ YAPIŞMAMALI AMA TAKLALI AMA ESNEYEREK PERDAHLI İNMELİ KUŞDA İNİŞ ÇOK ÇOK ÖNEMLİDİR ANLATILANI ANLAYIP NE ANLATILMAYA ÇALIŞILDIGIDA DİKKAT EALINMALIKİ KAFANIZ KARIŞMASIN

SAYGILAR

selamlar,
kuscu_marik' Alıntı:
basan1' Alıntı:

fahrettin kardesim bilinmesi gerekenleri ögrenmek tabiki güzel bizlerin de daha çok bilmedikleri var çatımız altında ki usta ve de yetiştiriciler bu ugrasa gönül verenler olarak karsılıklı olarak ögreneceklerimizi sorarak gündeme getirerek ögreniyoruz buradaki bütün üyelerimiz karsılıklı bilgi ve tecrübelerini aktarıyorlar dikkatli ce okuyup ne anlatılmaya çalışıldıgınıda kavradıkca daha da tecrübeli olacaksınız YALNIZ YUKARID Kİ AÇIKLAMANIZDA Kİ KUŞ TAKLASINI SEFERİNİ YAPSINDA NASIL İNERSE İNSİN OYUNLU TAKLACI KUŞ İÇİN GEÇERLİ DEGİLDİR BOS YANİ GUT GİBİ İNMEMELİ YAPIŞMAMALI AMA TAKLALI AMA ESNEYEREK PERDAHLI İNMELİ KUŞDA İNİŞ ÇOK ÇOK ÖNEMLİDİR ANLATILANI ANLAYIP NE ANLATILMAYA ÇALIŞILDIGIDA DİKKAT EALINMALIKİ KAFANIZ KARIŞMASIN

SAYGILAR

1- Muharrem beye kesinlikle katılıyorum, görevini yapan kuşun inişinde bir takla bile atması yaptığı için altına mühürünü basmasıdır diye düşünüyorum...
2-''Seferli kuşum olmadığından veya öğretemediğimden..'' diye bir cümle kullanmışsın, Bence bu öğretilen bir şey değildir, bu zaten kuşda olanı dışarı çıkarmaktır, bunu yapanada seyis denir. ''Katranı kaynatsan olurmu şeker, Cinsine ettiğim cinsine çeker..''
Haa.. birde kelebek gibi inen kuş uzaya kadar fişek yapsa farketmez benim nazarımda.....saygılar....

Re: Iyi kus yere konarken taklayla iner diyorlar dogrumu siz

YUKARDA YAZILANLAR BENİM İÇİNDE GEÇERLİ DEMEKKİ BENDE DAHA YENİYİM AMA ÖGRENMENİNDE YASI YOK BAKARAK GÖREREK DİNLEYEREK TECRÜBE KAZANACAGIZ NE ZOR İŞMİŞ OYUN KUSU HER KES DEGİŞİK ANLATIYOR KAFAM KARISMIYORDA DEGİL TAM DOGRU OLANINI SÖYLESENİZDE TEREDDÜTTE KALMASAK BU SEBEB DEN ÇOK KUS CIKARDIM ELİMDEN ADAMLAR DAMIZLIK YAPMISLAR HATA ETMİŞİM DEMEKKİ DAHA DİKKAT ETMEM GEREKMİŞ YANLIS ÖGRENMİŞİM

Geri