İyi kuşçuları umarım mesaj atarlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
Merhaba arkadaşlar.Artık ufak tefekle uğraşmayı bırakıp bir çift sağlam oyunlu kuş beslemeyi düşünüyorum.Gerçek manada insan videoları izleyince kendi kümesinden soğuyor.Bu nedenle

Elinde satılık en az 10 ile 15 arası sefer, 5 ile 8 arası takla ve 20 40 m nizami oynayan kuş arıyorum.Yada performans bakımından daha yüksek olabilir.Aradığım kuş eke olmalıdır.Bingölde besliyorum.Gelip izleyip almak istiyorum.

Lütfen fiyatını ve detaylı bilgileri özel mesaj olarak atabilirmisiniz.

Not : Bu başlığı kullanmamın nedeni, daha önce satın alma ilanlarıma cevap atılmadığındandır.Forumda bir çok mesaja cevap atılmamış bu yüzden.

Demekki burdakilerin çoğu benim gibi yabani bakıyorlar (: (:

şenol tunç' Alıntı:
evet senol kardesime bende katılıyorum zaten kusda yok bende yabanide olsa :haha:

vallah bende de yabani yok muharrem abi senin bahçede yine tüyleri dışkıları vardır bende o da yok :haha: :haha:

şenol tunç' Alıntı:

Sana bir iyi bir kötü haberim var, ilk önce kötüyü söyleyeceğim.

Kötü Haber
Emin ol o İstediğin özelliklere sahip kuş var ama o kuşu satmak isteyen yok!

İyi Haber
En azından seni kandırmaya çalışan da yok. :D

alger' Alıntı:
şenol tunç' Alıntı:

Sana bir iyi bir kötü haberim var, ilk önce kötüyü söyleyeceğim.

Kötü Haber
Emin ol o İstediğin özelliklere sahip kuş var ama o kuşu satmak isteyen yok!

İyi Haber
En azından seni kandırmaya çalışan da yok. :D
hahaa koptum yemin ediyorum :ckmk: :ckmk: :ckmk:

Ne yapayım arkadaş mükemmel kuş arıyor kırmak da istemedim böyle yanıt vermek daha güzel olur diye düşündüm. Kusura bakmaz umarım.

alger' Alıntı:
Ne yapayım arkadaş mükemmel kuş arıyor kırmak da istemedim böyle yanıt vermek daha güzel olur diye düşündüm. Kusura bakmaz umarım.
Üslubun önemi ortaya çıkıyor burada aslında...
Arkadaş buraya yazmak yerine bahsettiği videoların sahipleriyle irtibata geçip,hazır var mı abi diye sorsaydı daha isabetli olur;amacına da belki ulaşırdı.
Ama,buraya "geleceğim kuşu olan tezgah açsın" gibi bir söylemle ilan verince böyle cevaplar da normal oluyor. (:
Arayanların mükemmeli bulması temennisiyle...

alger' Alıntı:
Estf abi doğru dedin :)

Khalid' Alıntı:
alger' Alıntı:
Üslubun önemi ortaya çıkıyor burada aslında...
Arkadaş buraya yazmak yerine bahsettiği videoların sahipleriyle irtibata geçip,hazır var mı abi diye sorsaydı daha isabetli olur;amacına da belki ulaşırdı.
Ama,buraya "geleceğim kuşu olan tezgah açsın" gibi bir söylemle ilan verince böyle cevaplar da normal oluyor. (:
Arayanların mükemmeli bulması temennisiyle...
Bir iki kişiye mesaj attım maalesef.Ben video koymayanlara da seslenmek istedim abi.Kümesim deki kuşlar bingölde bir çok kuşçuya hitap ediyor lakin bana hitap etmiyor.Ben aksiyon seven birisi olduğum için kuş sert girip çok hızlı uzun çıkacak :) yüreğim ağzıma gelecek yani :)

İnşallah aradığını bulursun kardeş, iyi de para isterler o kuşa, şimdiden çiftine 1.000 falan gibi düşün.

alger' Alıntı:
İnşallah aradığını bulursun kardeş, iyi de para isterler o kuşa, şimdiden çiftine 1.000 falan gibi düşün.
Abi belki kızacaksın ama elimdeki kargalara o fiyattan daha fazla masraf ettim :) tşkler

sibersahne' Alıntı:
alger' Alıntı:
Abi belki kızacaksın ama elimdeki kargalara o fiyattan daha fazla masraf ettim :) tşkler

Yazık olmuş maddi açıdan da manevi açıdan da inşallah ileride tekrarlanmaz.

algerın dedıgı gıbı o ıstedıgın gıbı kusu bulmak oyun kuscularının senelerını alır oyuzden oleparaya bakmazlar vermezler bıde bıngoldemıssınoralarda olması lazımsenın ıstedıgıngıbı

Geri