İyileşen kuşu sürüye katma zamanı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rap2007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

rap2007

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Burhan dilmen
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
Hasta bir güvercini (pox virüsü) her akşam tentirdiyot ve bir gün arayla 2 sefer çeyrek flagy ve yemine bir iki sefer çeyrek bemix C tableti birkaç günde multimix pediadrik vitamin şurubu ve ekmek mayası ile iyileştikten sonra ağız içi ve gaga kenarındak yara 1 hafta sonra iyileşti kuşu damızlıklarımın arasına almalımıyım virüsü taşıyıcımıdır hala acaba diya karar veremedim. Oldukca sağlıklı ve haraketli görünüyor !

Canım kardeşim sitemiz kurucusu Sayın Hüseyin BAŞOĞLANIN kuşlarda karantina uygulamalarını okur isen bilgi sahibi olur ona göre karar verirsin selamlar.

İlgi ve alakandan dolayı teşekkür ederim Ahmet abi fakat pox virüsüne karşı direk etkili bir ilaç yokmuş benim yaptığım tedavide zaten diğer hastalıklara karşı koruma amaçlıydı yani hayvan virüsü kendi savunma sistemiyle yendi. Benim aklımı kurcalayan bu virüs bu kuşta hala var fakat bağışıklık kazandığı için onu etkilemiyor düşüncesi, sürüdeki bağışıklığı olmayanları özelliklede yavrulara bulaştırma ihtimalı varmıdır yoksa bu sadece benim kuruntummudur ?

Geri