Izgara Yapımı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan generaLite
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

generaLite

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Halit ÇAĞLAR
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlat benim 1.50*1.50*1.50 tuğladan kümesim var. Taban Çok kirleniyor.Izgara al dediler oda burda yoK.Bunun için ızgarayı kenarları tahta ortası tel olacak şekilde yapsakk oLurmu.Resimdede biraz tasarladım.cvp bekLiyorum..

Ekli dosyalar

• zqra.webp
    zqra.webp
    30.3 KB · Görüntüleme: 3,522
Olur , fakat ustune basıldığında esnemeyecek kalınlıkta olmalı tel veya ona göre aralıklar tahta cıtayla desteklenmeli.Telin temizliği plastik ızgaraya göre daha kolaydır fakat tel secimi galvanizden olursa ömrü de uzun olur.

Kümese girmediğin sürece problem olmaz sanırım esneme ve ezılme acısından, sımdı yenı teller var piyasada dısı komple plastık kaplama yesıl renkte temızlıgıde kolay olur paslanma gıbı bır derdınde olmaz

Arkadaş merhaba,
Plastik taban ızgaralar hem daha ucuz hem de temizleme açısından daha kolay olur. İstanbulda Balat' ta Yasabır adlı Güvercin Malzemesi satan dükkanda var. Edirnekepı da her cumartesi kurulan pazarda da bulabilirsin. Bursa' da da Uludağ Yem' de var. Sanırım 1metre karesi 15 TL. Özelden ulaşırsan gerekli telefon numaralarını veririm. Kolay gelsin.

Arkadaş Çorum' dan yazıyormuşsun. İstersen kargo ile göndermeleri için yardımcı olayım.

gökay' Alıntı:
Olur , fakat ustune basıldığında esnemeyecek kalınlıkta olmalı tel veya ona göre aralıklar tahta cıtayla desteklenmeli.Telin temizliği plastik ızgaraya göre daha kolaydır fakat tel secimi galvanizden olursa ömrü de uzun olur.

Bencede esnemeyecek bır sekilde olmalı fakat bu nerdeyse mümkün değil ama ortaya bir gergeç yaparsan olur.Ve fikir sahiden yaratıcı...

Eğer getirtmeyi düşünmüyorsanız başka illerden buz dolaplarının arkasından çıkan telleri temizleyip boyayıp biraz seyrelterek yapabileceğinizi düşünüyorum;)

merhaba ,arkadaşım telden yapacaksan tel aralığının en az kalem girecek kadar olmasına dikkat et yoksa tırnakları takılabiliyor

ilkmon' Alıntı:
Eğer getirtmeyi düşünmüyorsanız başka illerden buz dolaplarının arkasından çıkan telleri temizleyip boyayıp biraz seyrelterek yapabileceğinizi düşünüyorum;)
iyi fikir ben hiç düşünmemiştim teşekkürler

ilkmon' Alıntı:

aynen

Geri