KivancEkin
Üye
- Ad Soyad
- Kıvanç Ekin
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KivancEkin' Alıntı:Buldum Sonunda Foto Yüklemeyi
KivancEkin' Alıntı:KivancEkin' Alıntı:Buldum Sonunda Foto Yüklemeyi
güzel dilekleriniz için teşekkürler..erciben' Alıntı:güzel kuşlar cam göz beyaz..sakallı ve kara enseler hepsi güzel kuşlar..sağlıklı bol üretimler..
teşekkürler... bu cam gözlüler kaplanlarda sarı çeş kaplanlardan..kelebekci34' Alıntı:maşallah kuşlarınız güzel hayrını görün. Size birşey soracağım, yıllar önce bu çakır gözlü beyazlardan bir arkadaşta vardı ve İzmirden getirdim,İzmir kuşu demişti ve kuş çok güzel dönüyordu. Bu beyazlar hangi kuşlardan çıkma,telkuyruklardan mı yoksa kendileri ayrı bir ırk mı?
Merhabalar... Eyer düz beyaz ise fazla uçmazlar ama siyah leke falan noktada olsa baya ucucular filo şeklinde gezmeye gidip gelirler yani 1-2 saat havada rahat kalabilirler.. ama yarışa falan giremezsiniz bunlarla. uçurulmak için idealdirler yavru bakımlarıda çok iyidir yavru çıktımı biraz tüylendimi başka kutluğa geçerler hemen yumurta yaparlar ve yavruya bakmaya devam ederler...coskunarguz' Alıntı:merhaba bu vücudu beyaz kuyruğu siyah işlemeli postalardan bendede var bunların uçuşları nasıl acaba yol yapıyolarmı benimkinler yavru daha hiç uçurmadım ayrıca filo güvercinleri hakkında bana daha bi cevap vermediniz beklemekteyim saygılar...
yukarıya oynuyan kuş olur..bende bayraklıdayım cengizhan mahallesinde..teyze oğlu çaymahallesinde..onda bir bozalı var özellikle eşi ile birlikte uçtugunda oynuya oynuya yükselir yukarı dik bir sekılde değil çapraz arka arkaya vurgu yaparak yükselir..hatta oyun yaparak yükselme esnasında taklacı gibi bi iki takla bile attığı olur..bu kuşun keyifi ile ve oyun coşkusu ile alakalı biraz..selimm' Alıntı:yukarı oynayan kuş ılk defa ben senden duyuyom .....hayret dohrusu....bu arada bende izmirliyim..............