izmir çamdibinden dönekçi aziz in güvercin resimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan izmir__city
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mutlu durmuşoğlu
Meslek
cnc operatörü
İlgi Alanı
izmir çamdibinden dönekçi aziz in güvercin resimleri

18022008158cs8.jpg

18022008151bw0.jpg

18022008152dt4.jpg

18022008153wn5.jpg

18022008154ar9.jpg

18022008155ea8.jpg

18022008156jw0.jpg

18022008157kt1.jpg

Paylaşım için teşekkürler Mutlu bey izmire selamlar ben muğladan

szin kuşlarında maşallahı war. bizden de Muğla ya selamlar

Selamlar.
Mutlu bey öncelikle hoşgeldiniz.
Maşallah dönekleriniz kostüm itibari ile güzeller. İlk resimdeki elinizde tuttuklarınızın yapıları dikkatimi çekti fizik olarak gerçekten büyükler. Herhangi bir cins ayrımımı var diğerlerinden yoksa normalmi. Bu arada hava performansları nasıl bilgi verirmisiniz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

mutlu abi bizde burdayız çamdibi

basoglanh' Alıntı:
Selamlar.
Mutlu bey öncelikle hoşgeldiniz.
Maşallah dönekleriniz kostüm itibari ile güzeller. İlk resimdeki elinizde tuttuklarınızın yapıları dikkatimi çekti fizik olarak gerçekten büyükler. Herhangi bir cins ayrımımı var diğerlerinden yoksa normalmi. Bu arada hava performansları nasıl bilgi verirmisiniz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

ilk foto daki kuşlarda herhangi bi cins ayırı yok. hava prerformanları iyi.

mutlu bey kuşlarınız güzel görünüyor.bol yavru almanı dilerim.dönek kuşu eğitmek zordur.ALLAH yardımcın olsun.bende bir dönek besleyicisi olarak Hüseyin beyin dikkatini bir konuya çekmek istiyorum.döneklerin iri olmaları dikkatini çekmiş.döneklerin fiziğinde iriliği yıllar önce arardık.fakat şu zamanda öyle dönekler elime geçiyor ki çok kibar ve minyon yapılı.fakat dönüşleri mükkemmel.benim için dönekte aradığım en büyük özellik uzun ve kusursuz dönüştür.rengine pek önem vermem.
Saygılarımla.
Ömür DENİZ

Geri