izmir çamdibinden emin ülçay ın şebap miski kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eminço
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

eminço

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emin ülçay
Meslek
makina imalatı
İlgi Alanı
Kediler
kuşlarım 4 senedir bende bir çift alarak başladım şebap ırkı taklacı beslemeye şu an 5 çift ve 6 tane yavru kuşum
bulunmaktadır izmir çamdibinden emin ülçay
0232 376 85 00
0533 779 69 67

Ekli dosyalar

• Resim 059.webp
    Resim 059.webp
    723.9 KB · Görüntüleme: 1,404
  • Resim 060.jpg
    Resim 060.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,422
  • Resim 061.webp
    Resim 061.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,486
selamlar emin bey kuşlarınız çok güzel maaşallah. ben de çamdibi'ndenim, bizim buralarda böyle kuş bakanların olduğunu bilmiyordum doğrusu. bilirsiniz çamdibi deyinde -genelde karışık olmakla birlikte- saya, dönek ağırlıklı beslenir. oyun kuşu besleyen 2 kişi biliyorum ama şebbap besleyen olarak ilk sizi gördüm.
Allah sağlıklı günler nasip etsin inşalah.
dostlukla...

selamlar ilginiz için teşekkür ederim herkesin gönlüne göre sağlıklı
kuşlar yetiştimesini dilerim kartal durağında oturmaktayım dönekçi hamdi aco amcam olur belki tanıyorsundur

selamlar emin bey. evet dönekçi hamdi aco ismini duymuştum. eminim onun kuşları da sizin şebbaplar gibi temiz ve güzeldir.
saygı ve sevgiler...

SAĞOL KARDEŞİM AYNEN DEDİĞİN GİBİ DÖNEKLERİMİZDE MEŞHURDUR.. AKŞAMLARI ÇAMDİBİ İDAMAN YURDU SPOR LOKALİNDE BULUNMAKTAYIZZZ.. Bİ GÜN GELİRSEN KUŞLARIMIZADA GÖREBİLİRSİN AYNI ZAMANDA İZMİRİN EN İYİ DÖNEKÇİLERİDE BULUNMAKTADIR BU LOKELİMİZDE ..TEŞEKKÜRLER

davetiniz için teşekkür ederim emin bey. çamdibi idaman yurdu lokali hacı adem'in mezatana giderken olan değil mi. okulu geçince hemen. Allah nasip ederse bir gün geliriz inşallah. ben ve 2 kardeşim dönek bakıyoruz 2. sanayiye yakın. bizim burda da eski dönekçilerden aziz abi var göçmen. inşallah şartların uygun olduğu bir zamanda görüşürüz.
hoşçakalın.

Geri