İzmir' den can

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ksklecan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ksklecan

Üye
Siteyi ziyaret et
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
herkeze slm lar ben izmir / karşıyakadan can taklacı güvercini besliyorum.

merhaba can aramıza hoşgeldin.umarım memnun kalırsın.

Selamlar
Can bey Aramıza hoşgeldiniz güzel paylaşımlar dilerim...

S.A aramiza hosgeldin can umarim hosca vakit gecirirsin...

herkeze çok tşk orkun arkadaşım ben taklacı besliyorum yukardada yazmıştım ama neyse siz izmirin neresinden_?

merhaba can,
bende izmir karşıyaka. bende taklacı besliyorum. yawaş yawaş acemiliğimizi atmaya başladık.

merhaba kardeş bende dünek besliyorum ama boşa besliyorum dönen kuşum yok belki sende vardır misafir edrsin bizi izmirden tuncay bayraklıdan telim 05434116344

arkadaslar ne guzel sohbet etmisiniz,bende kskden okan,eskiden cok kus besledim,ama sonra bırakmıstım,bu siteyi gorunce gene meraklandım,ins bi yuva kurmak uzereyim,eskiden hilaLDEN KUS ALIRDIK HAFTA SONLARI,SİMDİ NERDEN BULURUM BİLMİYORUM,BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN İZM Lİ DOSTLARIM,SİZİN BURDA OLMANIZA SEVİNDİM,HERKEZ BASKA İLLERDEN HAVA ATIYO BİZDE BİRLİK OLUP HAVAMIZI ATALIM İZMİRDEN :oley: ,KUSLARIMIZI UCURALIM DERİM,BENDE DONEK VE SAYA MERAKLISIYIM,HERKESİN EN SEVDİGİ KUSLARA SAHİP OLMASI DİİLEGİYLE SAGLICAKLA KALIN

ARKADASLAR BİZDE İZMİRLİ OLARAK İRTİBAT KURALIM PASLASALIM İNS ,HEPİNİZİ İZMİRLİ DOSTLARI CANI GONULDEN KUTLUYORUM,

Meraba bende izmir-kemalpaşadan mustafa kuslarımız vardı arkaslarla :D sansar bogdu 7 saya 1 mısırı 1 bango 1 posta 1 dönek 1 taklacı(taklacı sansar bogmadn önce kaçmıstı:))Ve birrgün hain sansaar girip 12 kusu bogmus şimdi kendi ewimde bakmak istiyorum ama aile izin vermiyor napalım yok ugursuzluk getirir çart sunu getirir çurt sunu getirir:D

okancintan' Alıntı:
arkadaslar ne guzel sohbet etmisiniz,bende kskden okan,eskiden cok kus besledim,ama sonra bırakmıstım,bu siteyi gorunce gene meraklandım,ins bi yuva kurmak uzereyim,eskiden hilaLDEN KUS ALIRDIK HAFTA SONLARI,SİMDİ NERDEN BULURUM BİLMİYORUM,BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN İZM Lİ DOSTLARIM,SİZİN BURDA OLMANIZA SEVİNDİM,HERKEZ BASKA İLLERDEN HAVA ATIYO BİZDE BİRLİK OLUP HAVAMIZI ATALIM İZMİRDEN :oley: ,KUSLARIMIZI UCURALIM DERİM,BENDE DONEK VE SAYA MERAKLISIYIM,HERKESİN EN SEVDİGİ KUSLARA SAHİP OLMASI DİİLEGİYLE SAGLICAKLA KALIN

Hoş geldin aramıza,
Gıda çarsısının orada her pazar günü pazar kuruluyor. oradan temin edebilirsin. Yeni bir kümes kuracaksan toplama yerine kümes kapatsan veya aynı kümesten kuş alırsan daha iyi olur dye düşünüyoum.

Geri